Navštíveno 3692x

Protože se kvapem blíží začátek sezóny tak kdo z nedočkavců bude už v pátek večer???
v patek dorazime Ja a Venca, mozna Johanik

29.03.2007, 14:24 |
Zdenek (A)
Nadrzenci! :-)))))))))))))))

29.03.2007, 14:45 |
Prady Kua hosi,mě to mrzí,že tam nejedu,super sraz,ale už v pátek 13.4. odlítám na Kanáry :) ,ale už teď se těším na srpnovou Příbram.
sezona se opravdu kvapem blíží. to abych začal shánět letní kola..
Prady woe ser na to je tady prach a vitr!

29.03.2007, 21:35 |
Prady Luke-Jeep:a Lipno....,no už se těšim pak na další srazy,20.4. je návrat do Prahy,takže 21.4. se mrknu co je novýho na tuning srazu v Letňanech-Tuning Praha
Ha, ani o tom nevim ze bych mel jet, ale jo, pojedu :-))
No já ještě uvidím...Když semnou poejde kámoška tak dorazím až v sobotu ráno a když nepojede tak už v pátek... (pokud se do tý doby něco nevy*)
Mno končim v pátek v 18:30, takže se tam určo stavim do 19:00, ale předpokládám že bude kosa, takže spinkat doma a ráno návrat....teda pokud se mi do tý doby nerozpadne přední náprava...bychom mohli udělat nějakej ahc růžek, rád bych poznal ty co neznám :o)
Escudo: Celkem fajnovej nápad.Taky bych celkem rád poznal tváře k těm NICKům co se tu objevujou... :-D

30.03.2007, 17:30 |
hoff Patek na 90% vyrazim a jako ti dva nademnou ;) Jen v nedeli rano uz musim makat :-P

30.03.2007, 18:58 |
clown no minule se to placalo mezi EMMAkama a dBDragem .. ,
posledni pruh asfaltu pred loukou ..

30.03.2007, 22:14 |
Beda asi se prijedu take podivat, bude to premiera :)
sobota ráno, přecejen je ještě "zima" :o)))
Kdo chce zadarmo, může zkusit tenhle link:
[ Link ]
Tak nakonec auto nestíhám dodělat. Ani nevíte, jak mě to štve, že na domácí sraz pojedu sockuo, ale holt se nedá nic dělat...
Aspoň okouknout a na Válkách v Mimoni už snad hotovo...
asi už v pátek, zima nás nebere, ohřejem se u grilu :-)
Taky to vidim na patek u grilu, prvni srazik se musi uzit poradne :-)

02.04.2007, 18:35 |
Beda tak nic, nebudu mit hotove auti :(

02.04.2007, 19:32 |
Kapka (M)
že by jsme Johaniku malinko zaparily??? ze bych dorazil už v patek?zaleži na pocasi...
johanik (P)
ze by Dobris bo jak se ta ric menuje

02.04.2007, 22:25 |
Rali ja dorazim v so rano,pripravy v plnym proudu!! pojede nekdo od Plzne,nebo Chebu?
vinzek fa: jak že jsi nazval to malebné městečko???
:o))
Dobris mozna, kdyztak aspon mistni zabava :-)
jako místní můžu doporučit za drobný poplatek tři prdele barů a 2x disko.... :oD
Escudo
omlouvam se za nazev 2 baraky a tma ale docela masakrozni diza
sakra konečně přijedou lufťáci a zase z toho nic nebude :o/
vinzek fa: já fim, dělám si srandu, ale to disko je ve Starý Huti u Dobříše, to je asi 2km, Dobříš má 10 tis obyvatel
Tak taky asi dorazim, ale jen na cumendu, na aute se zatim maka...
Escudo
to bude tim ze sem jel marbelou 29kw a musel sem se drzet za Oktavkou ktera mela asik 10krat vic takze sem nestihal sledovat znaceni

03.04.2007, 09:53 |
Escudo | Upraveno: 2007-04-03 09:54:18
-Tomas_217- máš závodní odlehčení, to se cení.....přišel ti odkaz?
vinzek fa: musíš v nestřeženym okamžiku zaháknout lano a tradá
Escudo
ale to je podvod ne
zavodni odlehceni :)))a co ta naloz v kufru?Myslim ze vahou jsem na tom hur nez s tema plnyma dverma :)
odkaz prisel, pekny pak pokecame po icq :)
Taky se prijedem mrknout v sobotu, na stanovani bude jeste moc kosa ! Rali, jedeme od Chebu.
asi tak jako Tweety :o) nejspíš už pátek
v patek vecer parim v Praglu, takze beze mne ;-)

04.04.2007, 23:22 |
Rali Fridom,v kolik chces vyrazet? Odkud si?Ja z ML.

