Navštíveno 3769x

No tak srazek podle me docela v pohode... az na to nesnesitelny vedro...
patecni vecerni party? gut! Lidicek spousta... chlastacka jedna basen a spani? supr... vedle brouka... probuzeni? taky gut: proturovani VR6tky tak koukam kde? kdo? a vono to RABIT od AK47 ;-) tak si rikam a kua!
Jinak prijemnym zavrseni bylo vitestvi v Extreme1+ po uzasnem finale s miss Loo... (diky kocko)
Skoda je neumisteni v EMMA... ale naprprve to spatny nebylo... v cabriu :-)
Jediny co mi chybelo aby to bylo dokonaly - show and shine oceneni... ale oldies scene byly vyhodnoceny jen dve auta... ale ja mam v technicaku rok vyroby 1975 tak sem mohl byt taky :-D ale to uz moc fantaziruju :-D
Moc rad sem vsecky videl... jen houšť!
az na to ze uz skoro nemam hlas bych rekl ze Vyskov v patek zase nezklamal
patek vecer byl dost dobre jeste ze jsem mel stan :-D
Fazit: Vyskov Super aspon pro me prima jsem se bavil !!!!!!

28.04.2007, 22:14 |
Mario jsem spalenej jak ku*da ...au au
Koukám, že kdo nebyl o hooodně přišel... Hlavně, že jste si to užily...
Spooky: neboj, my si to vynahradíme příští tejden v Mimouňově :o))
No lidí jak sr*aček, tradičně dopoledne zacpanej Vyškov a fronta (jako domorodec jsem místo hodiny čekání zvolil objízdnou trasu a za 10 minut byl na place :) ), přes noc jsem nebyl takže nevím co se dělo ale organizačně byl vidět určitě posun v bezpečnosti i v odsýpání a návaznosti programu takže taky hodnotím velice kladně.
Jo a líbila se mi Aligátorova radost když porazil Kleenexe, to laminát jenom praskal. :))

28.04.2007, 22:41 |
X-sat (M)
Kdo se ráno řádně namazal, je teď v pohodě 8-)
sraz OK

28.04.2007, 22:44 |
petis Nějaký fotky by nebyly??:-)
Fotky a výsledky Show & Shine:
[ Link ] Luke-Jeep: Oldies Scene se špatně zjišťuje, někdy majitel není u auta zrovna ve chvíli, když porota prochází a tak rok nezjištíš...navíc ve Vyškově, kde v podstatě nejsou registrace a hodnotí se "hodně na divoko"...proto třeba jen 2x Oldies, i když jsem jich taky zahlídnul víc, ale třeba jen projeli a byli fuč:)
Jo a AK-47 vypadá naživo bombasticky, uplně jinej dojem než na mě udělal z fotek .. super.
jo byl jsem spokojeny jako Aligátor

a tady je důvod mé radosti ;-))))

29.04.2007, 09:41 |
Aligátor | Upraveno: 2007-04-29 09:41:57

29.04.2007, 11:05 |
BULOH Bylo to mega supeeeer

29.04.2007, 11:07 |
Toy U mě maximální spokojenost :-)
Až na to strašidelný vedro.

Street B: Já 3. místo (142.8) , Press 2. místo (143,5) a kořínka na prvním fleku neznám :o))) !

29.04.2007, 11:25 |
BULOH Také RC sekce se na srazu myslím neztratila...

29.04.2007, 11:49 |
X-sat (M)
TOY - gratuluju, ta práce se vyplatila! A koukej to dotáhnout ;-)

