Navštíveno 4897x

Takze... nekteri z Vas to uz vi tomu zbytku podrobnosti vysvetlim v nektere z dalsich diskusnich skupin...
Odjizdim minimalne na 5 mesicu na Kanarske ostrovy pripravovat Letecke dny Air-show 2007 s letajicim cirkusem.
Takze sem se rozhodl pro lidicky, kteri me jeste chteji videt, usporadat mensi srazik u me "doma".
misto: Cesky Krumlov
cas: tento weekend, spise ze soboty na nedeli
program: neni pevne dan, ale navsteva vineho sklipku, koktejlového baru, a pak parba na ubykaci...
ubytovani: to uz je trosku dovocejsi - spacaky, na zemi v zazemi nahravaciho studia... karimatka doporucena ale na vetsine plochy se nachazi koberce... posteli je jen asi 8.
jiz prihlaseni: konny, H.E.R.O., Tas, Luke-Jeep ;-), Q+7...
Kdo se neboji sebou flaknout o zem jste vitani! dejte mi ale pls zavazne vedet at se daji obednat mista u nas v BarBaru...

pro pripadne gratulanty... moc se mi tam nechce... mam radeji zimu a prijdu tim o celou sezonu... jedine pozitivni vidim to, ze jedu BROUKEM PO OSE ;-) az dolu do spanelska na trajekt... samozrejme bude pro AHC reportaz z cesty
jů,Luke-jeep tam bude taky,jo? tak to přijedu.
a taky uz takhle sem uplne odstavenej od lidi co mam rad... a tedka? skoro na druhe polokouli :-(
Luke: No když už jsme zvaný tak já dorazím na 90% Už ze SKIDem v pátek :-D Vám budu aspoň překážet pořádně... :-D
Lukje: Nebuď smutnej...dykc ymůže bejt ještě hůř...Nás dyžtak někdy pozveš na návštěvu...

06.11.2006, 10:02 |
Pagoš Hrozně Ti závidim tu cestu, taky bych jel...
Každopádně si to tam užij a koukej pravidelně přispívat na AHC :-)

06.11.2006, 10:38 |
PRESS hmm, good idea, přehodim úpracovní víkend a jedu taktéž
jen pro upresneni je to tento weekend - tzn- 11.11.

06.11.2006, 13:15 |
Beky Škoda. Víš, jak moc ráda bych přijela.....:((
co já vím? :-))))
zjistím okolnosti a možnosti

06.11.2006, 16:37 |
Tas dorazim pouze z patka na sobotu ( :-((( ), zamlouvam si gaucz jako minule (krasne se na nem spinka). Mam vzit nejaky kociczky??? (i kdyz kwooli H.E.R.O.V.I. budeme muset zajit do horor baru za jeho laseczkou) :-DDD
nekoho kdo Ti bude nosit kufry mas? :-)))))

06.11.2006, 17:04 |
PRESS ze sobotu na neděli ? OKA

06.11.2006, 18:36 |
X-sat (M)
kasa - zvažuju, mimo to mám v ČB zájem koupit Formana pro ségru...
X-sat a kasa.d chlapci takze spojite uzitecne s uzitecnym ;-)
Ja se stavim nejspis v patek a sobotu.
Skode woe ty a Spůky to mate povinne!
tyyyy voe, na pet mesicu na Kanary pripravovat leteckej cirkus...:-)
ze bych se taky zajel podivat do Krumlova....dam ti jeste vedet
Luke: Jako povinný prej máme akorát někdy v budoucnu zaklepat bačkůrkama...Nebo je tohle jedn az těch akcí, kde ani smrt neomlouvá?? :-D
nech si blby dotazy Spůky54 a hled si koupit speedstera

07.11.2006, 10:29 |
Tas H.R.D.I.N.O. .... az vyrostesh :o)))))))
no comment....

heh tady to jede! jen do sebe chlapci!
LUK: Jako bych ho už dávno měl, kdyby byly kešeny...Už uvažuju o čtvrtým zaměstnání... :-D

07.11.2006, 12:38 |
Tas H.R.D.I.N.O.
pokud u toho bude ta baba (mimochodem pripomina mi tu barmanku z horor baru) tak beru... :o)

07.11.2006, 12:39 |
Tas doufam, ze budesh uz v patek... :o)
panove podle teho co ma prijet v sobotu upozornuju, ze v patek NEKALIM!!!
ty v pátek NEKÁLÍŠ? a neni to blbý pak celou sobotu strávit na hajzlu :-D

07.11.2006, 13:32 |
Q co má přijet v sobotu, že nekalíš????
............. kvůli mě se nemusíš zas tak přemáhat - zlato..... :-)))))))))))

07.11.2006, 14:40 |
Tas Luke se boji, ze vytuhne na baru jako minule :o)

07.11.2006, 15:11 |
PRESS DDDDDDDD o:-))))))
Qcko woe ty ses ztezejni zalezitost :-D na tebe musim byt ready...
To vis Tasu ne kazdej ma vecne prd co delat jako ty - ze vecne chrapes...