05.04.2007, 09:35 |
m1tv jj stara hut je dobra .. ale je tam o hubu nechat auti:(
Rali : jsem z FR.L. V kolik se pojede jeste nevim, domluvime se pres email.
V patek vecer pojedu aspon kouknout, myslim ze i Martyn156 a sobota cela.
v sobotu, sice jeste bez zadny velky instalace :) ale mam to par km tak proc neprijet :)

06.04.2007, 11:39 |
Katie No tak sice sem myslela, že pojedu zrovna ten víkend někam do Olomouce, ale jak to tak vypadá, v Příbrami to pofrčí a tak tam nesmim chybět :) Olomouc ruším a určitě se tam nějak dostanu! :)
Tramtadadaaa - těším se lidičky! :)
Jo a ti, který neznám a jsou z AHC, tak si povinně nalepěj na záda ňákou ceduli s nickem, ať vim ;)
Katie: my te taky nezname :)))

06.04.2007, 11:55 |
TUNER Já taky nikoho neznam a nikdo nezná mě..))....ale určo v sobotu dorazim,na autě dělam dnem i nocí abych to stihnul.....
Johanik : dáme sprinta ? :-D
Katie: A to by nestačilo tričko z NICKem vepředu??? :-D
takže uděláme předseznamku, tohle budu já :o))

oki BZUK Power

escudo> uz mas zapojenyho helixe? :) ze bych si ho poslechl :)
michal: o víkendu jsem ho testoval, jinak natvrdo ho budu dávat zejtra, jde to poamlu :o)
[ Link ] ale ve Lhotě se bude určo zajíždět :oD
:)) by melo parkovat cely autohifi u sebe, aby sme se nehledali :))
tak vyhraďte půl letiště a neni problem ;-))))

06.04.2007, 17:30 |
Katie Spooky1: No jasně, ale evidentně jsi nepřemýšlel nad možností, že by třeba byla zima a lidi měli přes trička např. mikiny...? ;)

06.04.2007, 19:43 |
Q katie - sry já cedulky nevozím................. :-))
Q> ty nemusis tebe vsichni zname :)

06.04.2007, 21:05 |
clown On nekdo nezna Katie ???
LOL
Mila dela cedule ve velkem, tak si ji muzes pripnout i na tu mikinu zezadu :)

06.04.2007, 22:38 |
clown
jako Kapka
stejne bude chcat ..
OK...Takhle nějak bych měl vypadat já...

Jenom na tu SMS nekoukejte...Ještě stará... :-D
Taky skoro nikoho neznam, tak kdo chce, at pozna aspon me :)

:)

michal_smsmsm (M) : No tak takové autí by se mi teď docela hodilo, protože do toho mého malého střepu se nic nevejde, sakra !
No taky pude z domu, hned co se doplatí : o ))

Ja ti prodam moje, za dve kila i s vozejkem :))
Lucass : ne díky, už jsem si něco vyhlídnul : o )

07.04.2007, 20:08 |
petis | Upraveno: 2007-04-07 20:09:34
:-)), tak teda taky něco pošlu:-)

07.04.2007, 21:54 |
clown tak uz nonejmove znaji co je v autech, znaj i jak auta vypadaj ... obcas znaj i RZty ... hmmm ... pak se divim, ze to nemate pojisteny ..
petis .. a ze tam nebude sama ??? :o)

07.04.2007, 21:58 |
petis clown: nejspíš nebude:-)))

07.04.2007, 21:59 |
clown jj .. dBDrag Panda Club Czech :o)))

07.04.2007, 23:10 |
petis :-)), přesně tak:-)
tak nevím jak to dopadne s pátečním večerem vzhledem k počasí a nudli co mám u nosu... asi mě zkolila rýmička :-((
O počasí budu včas informovat na tenhle thread, ve čt i během pá
hotdog:Taky jsem nachcípanej,ale to neřeš...Co tě nezabije to tě posílí... :-D
Spooky horkej pes si jen hleda vymluvu :-P :-)
l-J: Mě je to jasný...Ale z tebou počítám, že se tam sejdem... ;-) A běda jestli ne!!!
nedostavim furt mam motor v riti az me z toho boli :o))
clown : Pohoda, v autě muziku od serie, tak že pojištění netřeba : o )
Svejch pár hraček mam zatim doma v krabicích : o (((
taky tam budu škoda favorit peciš

