Navštíveno 3118x

Tak mame za sebou prvni vecer... Zatim prezili vsichni zucastneni... temi prozatim jsou: SkidTDi alias škytHTP, Spooky1 alias spodky (pozor neplest s Trenkym :-D) a H.E.R.O. alias hrdina s teckama. Tas (to mi ho vyTas) nas uz opustil a jel za nejakou manzelkou... nepochlubil se vsak zda za vlastni ci cizi ;-)
No a my zatim pokracujeme v krasojizde... pokud nekdo mate moznost pridejte se k nam...

11.11.2006, 10:53 |
choze skoda, ze nemuzu trcim na sosnove do vecera a vecer pokracovani v parkhotelu se zavodnikama, pocitam ze skoncime az rano :o(
Tak sem prave dosel d vedlejsiho pokoje... no to je pohled... odvolavam to ze to prezili... NIKDO TO NEPREZIL teda nebo jestli takhle vypada "živola" tak nevim... H.E.R.O. si zpiva nasi velmi frekventovanou pisen Sbohem laaaasko nech me jiiiit... Skydovi zazvonil telefon a misti abyho zvedl si zacal obouvat botu :-D a Spooky ma kozy jak bardotka :-D
tak dorazil Q spol... lidi neverili byste...! konecne si koupil fotak. a hnedka cuci servirce na kozy... pravda je ze ji vazne vypadavaj pri kazdym prodklonu z kosilky... ;-)
to ten serialek brzo skoncil...
nebylo totiz nic zajimavyho... Q porad cucel na nejaky kozy, Brnaci se furt straceli, Skid se porad obouval a o kozach Spookyho se nema cenu sirit...
nicmene tedka uz sedime v Barbaru a zerem stejky... skid se tvari jak Lama, Tas uz asi obstastnuje manzelku, Hero blouzni z tech tuplaku... Q odlozil fotak a prijel Press! mazec. ale stejne medaily za statecnost ma..... konny! prijel vlakem!!!!!!!!
Mazec bylo, kdyz mi Q kolem 22te volal kde jsem :-)))))) Kazdopadne doufam ze zijete :-)))))
Měla jsem na kanárech románek s letcem a jmenoval se Lukáš :-D
gertruda rulezzz

12.11.2006, 15:17 |
Q komm mein schatzi Lukaschek, komm..................
Daine Gertruda

12.11.2006, 15:20 |
Q Absolutně popírám informaci, že za Váš mrtvolnej stav může moje objednávka v tom mini baru u náměstí.
Řekl jsem jasně a srozumitelně, že chci pro Vás IceTea, to, že ho přivezli z Long Islandu není a nebude můj problém.......................
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
PS: číšník byl kokot a měl se vsadit, bych mu ukázal, že jdou dva čajíčky vychlastat brčkem za sebou.............. :-(

12.11.2006, 15:46 |
Q neboj trotle, už se vaří galerie.................... si pak povíme, kdo byl a nebyl.
místo Skida-Tdi tam byl škyt-HTP
:-D

12.11.2006, 17:14 |
Q

12.11.2006, 20:23 |
Beky Pááááááááááááni!!!!!
to byla rychlovka s fotkama.......
ja sem na sve rozlucce nakonec taky nebyl ;-)
No ještě že mě tam taky nidko neviděl...
2LUKE: A ty kozy mi nezáviď... :-))))))))))
2Q: No vsadit jsme s eměli...Věřím že bych dal i tři...No když by to bylo zadarmo... :-)))))))))))

13.11.2006, 06:58 |
PRESS ty woe, pěkně chlapci, měl sem přijet taky
PRESS: Taky si říkáš, štěstí, že jsi tam nebyl??? :-D By mě jako zajíámléo s kým Q ten čaj pil, když tam nikdo nebyl...
Ještě že jsem tam byl.
Super akcička!!!!!
konyy: To vypadá, že jsi tam byl ouplně sám... :-D Teda vlastně z Q
Luke: Víš co mi můžeš Z pravopisem WOE... :-))) Mě jako fakt nebere,ael kvůli tobě to upravím... :-D
KONNY: Omlouvám se za to Z :-)

