Navštíveno 3748x

14.10.2006, 23:20 |
*DM* Tak jsem dnes navštívil jeden z posledních srazů letošní sezony( nepočítám Autoshow v Praze a Renocar v Brně)
Vše se odvíjelo v naprosté pohodě a bylo vidět že se opravdu blíží konec sezony.I měření na Db Dragu bylo tentokrát spíše takové benefiční a jiné než na srazech minulých.Jako na jaře,tak i na podzim Milovice nezklamaly,vše dobře připravené,na stánku byla kofola a grilovaný kuřata,prostě podzimní pohoda.Na závěr jsem s Pluťákem pojezdily s RC,proběhlo společné focení a závěrečná rozlučka,protože Db Drag byl v letošní sezoně naposled :o(((((((.

14.10.2006, 23:26 |
*DM* P.S.Tentokrát bez foto,pár lidí,co jsem potkal fotily až moc,takže fotky určitě přidají.

14.10.2006, 23:37 |
JR me mrzi, ze sem se tam nedostal driv, protoze fakt byla pohoda a klidek ....
mrzi mne, ze sem nedorazil, ale bohuzel to neslo
mám taky jednu pěknou fotečku.o)

Jsou někde nějaké celkové výsledky?

16.10.2006, 06:53 |
MiraF ...Oplíci - nádhera!
joo jestli to tam zase hodnotili stejny trotlove jako posledne tak potes koste.
ale co, clovek se aspon pobavil......
....... to je ale pekna Preludka......... Hm ale to je Integra..... Jo aha, tak Integra.....
....... za tuhle muziku v aute ti nemuzu dat plnej pocet protoze jsou tu kluci kterym kdyz jsem si sednul do auta tak se mi hybali vlasy kdyz to meli pusteny, to tobe nedela........
(vyroky hodnoticich "komisaru" na Ludkovu ITR a na tehdy jeste na myho civica.)
:O))))))))))))))))))))))))))))))))))))
máte někdo nějaké fotky z Milovic? nebo link?

16.10.2006, 09:06 |
Katy tak ja jsem byla s Milovice spokojena ikdyz tam byllo v lestenkach min aut jak v lete ale jinak krasny pocasi, pohoda, posledni sraz ale jak je vyse uz fotka tak jsme si tam z GT udelaly hezkou tecku takze se radost znasobila !
skoda ze uz to byl posledni :(
wow krasny opliky doufam ze se jim muj vyrovna
Takže pár fotek u mě na stránkách
[ Link ]

23.10.2006, 10:45 |
Katy