Navštíveno 4203x

...chcel by som vas vsetkych predbezne pozvat 8.-9.jun 2007 na tuningovy zraz na Slovensko...prichod v piatok vecer a odchod v sobotu vecer alebo v nedelu rano...miesto - ATC Revišťské Podzámčie (cca 5km od Žarnovice) - je to camp pri Hrone zname vodacke stredisko....blizko je aj hrad-zrucanina kto by chcel...je to zraz klubu GO4SOUND (www.go4sound.sk) zamerane hlavne na autohifi,to neznamena,ze pekne auta a zeny nemozu prist Smile ...stravovanie je mozne v restauracii "pod hradom" a pocas zrazu by mal na mieste byt pojazdny bufet firmy FAB s komplet ponukou jedal a napojov a samozrejme vase vlastne grilly...ubytovanie predpokladam stany kto by prisiel na noc...WC este neviem ale trosku prirody este nikoho nezabilo...kupanie na vlastne riziko - Hron tam tecie ale ja by som don nesiel...uvidime...
...pocas zrazu budu aj nejake discipliny spolocne s go4sound...DB DRAG RACING,meranie audiosustav, hod subwooferovou bednou, pitie kofoly/piva na cas, pretlacanie atd...klasika premietanie tuning videi a klipov na velke platno atd...
...postupne budem pridavat dalsie dolezite informacie...
super! jak je to priblizne daleko od Ziliny?
ahoj,tak od Ziliny je to kusok,mas to za Zvolenom asi 20 km smer Nitra
takto vyzera letak :-)

no co,kolky bratia od susedov dojdu?? :-)

06.04.2007, 15:15 |
erix7 (K)
mato88- mno 9.-10.6.2007 bude aj velka akcia na Autosalone v Brne.
ja do brna urcite nepojdem a velke akcie uz vonkoncom nemusim,radsej mensie a take,kde sa s ludmi dokazes pobavit,porozpravat o novinkach,problemoch atd v oblasti autohifi.100 ludi,100 chuti,ti co nechcu ist do brna,su srdecne pozvany :-)
na nasej stranke www.go4sound.sk sa mozete predregistrovat :-) a dozviete sa aj dalsie nove info o zraze :-)
pride niekto? ak ano,tesim sa na vas :-)
foto zo zrazu vo fotogalerii KOLOTOCIARI 2007 :-)