Navštíveno 4585x

Tak Vám řeknu, že mám z PB takový smíšený pocity, první doslova nas*ání bylo u příjezdu, čekání ve frontě víc jak dvě hodiny mě teda nebavilo...jen málo k organizaci...za ty prachy bych čekal nějakou organizaci hlavně na kaskadeskym vystoupení, lidi lezly do dráhy, žádnej pořadatel, děs, málo hajzlů, všude fronty, kolem třetí hodiny začal bejt všude bordel jak svině, myslím odpadky. Jinak EMMA a dbdrag super, hlavně souboj ve street C byl zajímací :o) Hodím sem pár fotek, zbytek dám do galerie...

přiznejte se, kdo to je ?:o)))) mám dojem, že člen TUNER a je to luke sleepovo poklička od broučínka

no tak to čekání ve frontě byl extrém.. my přijeli na 8mou takže se čekalo jen nějakejch 15 minut
co dál- sprinty .. jakž takž ..docela to odsejpalo, i když při vracení objíždět celej areál nic moc...
jionak všude bordel, kolem 3 tí mě dostalo že většina stánků byla totálně važranejch nehledě na pití a všudypřítomnej bordel....
jo ještě dodám ke konci když s eto azčlo vylidňovat, ale i na azčátku když v zadní části bylo relativně prázdno, tak si tam každej blbeček musel něco dokazovat... pořadatelé radši nic neviděli..chtěl byhc vidět jak yb s etvářily na nějakej průser, ke kterýmu nebylo občas daleko
hele, hele co to CRX turbo??? Jelo sprinty???Nevíte někdo? Případně čas?
jelo jen jednu jízdu, čas 13.3s.. má ale ještě hodně velký rezervy
měl nějaký problémy na startu

15.04.2007, 10:16 |
JR moje dojmy byly takovy, ze sem uz v poledne mel pocit, ze tam musime vsichni chcipnout, protoze se nic nedelo.

15.04.2007, 10:52 |
Yemen | Upraveno: 2007-04-15 10:53:22
joooo byla tak jako trochu nuda a trochu se tam oteplilo :)) bordel, zadny jidlo, piti .. des ...
jj sluníčko hřálo :o)))) spálenej ksicht a krk ale jinak sem mi tam líbilo a jsem rád, že jsem poznal další lidi z fora...
jj, jako Petura: radši se po včerejšku ani nedívam do zrcadla jinak by mi ta červená vypálila oči ;-)))
Já jsem ráda, že jsem vás zase viděla. Čert vem bordel, čekání, spáleniny a bloudění na cestě tam i zpátky :)))))
Taky bych řekl, že to bylo fajnové setkání... ;-)
Jinak kdyby jste dorazily už v pátek večer jako mi tak jste nemuseli stát fronty a ten bordel taky nebyl zase až tak hroznej...Už jsem viděl daleko větší...
divný že včera se mi hlava nemotala tak jako dneska :o))
No ja si myslim ze hloucku AHC (jmenovite Luke-Jeep, Adélka-Jeepová, Squere, Tweety, H.E.R.O., Spooky a brácha, Escudo s Esdovou, *konny*) patri dik za supr atmosferu od patku az do nedele.. spaleniny byly radne zapity lihovinami ruzneho puvodu, HERA sme aspon podle zarudle pokozky bezpecne poznali od okolnich opilcu :-) berdel? klasika... zizen a hlad? nee - vlastnich zasob dost a dost, hajzly? hajzlu tam bylo :-D zachodu uz min :-D celkovej dojem? ale tak mohlo bejt hur!
L-J: Tak hůř může bejt snad pokaždý ne??? Ale jianak taky děkuji za supeeer atmosféru a už se těším příště...

15.04.2007, 12:01 |
Escudo | Upraveno: 2007-04-15 12:02:49
I já děkuju zůčastněnému výše zmíněnému hloučku za oba dva dny, myslim si že toho jak byl sraz nudnej jsme si víceméně nevšimli právě kvůli nim :o(l)
Určitě bych nechtěl opomenout Peturu a jeho přítelkyni, Béďu s kámošem, Vinzka fa, Tomase 217, Lucasse, Vitu megana a pár dalších který na nás nezapoměli...
jj, a super masejko ste měli, mňam mňam, a ještě díky konnymu, za super poslech
escuda> shit tebe sem nenasel :( tak jindy... jinka dojmy, no prijezd fakt na <> lidi mraky, nikde zadny rozdeleni na veterany, lestenky navstevniky, skrz letiste jezdili autobusy a tak podobne, odpoledne tam byl fakt mega bordel, jidlo piti vseho malo, desny fornty, to same zachody... no alespon ze neprselo :))

