Navštíveno 2994x

24.12.2006, 09:48 |
Q jako každý rok, tak i letos nějam vyrážíme. Tentokrát je to za kamarádama z PČR, kteří jezdí Prahu 8.
Já a pár kamarádu budeme ve 22:00 na OMV Sokolovská (pod Hiltonem). Čaj, cukroví, pokec, pohoda.
Upozorňuji, že tak jako loni na Aralce se zřídit nenechám, navíc tady na té pumpě nikoho ani neznám - a jsem rád, Klára se ještě 14 dní modlila aby se šéf na ty kamery nepodíval....... :-)))))))))))))))))))))

24.12.2006, 10:58 |
Katie Hm, tak já asi nic, i když loni to bylo super.. Letos tu holt nemam nikoho kdo by mně tam dopravil :(
Mozna prijedu,ale tramvaji :-))))))
Tak asi taky, protoze co doma?! :o))

24.12.2006, 14:27 |
Q to je přesně ta sestava co očekávám....
Katie: mašinka na smícháč nejede?? tady už se o tebe postaráme... :-) kdyžtak pošli sms

24.12.2006, 14:29 |
Katie Q: seš zlato.. kdyžtak se ozvu.. já ještě zkusim přemluvit brášku a kdyby na mně moc kašlal tak bych napsala..
DĚKUJU

24.12.2006, 16:40 |
Berny Q: Jestli jedeš za Petrem tak bych se klidně přidal stejně se nějak kopu poslední dobou do pr.... , jestli máš místo pro mě v autě tak dej echo

24.12.2006, 16:41 |
Q jasně alešku, místo se vždycky najde....

24.12.2006, 16:55 |
Mila Achjo, tak já ještě uvidím, minulý rok si nevzpomínám snad ani matně :-))) Už mám za sebou dvě lahve vína s rodinou, tak snad budu použitelnej. Předem Q, či Qb děkuju za dopravu :-))))))))))

24.12.2006, 17:56 |
Q pičo sem taxikář nebo co??? tak nechlastej notore..........
nezapomeň vzít lenku

24.12.2006, 18:17 |
Mila eeee, žádný takový Lenka čeká poslušně doma :-))))))
Ne, ještě uvidím jestli pojede... není jí nějak dobře...
Thanks for taxi by Q :-))) P.s. Nejsem notor ale jen lehce ochutnávám :-)
Mila: tak se nediv že je Lence blbě, když ji ochutnáváš s plnou hubou bramborovýho salátu :ODDD

24.12.2006, 19:09 |
Q jako mára!!
JENOM PROSÍM VĚNUJTE POZORNOST TOMU, ŽE SE NESCHÁZÍME NA "ARALCE" ALE NA OMV HILTON, PRAHA 8
pár už volalo lítostivě, že je škoda, že Gerry zase maká, což není pravda (měla denní).

24.12.2006, 19:28 |
Katie Q: Tak já teda asi vážně pojedu mašinkou.. bratříček na mně kašle.. bééééé :(
Ještě ti dám vědět po SMS jak to teda bude..
katie keca, odvezu ji na 100% a na 90% se stavim taky

24.12.2006, 20:32 |
Katie To sou holt ty moc rychlý změny :)))

24.12.2006, 20:54 |
JR mozna se stavim az povezu babku domu ..... teda spis az ji vylozim :-D

24.12.2006, 21:05 |
Q se stavte, jen tu benzínku neznám, tak doufám, že nás budou mít rádi :-)
u gerry sem se stavoval odpolko, abych ji popřál a končila cca v sedm, říkala že se spíš nestaví páč na osmou se dostala domu a do desíti to nestihne, navíc byla docela zkroušená což se jí nedivím páč všihni kupovali dárky na poslední chvíli.Jinak ta OMV, to je ta na pobřežní?Nebo tam má ještě něco hilton?
Jo !!!!!!!!!!!!! Tam teda bude sestavicka. Snad se podari a bude sranda jeste vetsi. Jezisek byl na me moc stedrej a hodnej. Mam z letosnich Vanoc radost jak maly dite.
Tak ted sem dorazil ve zdraví, benzínka docela ušla, ale co se potom dělo na afterparty v Madoně to byl mazec :o)))

25.12.2006, 03:46 |
Q No ty woe, to zase byla sestava a akce........ S Váma tak ještě někam půjdu..... :-)))))))))))))))))
.............. vlastně kdykoli.............. :-)))))))))))))))))))))
Těším se s některými z Vás na silvestra!!! dobrou!
skoda ze mi to letos nevyslo ale musel to bejt urco super akce loni se taky povedla, ale co jsem slysel od lidi o tehle akci tak prej super ale fordik je prej pedofil nebo neco takoveho tam snad i padlo :-)))

25.12.2006, 13:00 |
Katie Na benzínce sice nuda a krom toho že ste mně zavřeli do kufru auta se tam nic nedělo, ale Madona ten večer celkem zachránila :D Jóóó, tam je to prostě vždycky dobrý :))
jeste ze na takovyhle akce s vama nechodim...
sem to nejak nenasel............:-((
katie do toho kufru chtěla jen přivřít hlavu a aby se zbytek lidí poveselil s tím co bude čouhat ven, škoda tak snad příště ...

26.12.2006, 00:49 |
Q Hm, ale tím, že sme se vešli do kufru s ní, tak to bylo super!!
Já sem vůbec nikde nebyl a Xenonmana vůbec neznám :o)) a pedofil?? Já se ji ptal kolik jí je a ona mi řekla asi teda víc ;o))

27.12.2006, 10:46 |
Q hmmm, ročník 91 prej ale nebyl nic moc...........
......... teda z pohedu vína.......... :-))))))
jizni svahy, sterkovita puda, vytrvale slunce....

27.12.2006, 15:04 |
Katie Tak už ho necháme, že vážení :))) Všichni sme se shodli na tom, že slečna vypadá rozhodně na víc, než kolik jí je a když to ani jednomu nevadí, tak co?! :-P
Díky Katie - máš to u mě :o)
A pro ostatní - nezáviďte ;o)))
ale pokud vim tak fordika nikdo nepadl teda slovne ani osobne :-)) vschno jsou to sprote pomluvy to vis lidi toho nekdy nakecaj .....

27.12.2006, 20:26 |
JR a pokud ja vim, tak Fordik byl vzdycky na zajicky .... uz od dob Kravina :-))
JR - a to je kde?? :o) No dobře,byl si tenkrát mladší a líbil si se mi. Ale to už je za mnou ;o)
Tak sem v telefonu našel jednu fotku z pumpy :o))

teda to je ksicht to je nejaka fotomontaz ....
dane nebude to fotomontaz... ten na te fotce vypada dobre :-P :-D

28.12.2006, 09:14 |
clown to bude totiz uplne nekdo jinej :o)))

28.12.2006, 11:15 |
Katie a jejej :)))