Navštíveno 3567x

chtel bych podekovat Caraudiovi za supr organizaci tohohle pohodoveho autohifi srazu...
z toho vyplyva to proc zakladam novej thread: a to reakce na ucst na tomto srazu...
Dva roky brecela pomerne velika cast mistnich po dalsim rocniku tohoto nesoutezniho srazu - prave kvuli pokecu atd... a ucast? nevim na kolikatce se zastavilocislovani aut, ale mam pocit ze 20... a to sem ja konny a carsumitko nemel cislo...
Ucast relativne novych tvari byla velmi prijemna... lidicky sou to uzasny, ale jake bylo jejich prekvapeni, ze ze "stareho jadra" nebo jak to chcete nazvat se moc lidi neukazalo... supr ze se aspon nekteri dostavili aspon na chvilku, ale i tak je to docela chaby po tech prosbach tady na foru... Jeto vazne docela nefer vuci Carsumitkovi...
Ano je mi jasny ze se tady objevi spousta reakci "ja sem nemohl proto a pro tohleto a pro tamhle to..." neni to mysleny na nekoho primo - je mi jasny ze u dost lidi sou obektivni problemy a duvody proc nemohli (ani na tebe X-sate i kdyz tvuj prispevek v threadu podemnou me na to privedl) ale na AHC obecne.
Kdyz tak me kamenujte jenom trosku, ale svuj nazor sem napsat tentokrat opravdu musel....
Budu se opakovat, ale nemelo to chybu a diky vsem zucastnenym za supr atmosferu!
A jelikoz moralizuju tak dyktuju cca takhle: (ja a brother nigga Akordysek)

13.05.2007, 19:15 |
Q Krásný dobrý večer všem,
sem měl rozepsaný dlouhý komentář ke krátké akci, ale nakonec bych jenom chtěl konstatovat následující:
Lepší když jsme se bavili v málu hodně, než abysme se v hodně lidech nudili. Na Křivce nás byla spousta a pak se lidi dělili, separovali a tak. Tady, tady byla pohoda v malém a já jsem rád. To, že někteří slibovali a dožadovali se Macochy je mi úplně jedno. Poděkování LadaNovi, který přijel, "vyžral" a zmizel (vše v dobrém) - na to sem překvapeně koukal. Panu doktorovi a Allovi, kterého jsem třeba já neviděl hooodně dlouhou dobu!
Loony s sebou přivezl opět krásné poklady moravského kraje a já mu opět gratuluji ke skvělému výběru doprovodu!
Tento víkend nebyl žádný podstatný sraz a je škoda, že si "AHC" neumělo využít pohodový čas na Macoše (navíc s tak super autobusem).
Beztak za všechno může Luke, protože zbytek prostě nevydejchal fakt, že by zůstali v jeho chlastacím, střeštěném a bavičském stínu..... :-))))))))
na to že je to jediný opravdový sraz AHC v roce (a možná ještě trochu křivka) tak byla účast hodně mrzutá,ani bych se caraudiu nedivil,když už by se na to vykašlal,já ale doufám,že to neudělá,páč to byl parádní víkend s organizací za kterou by se nemusely stydět ani velký tuning srazy. díky Romane!
PS:pro ty co jste nebyly,přišly jste o spoustu zábavy :-P
ja sem takovej nudnej a stydlivej clovek? ;-)
jiank pouziju dalsi fotku z Qho galerky... skoro vsichni zucastneni... ta fotka proste nema chybu... a ten brutalni bus

13.05.2007, 20:02 |
hoff Jako ti tri nademnou . . . ikdyz jsem byl poprve, tak do toho nemuzu moc kecat, ale cekal jsem vetsi ucast clenu AHC.

