Navštíveno 5072x

03.09.2006, 17:11 |
Smrada (M)
Nebudu stracet slova nekde v prispevku, ktery je pln fotek a dojmu. Mockrat dekuji Ladovi a celemu organizacnimu teemu, za perfektni zvladnuti srazu. Hlavne zdravi Kvete a at to vyjde, jak si predstavujete
Zdravi David a Petra
Smradove
PS: Stejne ten boj s rohlikem vyhrala Petra. Bylo receno nasoukat rohlik a to zvladla nejrychleji. O tom, ze se ma snist nebyla rec;-) Jeste ted ma vsude pod trickem drobky

03.09.2006, 18:25 |
Q no barrandov se s radosti pripojuje.
byli jsme tam spokojeni a vyborne jsme se bavili, skoda jen, ze ne vsichni se zapojili do programu a hrali si na "separatisty".
ale co, poradili jsme si i bez nich a ocividne ani my jsme jim nechybeli.
Q

03.09.2006, 19:27 |
Lenka I já posílám díky. My jsme si tu akci dost užili. :o)))
A určitě jsme nebyli sami.
Tak zase příště!?
za cely
team organizatoru dekuji hlavne vasi parte nebyt vas nebyl tam s nama nikdo ale zase aspon uz ma konecne Daryl termin pro svuj parnik na pristi rok tak nebude muset nikdo hledat misto kam pred nami odejit

03.09.2006, 20:12 |
Yawor vše bylo řečeno, díky jak organizátorům tak všem s kterými jsem strávil parádní víkend
Díky,bylo to super

03.09.2006, 20:24 |
Katie Já už sem se sice vyjádřila níže, ale tu nejdůležitější věc napíšu klidně i sem: Díky lidi

03.09.2006, 20:37 |
FSAL jj taky se pridavam a dik ;)
Supeeeeeer!!!!!!! ani vinecko mi nechutna

03.09.2006, 22:19 |
PRESS co víc říci ? jako ti všici nademno a děkuji za parádní víkend :-)))

03.09.2006, 22:29 |
BULOH | Upraveno: 2006-09-03 22:29:42
Tiše závidím...
A tak jsem se letos těšil.

03.09.2006, 22:30 |
JR chtel sem v sobotu dorazit, ale nebyla nalada .... tak holt pristi rok .....
a kurva Clown mi po dvou letech slohnul jednicku :-)
taky se pridam k podekovani organizatorum... a vsem co vytvareli supr naladu... a taky konny a Caraudiovi(+ove) za pristresi za rok zas!!!
Taky dík moc všem za bomba zábavu jak z pátka na sobotu, tak i ze soboty na neděli, mooc sme se bavily.Radši snad ani nechci vidět fotky :o)
Chtel bych taky vsem podekovat za vyjimecnou atmosferu a skoda ze je takovej sraz jenom jednou do roka, jinak pár fotek u me na webu
[ Link ]

04.09.2006, 08:01 |
Yawor Víťo pošlu ti mailem jména fotek,které bych poprosil v origo rozlišení na mail.
Díky ;o)

04.09.2006, 09:13 |
Daryl (A)
lada: sorry, ale celej den stat pred podiem se mi fakt nechtelo. A kdyz na to srali i ostatni a kazdej si sedel u svy chaticky u grilu ....
Jinak js jsem si tam byl odpocinout a to se povedlo. Darylova si tam vyvriskala 3ti misto ....
jj, pošlu, ale až zítra, origo fotky mám doma

04.09.2006, 09:58 |
Q 2Daryl: my stáli pod podiem do noci a zas tak "strašný" to nebylo....
:-)))
Jinak bych rád poděkoval našemu nejbližšímu osazenstvu:
Milušce
Leničce
Mišce
slečně Smráďové
Áje od V_M
Vitusovi_s_<>_autem
Héérovi
Qb
Churošovi
Smráďovi
Gangsta Márovi
KvB
Bugsovi
Žanetce, Terezce a jejich "doprovodu" Lumpymu
Fordikovi
Yaworovi
Fsalovi (když neni agresivnější po alkoholu tak je good)
Adminovi, Andrejce a Nikčovi
Mílovi a Lence, se kterými byl super golf!
Signumovi za moto a to, že přežil moje řazení... :-(
Pelovi za jedinečnou reprezentaci SVK (navrhneme tě na vyznamenání od toho vašeho prezidenta)
tichému Pressovi, který mi připadal, že občas nevěří vlastním uším...
Hlučnému VlastoviCB, který jak jde o kozy, tak skvěle asistuje... :-))
Rád jsem poznal nové lidi!!

