Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Akce / Srazy > Mogul ŠUMAVA RALLYE

o Navštíveno 3345x o
o 27.01.2007, 14:03 | hoff
Rallye Sumava uz pristi tyden 1.-3. unora! Letos zase na snehu, takze bomba! Jede nekdo na cumendu? Ja jedu kouknout, uz se tesim. .

o 31.01.2007, 00:12 | m1tv
bych řek že tam moc sněhu nebude:) u nas je ted 3stupne nad nulou a po snehu ani pamatky:)
o 31.01.2007, 13:46 | hoff
Ja to vidim je to bida :-( ale stejne jedu.
o 02.02.2007, 19:38 | Fordik
Taky nad tím přemýšlím, ale jen abych zase viděl jet Krestu. Nebo si pak počkám až na Český Krumlov nebo možná předtím Valašku.
Kdo tam tedy bude odsud?
o 02.02.2007, 21:24 | NSRider
Já jedu určitě, sice bez sněhu to nebude ta správná šumava, ale i tak to za to stojí.
o 02.02.2007, 22:17 | hoff
Tak jsem se vratil a je to v pohode :) Jen bych vyhlasil soutez - najdi Krestu! Protoze, samy EVO a nejak jsem nestihal ty cisla 8-) Na treti r.z. byla nehoda a pak se dost zvolnilo a uz jeli jako na nakup. Se nedivim, byla tma a mlha jako prase! Kdo jede zitra tak at se libi! Pripominam zitra v okoli Vimperka.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.172 sekund.