13.05.2007, 20:07 |
clown mrzi mne to .., primo sere mi to, ze jsem nejel ..
Monika v sobotu rano odletela s Lukinem na Djerbu takze jsem mel naplanovano, ze bych jel .., ale v utery nam zacali pribuzni sousedi stavet na nasem pozemku plot bez naseho vedomi .. muselo se to s nima o vikendu doresit .. coz se podarilo, pac to pujde na 99% k soudu
proste pribuzny si nevybirate a ze jsou mezi nema zmrdi netusite ..
byl jsem tam sice jen par hodin a musel kvuli maleu uz zase brzo domu ale i tak to bylo super akce a male jeste dnes o tom mluvi jak tahal to VELKE auto :-D a vubec nechtel domu
Proste super na priste jestli bude uz tam budu od patku !!!
Nebyl sem, ackoliv sem se Macochy dozadoval a fakt sem chtel jet. Ale jelikoz sem koupil byt a musim rekonstruovat, nedostava se mi casu, ani penez, bohuzel, je to tak. Priste se pokusim, ted mne fakt s***, ze sem nedorazil-
No ty vole to je zase foto:-))))))ale jinak to byla fakt paráda..A doufám že zase brzo aspon některé lidi uvidím...však oni vědí:-)

13.05.2007, 21:43 |
Lenka I já souhlasím s Lukem a Q.
Mě se na srazu moc líbilo, organizace byla vážně skvělá!
Bylo to "komorní", ale musím říci, že jsem to tak trochu čekala z ohlasů na fóru.
O to víc jsem ráda, že jsem tam poznala nové lidi (oni vědí :o)) a pobavila se s těmi, co znám a nevídám je tak často.
Fakt povedená akce!!! Díky

13.05.2007, 21:45 |
Akordýsek | Upraveno: 2007-05-13 21:46:27
Jen škoda že v sobotu už to mozky nedávali a tak se brzo odpadávalo-oni vědí:-)))

13.05.2007, 21:49 |
Q Jéééé Lenka se ozvala........ sem s tebou byl taky rád, ale zase poslouchat, že mám hezkou přítelkyni už je nudné a kazí mi to šanci na rande - uvědomuješ si to vůbec????
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

13.05.2007, 22:01 |
clown ale on je hezka a prijemna ... :o))) Q ty woe .. takovou babu si nezslouzis ..
Q ale ty ses od soboty moje devka ;-)

13.05.2007, 22:03 |
Q fakt?? no tak to sem si teda nevšimnul - na to si tam měl Adélku, tak teď nedolejzej buzno.... :-)))))))))))))
C: ona je úžasná, ale je to děsný, protože pak se mi zase donese - ty woe, ta ti telefon nedá, dyk seš s Lenkou ne??? a je to v pr... :-D
:-DDDDDDDDDDDDD
tady je fotka kleenexova malyho jak taha mojeho pasika... myslim si ze bychom ho takhle zpetne v tehle hre mohli vyhlasit za (minilne moralniho) viteze :-)

13.05.2007, 22:16 |
Q co je to za fotky?????????????????????????
no dobre kamarade sou tvoje no... ale varoval sem dopredu! ;-)

13.05.2007, 22:44 |
Lenka Q: Nestěžuj si, za ta léta sis moh už zvyknout, ne? :) A navíc, já vždy hlásím, že s Tebou nemám nic společnýho :o))))
Luke-Jeep: Nevěrníku! :o)))))))))))

13.05.2007, 22:46 |
Q proč já si mám zase na něco zvykat??
Leničko, šamponi jsou na darja.cz
jj to muzu potvrdit ze tohle Lenka vsem na potkani tvrdila... jinak dobra hodim teda jednu fotku svoju... ;-) akorat by me zajimalo co tam vyhledavas ;-)

13.05.2007, 22:55 |
Q to bys chtěl vědět co???
hele nemám páru, ale koukám, že foťák nevypadá špatně..... :-)
no odtud to vypada jako by jsi makrem fotil to dvoucentimetrovy HOWADO co ma prej Augi mezi nohama :-)
Je super ze male vyhral
a jaka bude cena ty minilne :-DDD

13.05.2007, 23:02 |
Q woe, tak na to ten objektiv fakt nemám, protože MAKRO objektivy vypadaj jinak a hlavně stojej ještě víc peněz.... :-)))
no a roštěnky flákat MAKRO objektivem, tak to by taky nebylo moc dobrý! :-))))
tata ho povozi na konovi :-D nevim zeptej se Carudia - byl to jeho sraz, ne? ;-)