10.04.2007, 16:59 |
hoff já taky... Sorry, ale zrovna js lepší foto nenašel :oDDDD

hoff : pekná fotka, doufam že gumování budeš opakovat : o ))

10.04.2007, 18:31 |
hoff Jo bylo to mazec v J.Hradci, ale stalo to 5x5cm pruzor do prevodovky :) bez oleje js 40km dojel. Takze asi nic welkeho nebude, mam to 120km domu :-(
no jestli přijede Luke-Sleep tak jedu určitě v pátek :-))
L-J: To je takovej jeden vocas...Buď rád, že ho neznáš... :-D

11.04.2007, 14:27 |
clown to je ale fakt desnej vocas ...
omlouvám se za asi blbej dotaz, koná se to tento víkend?

11.04.2007, 19:53 |
Martas | Upraveno: 2007-04-11 19:58:23
escudo: díky moc
vy kuwy! :-P pockejte ja Vam dam co proto :-P takze v patek a cekam privitaci (chlastaci) dary
L-J: A co nám dáš??? Nějaký dárky z ptačích ostrovů???Jinak něco ti možná aj dovezu.Vody máme doma zatím dost... :-P
Doufam že najdu někoho, kdo to pak za mne odřídí spět domů, jinak bych si nemohl dát ani pííívoo : o (((
Spooky tys taky byl jeden z tech co sliboval ;-) :-P
Fridom: Já už našel... :-D Takže si pívo dám klidně aj za tebe... :-D
L-J: jooo vlk taky sliboval... :-D Ne nebuj neco dovalim...Jen nějak nevim kolik, ze toho nakonec doma je.Mám strach, že mi došla slivovička a jiné druhy ovoce...
Spooky1 : No to bych ale nebyl SPOOKY, kdybych si nemohl dát ani pivko, někdo se najde :O )
Co se týče počasí, je tady krásně jasno a má to vydržet i přes víkend, takže to vyšlo krásně, večer bude ale abstinentům pořádná kosa

12.04.2007, 11:42 |
X-sat (M)
Nebudu za 100

12.04.2007, 11:47 |
Yemen taky pridam foto :)
možná se stavim taky v sobotu s STS :)
Fridom: Vidíš, že to jd ezařídit aby jsi mohl pít... :-D

13.04.2007, 14:01 |
Gaza Tohle jako myslí vážně?
TUNING EXTREME SHOW 2007
JARNÍ SRAZ 13 - 14. 4. 2007
Důležitá bezpečnostní opatření:
Vzledem k tomu že v obci SUCHODOL probíhá rekonstrukce kanalizace, povede objízdná trasa přes letiště s tuningem. Budou zde na příjezdu z každé strany stát pořadatelé, kteří budou regulovat ten provoz. Žádáme všechy návštěvníky o trpělivost při příjezdu - pro urychlení odbavení u vstupu si přichystejte vstupné předem. Tuningový sraz se bude konat výhradně na spodní části letiště, pouze srinty se pojedou jako vždy na ploše nahoře. Prosíme tímto návštěvníky, aby se zdržovali pouze ve vyhrazeném prostoru letiště a organizovaně přecházeli ke sprintům na vyznačeném místě kde budou řídit provoz pořadatelé. Ostaní prostory kolem akce budou omezeny ZÁKAZEM ZASTAVENÍ !! nutno dodržet !! hrozí nejen pokuta , ale i odtažení vozidla.Rychlost bude snížena na 30 km/h, platí zde pravidla silničního provozu na pozemních komunikacích, jelikož se nejedná o dopravní uzávěru. Děkujem za pochopení a těšíme se na hladký průběh akce - děkují pořadatelé.
Gaza: neplaš tyhle omezení tam jsou vždycky ... :o))) uvidíš že to bude OK

13.04.2007, 15:40 |
Pluto No nevím, jestli dělají pokaždé kanalizaci :.-)))))
to ne, ale pokud vim tak ten průjez tam nebyl omezenej nikdy, protože to je normální komunikace tam, auta tam skoro nejezděj, ale loni taky občas pouštěli průjezd