Navštíveno 3650x

Ahoj, neplánuje se něco kolem HK nebo Pardubic?
Já tedy o ničem nevím že by bylo něco v plánu ale mohli by jsme něco uspořádat :-))
já nevím předloni se nás sjíždělo hodně. loni pokaždý přijelo jen pár lidí. chtěl jsem tehdy tomu nastolit jakýsi pořádek, ale nikdo se nechtěl asi přidat. takže pokud někdo něco navrhne rád přijedu.
Vím že jsme se loni scházeli častěji,proto si myslím že přijelo jen pár aut ... kdyby se to udělalo nějak pravidelně 1x v měsíci tak že by si to více lidí zařídilo aby měli čas přijet....
Jooo kucí, když něco bude a zrovinka se tam v těch končinách budu vyskytovat (bejvám tam poměrně často) tak Vás klidně pčřijdu podpořit, když mě vezmete do party a nebude Vám vadit, že jsem z jihu... ;-)
jj taky bych jel a jsem z východu
buďte třeba z pekla ale přijeďte. no s tím časovým horizontem. nabízel jsem ze začátku první neděli v měsící. to bylo prý málo. tak se to stáhlo na 14 dní a bylo to všechno špatně.
No tak až budete vědět nějakej termín tak dejte vědět.Pokud se tam budu vyskytovat tak dorazím, i když není zaručeno, že autem... :-D

01.03.2007, 12:06 |
Beky Peklo je kousek od Náchoda...ve východních čechách:)))
to Beky .myslíš to u Vamberka??
Taky bych jel, ale nemám nijak upravovaný auto, jen muzika:-((((
to: Tomik 007. čus, hele, ty seš v HK TUNERS, viď? Já sem se k vám hlásil, máte mě na seznamu čekatelů, jen se chci zeptat, jak to bude dále:-))))

01.03.2007, 14:49 |
Beky nene, je to 6 km od nachoda:)
Pokud někdo přijede z Pekla tak doufám že nás tam nebude strašit :-)))
Majk-fox: Jo čoveče tak to nevím,zkus tady kontaktovat člena MAGIC-007 a nějak se domluvit,myslím že čekatelů je víc tak že by jsme se mohli někde sejtí a tak :-)

04.03.2007, 16:06 |
Mr_xx Srazek by mohl bejt, klidně už teď někdy, když je takový pěkný počasí :)
Co třeba příští pátek nebo sobota???Nějak nemám nic v plánu tak bych dorazil, i když každopádně bez autí pač čeká na menší opravu a asi mi přijdou díly až na konci tejdne...
no dřív to bývalo v něděli v podvečer. ale připojuju se k pátku nebo sobotě. Ale spíš bych byl opět pro podvečer. jinak pátky jsou nvýhodné z toho důvodu že v sezoně spousta z nás odjíždí na srazy. to že nemáš na autě spojlery lae "jen" muziku ničemu nevadí. já nemám ve svým vůbec nic. Golfa jasem prodal a do passata se ještě nepustil... hlavní je se sjet se a pokecat. midi34: ty jsi někde z okolí vamberka?
jj Častolovice,jo a neznáš Tomáše Vašatu,myslím že jo
Píďa, taky nevím, jestli mluvíš se mnou nebo s midi?? mám Renaulta19 1.9 TD.
to Pida .psal jsem ti mail
o autě jsem psal majk foxovi a o tom odkud je jsem psal midimu :-)
midi: mi ale nic nepřišlo

08.03.2007, 01:06 |
JB jako pasivní ale stálý fanda fóra a autohifi se rád přijedu podívat... sice služebákem, ale alespoň něco. Bydlím kousek od Náchoda, takže Peklo by bylo fajn..
19/05/07 máš Rozkoš - www.tuningxcars.com

budu tam.... s kombíkem....

16.03.2007, 21:47 |
Mr_xx Tak jak to vypadá :))
tak TOMIKU organizuj. neděle někdy navečer... nebo jiný den?
Tak něco pomalu začínáme domlouvat nejspíš na 29.dubna .... sledujte to na
[ Link ] v knize návštěv.....
to už nemůžu zvládat všechno sledovat. stala se mi strašně ošklivá věc... musím občas pracovat.
až se to dohodne určitě v jaký datum tak to sem napíšu neboj :-))

10.04.2007, 20:35 |
Mr_xx vypadá to na 29. duben :X ale zatim nepotvrzeno
.
.
.
.
.
29.dubna od 16:00hod Regionální srazík na "cvičáku" u Všesportovního stadionu v Malšovicích
.
.
.
.
newjde to dát později? loni když jsem se jen zmínil že bych to udělal dřív tak mě tu všichni málem sežrali..
JJ CHRUDIMCARS by taky dorazili, kdyby to bylo déle.
vím že loni to bylo cca kolem 18:00 abych tam byl na čtvrtou tak z domu cca ve tři, což je pro mě docela brzo. neděle je snad jediný den kdy si můžu hrát na domečku.

11.04.2007, 19:50 |
Mr_xx myslím, že když tam bude dostatek aut, tak tam do té 18:00 vydržíme ;-)
jo jo většinou když je něco od 16hod tak se to sjíždí 16.30-17 takže myslím že do 18hod budeme,světlo bude a bude to první probuzení po zimě tak budem chtít pokecat všichni ...

24.04.2007, 15:43 |
Mr_xx Já jen tak, aby jste nezapoměli :D
....................... UŽ DNESKA ..................
fotky z mini srázku v HK 29.4.2007
na www.tuningxcars.com/fotky-ze-srazu
[ Link ]