13.05.2007, 23:03 |
Q cenu pro malého vymyslíme do další Macochy.... :-DDDDD

14.05.2007, 07:25 |
Mario snad priste :-)
koukma, ze byla i newmanova kamaradka:-)
Už jsem to psal jinde,ale srazík super. A i já, který psal že nepojede,nakonec dorazil. Též jsem čekal že nás,kteří jsme na autohifi už nějaký ten pátek :o(
fordiku je videt ze jsi tambyl... dokoncovani vet ti moc nejde :-)
pripadá mě, že tady dovede každej jen blbě psát, pořád jen samé
tuningy kde není klid, a když je čistě autohifi sraz tak skoro nikdo
nedojede.To mě docela mrzí :-( Jinak dík bratránku za super sraz!
Já děkuji všem zúčastněným. Už je mi jasné, že je lepší menší parta lidí, která se dovede neskutečně bavit 2 dny skoro tahem. Augi má ruku v sádře, protože si zlomil malíček. Jinak dopadl ještě dobře :-)))
Soutěže neskutečný a určitě teď vím, že příště to udělám úplně jinak. Jinak díky Ladan, kterej přijel na otočku stejně jako Q. Mám neskutečný zážitky a to sem v těch jeskyní s Váma nebyl, ale podle fotek už Vás tam stejně příště nepustí :-))))
Díky Kleenex, že jsi dofrčel s měřákem.
co mas proti soutezim???
Hod mobilnim telefonem: dve casti dohodit co nejdal a pritom se z nej potom musi dat zavolat
Hod rezervou: skoda ze ji nemel kasa.d ;-)
dbdrag i bez basaku
tahani passata s Luke-Jeepem na cas
a pak par mensich soutezi jako kdo driv ozere Augiho atd ty uz nebudu zminovat ;-)
Vite co Vam reknu? zaplat panbuh za to, ze jsme jeli na Balcarkua ne na Punkevku... ja si raci ani nechcu predstavovat jak by to doadlo na lodickach :-D

14.05.2007, 15:10 |
Q Jsem rád, že jsem alespoň jednu soutěž totálně vyhrál (promiň Augi)
:-)))))))))))))))))))))))))
Hele lukyne, my už jsme byli na lodičkách před 2 lety a kromě toho, že jsem tomu pánovi ve vláčku ladil a vysvětloval rádio, tak lodičky byly super a v pohodě - tak letos bysme se jenom lehce přitopili.
Na druhou stranu - jako členové "HZS" bysme se zachránili a provedli bysme hloubkový průzkum vodních toků..... :-))
My jsme s Áďou a Lenčou vyhráli soutěž "odtáhni si Luke - Jeepa" a nedostali jsme nic a to jsme měli rekordní čas :-)))

14.05.2007, 15:35 |
Lenka Jo, japa k tomu přijdeme? :o))))
dostalo se Vam vseobecneh uznani a Augiho zvolani "ty pi*o" :-D
to vam nestaci?
Romane nemas zac jsem byl rad ze jsem dojel :-)

14.05.2007, 15:49 |
Lenka Tweety - co ty na to? Je to odpovídající našemu výkonu? :o)))
Lenka: no nevím jestli hodnocení Augi "ty p*čo" je zrovna výhra ale asi nic jiného nedostanem, takže beru :-)))))))) a hlavně jsme chlapům ukázaly, že nejsme žádný sméčka
holky jako ja vim ze ste vyhrali ale podstatna cast zasluh patri me a ja sem taky od Vas nic nedostal :-D

14.05.2007, 16:04 |
Lenka Možná to od Augiho bylo pozitivní hodnocení, takže to necháme tak. :o))))))

14.05.2007, 16:05 |
Lenka Luke: a co by sis jako představoval za to, že sis vozil p...

14.05.2007, 16:07 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2007-05-14 16:12:55
ty woe tak ja utratim naftu abych jim pomohl a jeste si budou stezovat... vedel sem ze mam slatnout na ten pedal vedle... to je ta zenska vdecnost... bych si ho urval
L-J: No ty jsi prej měl za zásluhy dostat od adélky... :-P Že jsi si to nevybral je tvoje mínus... :-D
jako Spooky, naturálie rozdává Áďa :-))))
jenze ty uz znam a nevim proc porad vy prasata myslite na sex :-P
cooooo??? Sex??? Měla sem na mysli tu projetou naftu :-)))))))
jake sex???
ja chci take!!!!
kleneex: ty uz mas zaseto tak smula :-) tak okud ste meli na mysli projetou naftu tak nemam zdani co to ma spolecnyho s Adelkou...
ja jsem to napsal uz dole neni motor neni laska to ze se s tim se*u je moje vina uz jsem mohl davno jezdit taky me to mrzi ze jsem tam nebyl
No jako necu nic říkat,ale výmluvy na to že není auto jsou chabý...když se chce hooodně jet tak se to dá vždycky nějak zařídit...Konny taky posledně do Krumlova na rozlučku Lukeho přijel vlakem, když neměl pojízdný auto...
ja jsem ovsem sel misto macochy makat na tom aby auto bylo

