Navštíveno 3119x

Kdo jede v patek nejak rozumne, ze by zabral nejakyho peknyho fleka pro Ahc? my dorazime asi az tak v 7vecer. Jo sorry za novej prispevek, ale tam je toho uz moc :)

12.04.2007, 19:28 |
hoff Taky tak na tu 19-20h budu platit vlezny. . . .
Usti razi v 17.00, takze na miste taky nekdy kolem 19.00
taky budu před 7 hoďkou, ale nevim jak by někdo zabral půlku ranveje pro AHC :o)) Ale ono se to vždycky řadí od silnice, tak jedině někde níž, třeba na tý druhý louce od silnice mezi ranvejema...? žebychom se tam potkali a vyháněli vetřelce? :o)
Jeste by to chtelo nejakej prapor z napisem AHC, abych hned vedel kam jet zaparkovat :-) protoze dorazime az v sobotu :-(
a kolik bude vlezne jestli nekdo nevi? jako minule? :)
ja ani nevim kolik bylo minule :-DD

13.04.2007, 00:33 |
JR 150,- Kč na osobu
100,- Kč za auto
děti do 10 let a držitelé ZTP - ZDARMA!
mno my vyrážíme tak v 5 takže příjezd kolem 6té

13.04.2007, 08:30 |
Rali nejakej zachytnej bod podle kteryho pozname mistecko AHC?????
a to bude kde? chtelo by to mapku :)
JR: a emma free 15min entry by nebylo?

13.04.2007, 09:26 |
Zdenek (A)
Podle poslednich informaci by to tam melo vypadat takto (viz obrazek). Samozrejme neni mapa uplna. Jen jsem namaloval to, co vim.

2 Zdenek: supeeer
Co to zkusit zabrat nekde tady? mozna tam dorazime driv

na te draze pod tm se pojedou sprinty asi..
to Maryn156: taky si myslim, pokud to bude jako loni
jj, tam se neparkovaly auta co je fotka nademnou, ale viděl bych to takhke... fialová nebo zelenkavá

pokud nebude plná, tak zelenkavá je fajn bych řek
No lidu tam bude asi haba kuk, tak že ty označené místa nevim, nevim.
Ale místa jsou to fajn, pojedu do Příbramy po prvé, tak že se tam stejně budu motat jak Maďar v kukuřici.
Prostě přijedem a začnu řvát, kde sídlí AHC, snad se někdo ozve : o ))
koukej po tričkách AHC :-))
ty místa se hned v pátek neobsazujou většinou, jde to nejdřív na tý ranveji co je u příjezdovky, pak teprve ta druhá, teda vždycky to tak bylo... Zaplní se to pořádně až v sobotu
Tweety : Aby jsme tam nakonec nechodili v bundách, ale předpověď vypadá slibně, tak jsem na to zjedavej.
nehrozí, loni byla děsná zima a přesto se našlo pár bláznů co tam v tričku chodili :-)
Tweety : Tak pohoda, kdyby se nikdo nenašel, tak předpokládám, že aspoň ty budeš chodit v tom tričku, hm ? : o ))
To Fridom: Až budeš koukat po těch tričkách tak radši choď pěšky, protože do stánku s pivem se autem nedostaneš... ;)
myslím, že v tričku AHC rozhodně nebudu sama, loni se nás tam sešlo dost :-))
Tweety: myslíš jako v tom tvom jednom triku? :o))) hmmmmm

13.04.2007, 11:40 |
Prady kua sem se tam tak těšil :)))) super počasí bude,spousta aut...
a mě dnes v 18.30 letí letadlo :o)
to Tweety: ZIMA???? já si tam minulej rok spálil palici :-D jinak ten první bod jak nakreslil vita megane je pole,tam by nikdo nebyl ani za boha :-)
No, ja se to pokusim ohranicit pro Emmu dostatecne primo na danem placu a tam i zakempuju :-)
v Příbrami je krásné azuro, vedro i v tricku, tak to vypada na slibnou akci... :)
H.E.R.O. samo že myslím první Příbram, né druhou. Spali sme tam z pátku na sobotu a klemra jak čert :-)