15.04.2007, 12:51 |
Yemen tak nastesti ta cervena uz zhnednula :-) tak je to dobry alespon bude trochu zaklad na mimon az to tam bude prazit :-)))
Squere: jj...Adélka a H.E.R.O. to masíko udělali opravdu luxusně... Chvála jim!!!
michal: ty jsi snad ani nehledal :o) Audina tam hrála skoro celej den

sakra,klucí vy jste rychlý,jak to že sem dáváte příspěvky dřív než já :-) jinak teky se přidávám k děkování,že sme se aspoň pár lidí dokázaly nějak najít a pokecat,páč jinak to byl opravdu vcelku nudný sraz. jak psaly ostatní my jsme přijely už v pátek,ale jestli všechny odbavovaly tak dlouho jako naše auto večer,když tam nikdo nebyl,tak se ani nedivím těm frontám :-)
to L-J: já ti dám rozdíl od okolních opilců :-) si mrtvej
to Spooky1: nezapomen na gril :-D ten měl taky velkou zásluhu
to ostatní,co s námy byly: super víkend, opět na macoše
jinak i toto zvládne vyfotit D750i :-)

15.04.2007, 13:50 |
Kapka (M)
když to vezmu z pohledu clovička co podobnou akci porada...bes a hruza...totalni chaos...pomalu žadny poradatele...technicke zazemi hruza-WC,voda,jidlo,piti....program pomalu žadny...tohle mi prijde jenom rychle vydelani prachu ....
Jinak jsem rad že jsem po dlouhe dobe videl zase bandu okolo autohifi....už se tesim na dalsi akci....

15.04.2007, 14:00 |
H.E.R.O. | Upraveno: 2007-04-15 14:02:23
a toto sme viděly ráno v neděli po probuzení :-P

15.04.2007, 14:01 |
Kapka (M)
jinak fajn zakonceni v jedne pražske hospudce...nejak se mi vyparilo jeji jmeno...ale jidlo tam bylo fajn...a nekomu tam strasne chutnalo pivečko...

15.04.2007, 14:02 |
Kapka (M)
dokonce tam nalily i nezletilé...

15.04.2007, 14:03 |
Kapka (M)
a nakonec sam velky BIG BOSS :-)))

no jak to ctu ja tam teda nebyl ale oproti tomu zlata tejnice :o) i kdyz jsem mel minulej rok z tejnickyho letiste zapraseny auto i vevnitr
holt nekdo poradat akce umi jinej ne
Nejsou na webu ještě někde fotky??? díky
jaky vysledky byli ve Street B ??

15.04.2007, 15:48 |
Lefi | Upraveno: 2007-04-15 15:50:34
Když tak nějak všechno přehlídnu,tak proboha co to bylo za kokota s tou starou rakví bez vejfuku od BMW:( ten člověk byl jak bez mozku,na sprintech nejnebezpečnější vůl...
[ Link ]

15.04.2007, 15:51 |
Sisma No mam podobný hodnocení jako ostatní.
Příjezd katastrofa, čekal jsem 3 hodiny. Fronty na občerstvení takový, že mě přešla chuť něco jíst, pití jsem měl naštěstí svoje. Organizace dost nanic, naštěstí jsem se nemusel po letišti moc pohybovat autem a RCčko se protáhne všude.
Program takovej, že celkem žádnej, aut docela dost, bohužel chybělo rozdělení. V obou táborech Č i M byla dobrá nálada, bez nich bych se tam asi po hodině ukousal nudou. No a počasí excelentní, takže první letošní srázek tak nějak asi za 2...
Videl bych to tak nejak jako Kapka, nejak jsme tu sezonu useli zacit :-)
Co bylo spatne uz vsichni vime, takze znova uz opakovat nebudu, ale jinak byla pohoda, super pocasi a jsem rad ze jsem nasel lidi z clubu a mohli jsme pokecat a poslechnout jukeboxy a hlavne ten jeden, kdo byl asi vi jakej myslim - to byla fakt parada :) doufam ze ho jeste nekdy uslyslim a Vas uvidim...