14.05.2007, 17:39 |
X-sat (M)
Pul roku dopredu zaplacena rybarina je risk,ale dopadla. Stalo to dost penez a kdyz neco slibim,snazim se to dodrzet. Bohuzel, krylo se to s Macochou. Jinak chci rict,ze AHC sraz byl,je a bude MACOCHA a KRIVONOSKA

14.05.2007, 17:47 |
Q hele podstatnej fakt je ten, že holky byly diskvalifikovany, protože jejich soutěží bylo nikoli odtáhnout Luke-Jeepa, ale obtáhnout L-J (přetáhnutí klackem bych taky ještě uznal).
Takže smůla děvčata!!!
Jinak Spooky si výhru vybral při ošahávání Adélky (tvrdil teda něco o tanci, ale...)
A Kleneexe může těšit dobrej pocit z funkčního měřáku a neutrženého čidla od Augiho.
Q: haaaaaaajzle....Si slíbil že to nebonzneš, když nebonznu já tebe jak jsi "tančil" z Tweety. No,ale já jsem narozdíl od tebe kamarád, takže já tě nebonznu...Jinak Byl jsme prostě zmatenej, protože mi Adélka tvrdila jak mě strašně miluje...Bohužel jsme pak zjistil, že to tvrdila půlce osazenstva. Jen ty hluchoněmý to nemohli pochopit... :-D

14.05.2007, 20:13 |
Q Jááák hajzle...... to si neříkal, že je to tajemství......
Na druhou stranu my se s Tweety za nic nestydíme a klidně s tím půjdeme i na veřejnost!!
:-))
Hele ale z AHC je půlka hluchoněmejch, tak to moc velkej úspěch nebyl.... :-)))
jj diky augi ze si me neznicil merak :-D
Nejlepší bylo měření dveří:-)))A taky mě nasere když mladá natlačí víc nežli já:-(((
to tak byva u sedanu :-D
je to proste na prd a jeste kdyz nemuzes sklopit sedacky tak se nediv :-D
A nejlepsi bylo kdyz Augi jak tlacil kompama musel strasne nutne dobijet baterku az do omezovacu :-DDDDD

hihi stejne by si naliskal kdyby se videl :-D

14.05.2007, 23:01 |
Augi | Upraveno: 2007-05-14 23:02:36
Kleneex: Každej milivoltík se počítá :-D
L-J: njn, se někdy nezadaří...

14.05.2007, 23:09 |
Akordýsek | Upraveno: 2007-05-14 23:10:18
Jako ono mít 5 minut omezovač takřka v kuse je ted na baterku asi ready????:-))))))
Kleneex:Příště si ty sedačky klidně vykopnu:-)))je to tam na hovno nemám je sklopný tak to nejde jen tak a fakt ten sedan pokud tam není aspon 700rms tak to netkačí skoro nic:-(
Bylo to super, i když jsme se otočili s Pavlínkou jen na chvilku v pátek večer. Díky Luke-Jeepovi za super přivítání a představení všem kteří mě neznali :-). Škoda že zrovna začínalo zkouškový, ale dneska jsem dal zkoušku, zítra mě čeká další tak mi držte pěsti.
ono je to dobre... protoze somalecek kdyz se rozjede... lidi to byste nestihali ;-)

15.05.2007, 02:04 |
erix7 (K)
osobne jsem byl pozvan na v sobotu na vecer grilovani svine a macocha, misto toho jsem od patku chlastal nejaky skurveny zaludkovy caj a moje pozice se menila od PC k hajzlu. no idea- proc - a o nasranosti ani mluvit nebudu. Ivous treba vi, jak se men tam dole na morvasku libi.
bylo by video + fotky z pátečního večera?