07.11.2006, 17:48 |
Tas :o) kdyz se jde chlastat - tak nechrapu (narozdil od tebe :-D )- toho sis snad uz vsiml ..............
Ja mam opacnej problem. Muzu chlemtat v patek a v sobotu musim letet dom. To je PECH.

07.11.2006, 18:34 |
Tas skid - aspon nebudu chlemtat saaam - a naweec Luke keca, ze si nedaaaaaaaaaaaaa :-D to vish, ze si da a raaad (jinak neco uvidi)
Skid, Tas: Chlapi já Vás v tom taky nenechám...Kdo nepije s náma pije proti nám :-D
nenechám Tě odject bez rozloučení, jestli mi teda r................. :o))))

07.11.2006, 23:27 |
Tas spůky ... tak je to správnéééééé

07.11.2006, 23:39 |
erix7 (K)
Luke- stastne dojed, ale bohuzel povinosti jeste i o vykendu, takze az se vratis. a jeste stale si nepsola adresu, kam ti poslat ten balicek.
Eriku vazne poslal... viz Skype ;-)
Pátek se asi odehraje bezemne. mam praci
a Tas: ja to asi raci nebudu komentovat kdyz jsi tu vetu nepochopil
tak ja nakonec zustavam v pze...

08.11.2006, 13:38 |
Tas no jo no ... kazdej po swym :o)

08.11.2006, 13:52 |
Tas Taaaaaaaaak moje ucast bohuzel take predbezne pada - jiste to bude az v patek :´(
DAMNED

08.11.2006, 15:16 |
Kapka (M)
bohužel Luke ja nedorazim...musim v sobotu do prace...tak to poradne oslav...a koukej pak dodat nejake fotky..teha hlavne tech tanecnic co jsi sliboval .-)
takze lidi kdo teda ano a kdy?
Skid: zapomen jen na patek woe
patek nakonec asi dopadne i semnou

09.11.2006, 12:18 |
Q my tam opravdu, ale opravdu budeme..............
Q
Qb
Míla
Churoš
Víťa
Dája
Db
Db-doprovod
Ahoj Pacoši,
mám autí u doktora a nemám jak se dostat k Lukinovi do Č. Krumlova na jeho rozlučkovou párty.
Nemohl by někdo vzít z Prahy??

09.11.2006, 17:36 |
Q hele chuligáne, že seš to ty, tak neee :-)))
nebudte na neho zli... ju? a vemte mi ho a taky od Signuma karticku ;-)

10.11.2006, 00:48 |
Q jakou karticku?? my jedeme v sobotu brzo ráno, takže klidně může. Asi pojedu protáhnout felicii :-)))
felicii? :-O odvazna lama!
to L-J:máš něco proti poctivému českému autu :-D ?
jak se to veme... ale brouk je brouk... i kdyz mam tam vlastne strarter z Feldy takze raci mlcim ;-)

10.11.2006, 12:38 |
PRESS pré lama, no to je wůl o:-)))))))))))
Tak mi Ze SKIDem za chvii pomalu vyrazime... No ono mu to prej stejně ani rychle nejede... :-))))))))))))))))))

10.11.2006, 16:36 |
PRESS jjo, zítra později odpoledne sem na místě, tak buďtě někdo na telefonu, ať vás tam nemusím hledat
jasan zavolej me hele posli mi cislo...
Já bach i přijel,ale do 21h dělám a zítra odpoledne jdu zase:o/ A abych jel skoro 160km večer tam a zítra dopoledne zpět (kde hlavně není jisté zda bych vůbec byl schopný jet?!) do prahy se mi moc nechce. Jo kdyby bylo volno, to byla jiná :o)

12.11.2006, 15:23 |
Q No sláva nazdar výletu, přežili jsme, už jsme tu..................
Sem rád, že se uvidíme až na příletové párty neboť moje zdraví je jen jedno..............
:-))))))))))))