15.04.2007, 16:28 |
Pinky lefi:tojo no moc se stim nesral

tak já jsem taky něco málo nafotil, tak se můžete mrknout
[ Link ]
nějaké fotky tady... http:/usblaster.tym.cz
hotdog: počet fotek 4 ?!? :o)

15.04.2007, 22:58 |
Pluto už 23 a pořád přibývají :-))))
padalo mi FTP ted už jich je přes 40 a ještě přibydou

16.04.2007, 07:15 |
TUNER 15/04/2007 08:10 TheTimo : No jasně že to jsem jáááááá... ;-)
Mě se nasrazu líbilo, jídlo a pití sme měli svoje, takže pohoda. Počásko nádherný a hlavně super lidičky co vydrželi až do nedělního rána :-))

16.04.2007, 07:55 |
Zdenek (A)
Protoze jsem byl po temer celou dobu u stanku EMMA, nemel jsem cas videt vsechny nedostatky. Je fakt, ze prijezd byl na prd. Ale k tomu zrejme prispelo rozkopani silnice v ty obci na druhe strane letiste. S tim tezko slo neco delat. Kdyby byla OK. tak se mozna prijezd zkratil, ale i tak by to nebylo na projeti bez zastaveni. Fronty u stanku byly nechutny, to je fakt. 3/4 hodiny ve fronte s myslenkou na gyrose skoncilo pripalenou klobasou. Co s tim? Vice stanku? Asi jo! ... A odpoledni bordel? To je predevsim vizitka navstevniku. Co vede lidi k tomu, aby odhazovali kelimky a jiny odpad kdekoliv na zem? Mohly tam byt rozmistene odpadkove kose, to je fakt. Ale kdyz uz tam nejsou, tak prece nezahodim kelimek od napoje doprostred letiste na zem... Pocasi bylo luxusni! :-)
Fronty byli, ale částečně na tom nesli vinu i prodejci. proč u dvou stánků byli fronty stejný tak u jednoho to odsejpalo a u druhýho se to nehejbalo????
Košů tam bylo málo a když byli tak tam bylo hned kolem nich hromada bordelu, kterej rozfoukával vítr.
Zrovna tak selhala firma na zajištění elektrocentrál. Schánět naftu až po tom co dojde a přivést jen 5l a čekat až zase dojde.... to je taky na zamyšlení.

16.04.2007, 11:06 |
Daryl (A)
mne dostala jen fronta.
Na obou stranach LEMRY ...
Misto aby placeni a vpousteni odsejpalo jak na bezicim pasu ( napriklad mimon) tak odbaveni jednoho auta trvalo celych 5 minut. Za tu dobu cekani jsem videl to vzdat tak 50 aut. Pri minimalni cene 250 za auto s ridicem .. ... ja bejt poradatel tak jim to dam k nahrade i s uroky.
Tak ci onak z meho pohledu bida. Celej sraz jsem prosel za 1/2 hodiny i s focenim. Nevim o jakych rekordech tu je rec, ale z myho pohledu podprumer na urovni male lokalky. Jak kvalitou tak zastoupenim.
Taky se k nedostatkum rozepisovat nebudu, uz to tu bylo vse napsano tak jen ve zkratce: prijezd fakt des, kdyz jsem prijel k hlavnimu prijezdu tak tam to bylo min na 3hodiny po objeti k druhemu vjezdu "jen na cca hodinu", fronty na vse taky des, kdyz jsem si kupoval pivo tak rovnou po dvou :o)vyuzival jsem slicne pritelkyne ze bude ridit zpet :), brzo vyzrano a ani kelimky na velky pivo pak uz nemeli. Bordel sice je vizitkou navstevniku jak pise zdenek, ale prevazne to vychazelo z nedostatku kosu, uz kolem 12 nebylo kam co vyhodit. A co se tyka zachodu no comment, mozna jen ze to bylo pro tvrde povahy a holky jsem celkem litoval :o))
Jinak taktez diky za spestreni srazu Escudovi a jeho particce...uz aspon vim jak vypada Spooky1, Squere, HERO a dalsi...vic jsem pochytit nestihl ptz nas ani Escudo neseznamil :)navic ja byl maskovany ptz jsem nemel tricko autohifi takze dotycni asi ani nevedi kdo to u nich vlastne sedel :))
a me si nepamatujes jo? no ty hade.... jen pockej! a brouk tam asi prijel sam ne? :-D
jj nás bez triček bylo víc :o)))))

16.04.2007, 12:01 |
-Tomas_217- | Upraveno: 2007-04-16 12:02:23
Luke-Jeep: Jejda promin na tebe jsem v tom seznamu uplne zapomnel :)Asi jak jsme se pak rychle rozutekli.Takze Luke-Jeepa TAKY :o)