13.04.2007, 13:27 |
Gaza Tohle jako myslí vážně?
TUNING EXTREME SHOW 2007
JARNÍ SRAZ 13 - 14. 4. 2007
Důležitá bezpečnostní opatření:
Vzledem k tomu že v obci SUCHODOL probíhá rekonstrukce kanalizace, povede objízdná trasa přes letiště s tuningem. Budou zde na příjezdu z každé strany stát pořadatelé, kteří budou regulovat ten provoz. Žádáme všechy návštěvníky o trpělivost při příjezdu - pro urychlení odbavení u vstupu si přichystejte vstupné předem. Tuningový sraz se bude konat výhradně na spodní části letiště, pouze srinty se pojedou jako vždy na ploše nahoře. Prosíme tímto návštěvníky, aby se zdržovali pouze ve vyhrazeném prostoru letiště a organizovaně přecházeli ke sprintům na vyznačeném místě kde budou řídit provoz pořadatelé. Ostaní prostory kolem akce budou omezeny ZÁKAZEM ZASTAVENÍ !! nutno dodržet !! hrozí nejen pokuta , ale i odtažení vozidla.Rychlost bude snížena na 30 km/h, platí zde pravidla silničního provozu na pozemních komunikacích, jelikož se nejedná o dopravní uzávěru. Děkujem za pochopení a těšíme se na hladký průběh akce - děkují pořadatelé.

13.04.2007, 13:52 |
clown hmm, tak to bych tam jel nejakou lestenkou ... :o))
ehm, tak to je tedy prýma
nevim co se vám nezdá, takhle to je vždycky ... přes letiště vede silnice a zákazy zastavení tam byly vždyky (i auta se odtamtud odtahovaly), je tam tolik lidí, že si tý silnice skoro nikdo ani nevšimne a pořadatele to tam pokaždý čas od času zastaví a pouští čekající auta, 30km/h je na téměř každém srazu né-li 20km/h ....
nemyslim si že to je taková změna teda mimo toho že tam bude cesta aut ze Suchdola, ale to taky nebude zas tak hrozný snad...
Petura: tak už držíš místo roztaženejma rukama? :o)

13.04.2007, 14:24 |
Petura | Upraveno: 2007-04-13 14:26:27
ještě sem doma, du ošplouchnout pekáč od much a zajedu se tam podívat ...

13.04.2007, 17:21 |
Pinky hlásím nad letištěm krásnou modrou oblohu:-)
Tak jak je dnes, kdyby bylo i zítra tak to bude super.
bude, byl jsem tam až doteď a super, zítra se bude přes noc na neděli ještě chlastat, jinak jsme naproti EMMě, na zelenkavě vyznačenym území....
Jojo taky jsem tedko dorazil a Lhota fakt parada, tolik lidi v patek vecer jsem necekal.. Super, az na cestu domu a zeleny barety teda:o)

14.04.2007, 20:18 |
Pinky organizace na prijezdu-HOROR!!!

14.04.2007, 22:02 |
clown ja videl dopoledne ten provoz votuzenejch golfu nahore mezi Cukrakem a Ritkou a jel jsem radeji domu .. :o)

16.04.2007, 12:49 |
clown ja si jel koupit na Ritku par pytlu betonu a jel jsem delat schody :o))
urcite mene nervu, jidlo a piti online a hned , slunce .. i stin :o))
...asi jsi prvni kdo si dela na zadku schody...
ja nemel s vjezdem ani vyjezdem problem, cca 10min, jel jsem po parkovisti za nejaky saslikem v modrem brouku, lide mirne apaticti na riziko prejeti koncetin, 4min na emme vcetne navigace od Etiena