29.04.2007, 12:04 |
Toy To:X-sat
:-) A proč myslíš,že sedím na netu?Už to hledám!
P.S.Mám štěstí,že to nebylo jenom o bod :-)
francouz: hodnoty me zajimaj, kdo to natlacil mi je celkem jedno ;-)
Escudo: No chlape nevím jestli si to vynahradíme pač marodím doma ze zánětem šlach (jak mě bolela ta noha) a i když jdu zítra na kontrolu tak si nejsem jistej jestli mě už uschopní... :-(
Tuning Cup: tak ja se budu citit jako ze sem treti misto mel... ;-) ne opravdu je mi jasne ze sem vul ja... nevedel sem dokdy a jak... u auta sem sice byl, ale nevedel sem ze mam upozornit na vek :-(
takze: juchuuu byl sem treti v oldies scene :-D uz nebudu chlastat :-)
pakuju... sraz gut. jen houšť
Sraz super, dekuju, ze jsem Vas vsechny mohla opet videt, no i kdyz tam vsichni nebyli.
Pocasko bylo super, budte radi, jak bylo.....:)
Rekla bych, ze nejvice to zmohlo hlavniho hlidace emmackeho stanku.... par fotek..

se Satou..

Cesta domu....

Take vybirani repro...bylo velice unavujici... na ceste domu.....

Take vybirani repro...bylo velice unavujici... na ceste domu.....

29.04.2007, 14:03 |
JR puvodne sem chtel rict, ze Satak mel alespon mezi nohama poradnyho macka, ale pak si teda nedokazu predstavit cos tam teda mela ty :-D
je jak mrtvolka tak nevím co je lepší jestli pes nebo ten nahled na triko :-)))
Jo a tady je ten rapid....klobouk dolu majiteli...

29.04.2007, 14:11 |
Aligátor | Upraveno: 2007-04-29 14:11:57
pěkné auti to jo
spíše ručičkám které to postavily

29.04.2007, 14:23 |
BULOH A mělo nádhernej zvuk, to se musí nechat

Někteří se opravdu probojovávali:-)Jen aby se dostali ke stánkům emma a db drag:-))

Pak tam byl vzácný kočárek..teda spíš ty dítka uvnitř:-)

A taky sem dostal pěkně na prdel:-))Jinak si myslím že akce byla pohodová a počasí vyšlo parádně.

Akordysek: peknej brouk ;-)
Jinak rad bych se vyjadril ke tlaceni meho brouka RCckem... OPRAVDU SEM NEMEL ZARAZENO:::TLACILO ME TO RCcko!!!
To byla pecka jen sem to nestačil vyfotit.
To je škoda pokud by někdo měl fotku jak tlačím Luka tak ji sem dejte díky
Taky mě to hodně mrzí,ale dal sem mladá foták a ztratila se v davu:-(
Luke-Jeep:tak rc je děsný dravec má to asi 4koně a hlavně 1noho OS.......A který to řídí a to dohromady je děsná síla.......

29.04.2007, 21:19 |
BULOH Ales HL o))))))))))))))))))))))))))))))))
AlešHL: muhehe :-))))))))))))
jo a prej tam někdo koktal do mikrofonu :-D

29.04.2007, 21:39 |
BULOH | Upraveno: 2007-04-29 21:45:50
tak až si tohle přečte dotyčný , tak se dá předpokládat že Aleš HL a mishan budou do 5 minut po smrti o)))))))))))))))))))))
jo tak to koktal Ali do toho mikráče?????má pekné kámoše kteří ho věřejně prozradí že?????(BULOH)
Akce fajn. člověk se podíval zase jinam..
Je lepší koktat jako debil než neříct vůbec nic Mishane a AlesHL !!!!!!!!!!!!!!!!!

01.05.2007, 08:34 |
BULOH Lepší koktat něž si zacpat hubu

souhlasím s tebou Bulohu tento taky má za škraní

To DM - ty jo luďo telefonuješ milenkám a nějaký maly klučina ti kropí zadní kolo tak to je hustýýýý

tyyy voleeeeee :-))))))))))))))))))))))

01.05.2007, 22:02 |
BULOH sorry ale musel jsem, mishan má dvojníka o)))))

haskyyyyyyy co je to za hokejku ,Bulohu ty už nevíš co by ,kde jsi to fotil v Bohnicích ?

02.05.2007, 20:49 |
Tony (M)
:-)))))) tak to je hustyyyy

02.05.2007, 22:27 |
BULOH Aligátor: dobré foto že?

02.05.2007, 22:30 |
BULOH Je to z vycházky chovanců z Bohnic o))))

06.05.2007, 10:44 |
paia