16.04.2007, 12:01 |
TUNER LJ : Jj,brouka jsem viděl,ale tebe celou dobu ne......si tam asi zase nebyl cooo :-))))
vidíte to jak to svádí na mě?
Negativní věci tu už zazněli, ale ještě jedna drobnost, jako těšce závislel kuřák jsem hledal, kde koupit cigarety a neuspěl jsem : o (
Jinak aspoň jsem konečně viděl, jak probíhá měření DB a Emma.
Tak že už vim kde bych mohl mít malou šanci se uchytit a do jaké kategorie jít.
Počasí skvělé až na třeštihlav při cestě domů : o )
Jinak jsem konečně poznal pár členů z AHC, ale díky tomu že jsem trčel v koloně rači ani nevim jak dlouho, tak jsem strávil na akci asi 5 hodin a musel jsem letět dom.
Tak že doufam že na dalších akcích to bude lepší a poznam zase další lidičky z tohoto fora.

16.04.2007, 15:36 |
JR jako tezce zavislej kurak si mas cigara vozit sebou. Uz si nekdy na letisti potkal trafiku? :-))))
JR : Pokaždé si sebou beru cigaret dost, ale teď jsem na to nějak zapoměl.
No tak mohli tam mít v nějakém stánku aspoň 2 druhy cigaret : o )))
letos tam občerstvení bylo fakt mizerný, děsně mi tam chyběla zmrzlina když bylo tak teplo
to Tweety: to máš recht, zmrzlináře by tam sežraly i se strojem

16.04.2007, 18:38 |
m1tv | Upraveno: 2007-04-16 18:41:43
jj organizace jako ti nademnou .. jediny + byly rackove tech bylo požehnane a mooooc pekny.. :)

16.04.2007, 18:42 |
m1tv

16.04.2007, 18:44 |
m1tv

16.04.2007, 18:47 |
m1tv a zlej pes na konec :) a zbytek nahažu do galerky ...

HE.R.O.: On tam žádnej zmrzlinář nebyl právě proto že by ho mohli šežrat aj s tím strojem... :-D
To Luke- Jeep neříkej že ten chlápek na fotce je zase tvůj dvojník, rád bych tě už poznal osobně. :)) Jinak foto by Kapka

17.04.2007, 08:55 |
Smrada (M)

17.04.2007, 08:59 |
Smrada (M)
A par ochutnavek

Smrada (M)

Smrada (M)

17.04.2007, 09:00 |
Smrada (M)

17.04.2007, 09:00 |
Smrada (M)

17.04.2007, 09:29 |
Katy koukam ze u Emmy bylo zas veselo :)))
ten psék byl mega hustej... par foto odemne...
zazemi autohificlubu bylo zretelne oznaceno broukem ;-) a presto nekteri nenasli...

fotografovefotili jak o zivot... zde prosim napr. Choze

dva mistni clenove (klasek a TUNER) si to se svejma shade hundrttwenty rozdali nasprintech... klaskovi sla pekne na zadni :-) i kdyz jen malicko ;-)

podleme nejhezci zadek srazu
.
.
.
.
.
.
mel Loony ;-)

no a pri navratu z5 sem zjistil, ze opravdu mam maly auto ;-)

Ty jezdíš v turbanu Luke? :-D

17.04.2007, 14:21 |
PRESS jj vypadá jak arabske pašqa o:-)))

17.04.2007, 16:21 |
TROY looooool ten pes :DDDD hustá turborat :)
Spise vypada, ze toho Hummera tahnes za sebou. :-D
blbánci to je retro ksiltovka otocena dozadu :-P
spíš to vypadá že toho hamra natahuje s tím nákladákem :-))
hotdog na to konecne kapl :-D

18.04.2007, 07:27 |
choze

18.04.2007, 07:28 |
choze

18.04.2007, 07:30 |
choze

18.04.2007, 07:33 |
choze
kouka, jak kdyz mu spadly hracky do kanalu... :o))

18.04.2007, 16:59 |
Yawor souhlas - teda bez toho " k " ;o))

18.04.2007, 17:13 |
JR vy blbouni, poprve sem mel moznost jet necim co melo vykon asi 16kW a je to nezapomenutelnej zazitek :-D

18.04.2007, 17:21 |
PRESS 18/04/2007 07:27 choze ?????????
tyyyy woe , co máš člověče na hlavě tady ?
Teďkom to vypadá jak trencle na kebuli o:-)))))) DDDDD

18.04.2007, 22:02 |
Smrada (M)
Toho pana v te ksiltovce opravdu neznam :)
Tak fotky uz i u me na strankach:
[ Link ]

19.04.2007, 17:26 |
choze PRESS - woe to je Luke-Jeep :-)))

01.07.2007, 14:02 |
Pinky