13.11.2006, 10:07 |
Katy tyyy woe... to byla teda.
Q : teda co ta hrable v tom vystrihu Eeelisky :))))

13.11.2006, 10:30 |
Q Eliška byla super a ruka fakt není moje, sice sem tam byl, ale ruce zůstaly doma............ :-)))))))))))))

13.11.2006, 10:32 |
Q BTW: Eliška byla rozkošná - jak se tak mile schovávala před foťákem....... :-)))))

13.11.2006, 10:32 |
Katy jj, eeeeliska je kočka, mila hodna a privetiva :))))

13.11.2006, 11:48 |
PRESS prej ta ruka není moje o:-)))))))
Q woe, už to nepij

13.11.2006, 16:44 |
Q já pil jenom ice tea - vy notorický howada!!!!!!!!!!!
Q: Jenom nevíš, že ti to ICE TEA dovezly z LONG ISLANDU co??? :-))))

13.11.2006, 23:40 |
Q kde je long island?? to jako, že z daleka???? jůů já furt proč se Konny rozčiloval, že je to kurva drahé broskvové nealko.... :-))
Furt chtěl nějakou peach...........
:-))))))))))))))
Q: Jo toje přesně ono...Je to ze strašně daleka a proto tak drahý...To víš ta doprava vzducholodí není nic levnýho... :-)))))))))))))))

14.11.2006, 07:43 |
Skid-TDI | Upraveno: 2006-11-14 07:45:16
2Luke-Jeep: Hlaska Cubky se docela ujala. Jeste jednou to rekni tak pojd ven, pojd ven! :-))))))))))))) Si myslite, ze nejste mistni vocasove, ze si zde muzete vyskakovat. Tak pojd ven.
A Q na to pravi, tak teda pojd, Zdenecku prosim te, podrz mi fotak. Moc diky. Tak teda pojd ven!!!! ROFLLllllll
Jinak super akce, jsem rad, ze jsem tam byl.

14.11.2006, 11:16 |
Q na to si nepamatuju, on se někdo chtěl prát???
a navíc ten chlapec hlásil, že čubky nevidí, ale čuráčky jo - kdybyste se nechovali jako parta neandrtálců, tak by nevznikaly takovédle problémy.............
a za slovo čubky může xenonman!!!!!!!!!
a xenonman ho slysel od Simony

14.11.2006, 13:03 |
Q :-))))))))

14.11.2006, 13:39 |
PRESS heh, vy ste tam ještě furt aktuálně ?

14.11.2006, 13:50 |
Q ty ne?????????????
sakra a já myslel, že sem tě tady před chvílí zahlénul......

14.11.2006, 15:59 |
PRESS ku*wa, zas si něgdo půjčil můj xicht
Q: A já za to vůbec nemůžu, že jsem to vyprovokoval... :-))))))))
On tam byl s nama Xenonman?
Škyt-HTP: No já ho tam neviděl teda...

16.11.2006, 10:40 |
Q luke-sleepa si taky neviděl a přeci si po něm šel s razítkem a fixou............. :-))))
Ty hade Q. Ja se jenom krcil za dverma a cekal jsem co bude. Jinak to razitko a fixu mel nikdo jinej. Myslim, ze PRESS a Spodky.

16.11.2006, 16:22 |
PRESS jak já ???????? co sem měl dělat ?????? já nic nedělal, oni dělali.....
DDDDDDDDd o:-))))))
Sorry, PRESSi za krive obvineni. Ale ja nic v ruce nedrzel. Hadi.
Skid: No mě dal Q nějaký razítko abych muho podrel to uznávám,ael na co bylo nevím...