Navštíveno 4169x

Zdarec všichni, chystám se 8.6. jet na sraz na Slovensko, jel by někdo se mnou?
Zde je info

zde je mapa, asi 130km od hranic
[ Link ]

27.05.2007, 22:54 |
BULOH no v sobotu máme na firmě služební sele, takže nejedu....
trosku uz moc z ruky ...sorry asi taky nepojedem ;-)

28.05.2007, 08:12 |
Fiaro já bych jel ae sem v práci...do pííí.....šťali...
Taky bych se jel mrknout ale jako Fiaro....
ja jedu na Carat Tuning Party I
8. 6. - 9. 6. (piatok - sobota)
letisko Piešťany
www.tuning-party.sk
[ Link ]
venito: kua sem nevěděl že se to kryje, ale to je jedno, jedem tam, kde je dB drag :-)
v Piestanech bude taky dB drag.... viz clanek z
[ Link ] 
to sir mishan... ale zda se mi ze minulym rokem jsi tam byl ???
[ Link ]
D@veXT600: tak mám to vysvětleno, dB drag bude rozdělen na dvě části, jedna bude v pátek v Piešťanoch, druhá v sobotu v Žarnovnici na GO4SOUND ;-) takže možná objedu obojí :-))))))
ja myslim ze oba srazy nabizeji hodne, akrad bych rad kdyby byla vecer nejaka poradna party jak byva treba v hradci, ale dyl nez do 2 hodin :)
hlavne ty kategorie dBdragu sou mazec:-)))) jeste ze snad ceskej dBdrag jede komplet do Blatny

03.06.2007, 22:20 |
137 Kolotociari 2007 - audio session :
Priebezny program akcie:
Piatok:
- od 17:00 oficialny zaciatok akcie/vstup pre predregistrovanych/
- nocne premietanie (rozne zabavne videa zo zrazov aj od nasich susedov z CZ,hry na X-Box a PS2
- volna zabava, 2x DJ,karaoke atd.,meranie Vasich hlasovych sustav (najukricanejsie hrdlo poctivo zmeriame SPL merakom
- nastavovanie aparatur a poradenstvo (pozor ZADARMO...nezvycajne na SKK )
- nocne meranie dBdrag /mimo sutaz-exhibicia/
Sobota:
- oficialne meranie dBdrag
- meranie hlucnosti vyfuku
- odborne poradenstvo na SPL a SQ (pozor ZADARMO...nezvycajne na SKK )
- sutaz o najkrajsie auto, najlepsie audio
- zrazove sutaze - hod woofrovou bednou, kofola na cas,pretlacanie,sutaz na cas s gyroskopom,...sutaze budu este priebezne pribudat
- vyhlasenie vysledkov
- losovanie tomboly (velke mnozstvo zaujimavych cien...napr. autoalarm,autobateria,reproduktory atd.)
- po 18:00 oficialne ukoncenie (mozno )
- odchod domov (mozno )
...na stretku je mozne prespanie v areali zo So na Ne, je potrebne ho vsak nahlasit organizatorom z g4s... treba ratat s dalsim poplatkom cca 100,-SKK...
Vstupne na jedno auto je 150,- SKK, predregistrovani 100,- SKK, navstevnici 50,-SKK /osoba, clenovia go4sound zdarma...
...meranie dBdragu nie je v cene vstupneho...

05.06.2007, 23:16 |
Pluto kategorie masakr, SK dB Drag se nezapře :-)))))
hele asi sme prekoukli novy pravidla a rozdeleni kategorii uz se to nebude brat podle SW ale comp:-)))
a my jedem podle starejch pravidel

06.06.2007, 22:43 |
Pluto Masakr, oni vlastně budou mít PSYCHLONE, to je dB Drag kříženej s EMMOu :-)))))