04.09.2006, 10:02 |
FSAL ja, takovej mirumilovnej beranek ? :D

04.09.2006, 11:00 |
Q Ne nemám - nenechal si hrát Admiňátko ve tvém "sloním" autě..... :-)))
Woe, tobě díky za pozvání na říjen - ač si s tím asi nepočítal, tak my ho přijímáme...... :-)))))))))))

04.09.2006, 11:07 |
Zdenek (A)
Bylo to fajn, libilo se nam tam vsem trem ;-) Mlade celou cestu domu opakovalo: "Neee, domu neee!" ... ;-)
A vecer jsme byli radi za tzv. "separatisty", kteri vytvorili ostruvek klidu u chatek, pac se spicim prckem v kocaru bychom mohli na podium koukat jen z dalky.
Diky vsem za pridel lahvinek Jacka Danielse a Pelovi za ty brutalni flasku zlate slovenske borovicky v drevenem stojanu ;-)

04.09.2006, 11:59 |
PRESS to je pravda, že sem byl tiche, přecházet chřipku, bavit se v hospodě a malinko pít je holt umění a nějako mě to zcela vyčerpalo ... o:-)))

04.09.2006, 12:20 |
Daryl (A)
Ja udelal chybu, ze jsem doma zapomel sadu autohifi tricek ... i kdyz :) Poprve jsem byl na srazu jako noname ...

04.09.2006, 12:25 |
clown Daryl ...
no jo .. proto sem te nepoznal :o))))

04.09.2006, 12:29 |
Daryl (A)
clown: chvala bohu .. o pruser mene :)

04.09.2006, 12:34 |
clown woe ...
ja byl celou nedeli u rybnika .. :o))) hledal jsem tu kachnu co ji vojel Luke :o)))

04.09.2006, 12:35 |
Zdenek (A)
clown:...... z ty prej zbylo po akci jen trochu peri!!! :-D
daryl: tak to ty ses ten noname co sme mu chteli dat loni na krivce po drzce??
šašek: kdyz nebylo loni koho... tak se letos dozurim na tobe... ;-)

04.09.2006, 12:39 |
Daryl (A)
Luke: mno, na to nemusim byt noname :) Ono by se jich par naslo i tak :)

04.09.2006, 12:42 |
erix7 (K)
mne osobne tam bylo jako vzdy absolut fajn, i kdyz maj mozna nekteri na to jinej nazor. bohuzel nemladnu, a tak sem bral krivku jako max. relax, co se mne naplnilo na 100%.

04.09.2006, 12:49 |
aTTim Stejne jako Erik, chtel jsem relaxovat, pokecat, zachlastat - to se mi vyplnilo, pro me to bylo super.

04.09.2006, 12:50 |
Pagoš Byl jsem letos poprvé a bylo to parádní, klidně bych tam ještě pár dní vyrdžel, nemělo to chybu a to počasí předčilo očekávání, prostě parádní víkend!

04.09.2006, 12:54 |
Daryl (A)
My starsi uz holt nejsme na ty skakaci a hazeci souteze ... :) Byli jsme tam relaxovat, ne sbirat bobriky ... a relax byl fajn ...

04.09.2006, 13:01 |
pelo tak jak bolo ? :)

04.09.2006, 13:02 |
FSAL pelo :DDD ... kamoskaaa ...

04.09.2006, 13:38 |
clown Daryl ... ja tam zadnyho Bobrika nevidel :o)))))) a to sem byl v lese u vody :o))) kuwa, kdes to byl ????

04.09.2006, 15:08 |
Smrada (M)
Chtel jsem k tomu jeste neco napsat. Mnozi (Churos, Lada362, Q a dalsi vedi), ale delat to nebudu.

04.09.2006, 15:45 |
Daryl (A)
ja nevim ..povez :)
hmm to ale asi vyjde levnejc kempovat nekde bliz prahy

04.09.2006, 16:22 |
Daryl (A)
lada: my se nebranime, kdyz prijedou ostatni :)

04.09.2006, 16:26 |
Q jako Smrada a ty Daryle nerejpej, holt nejsi z těch co vědí.
BTW: jestlis viděl na Křivce bobříky, tak tos musel bejt zhulenej ne??
Výskyt bobrů na křivonosce je dle ochránců přírody 0 :-))

04.09.2006, 16:34 |
Daryl (A)
Q a budu a budu a budu ....
a jsem z tech co vedi ...

04.09.2006, 17:33 |
Smrada (M)
Daryl: Ale ne vsechno:D
tajnustkari :-P
proste sem musel v sobotu odjet a vy z toho delate aferu...
joke asi blbej ze? hm tak nic ;-)

04.09.2006, 18:55 |
Smrada (M)
Luke :o)))))

04.09.2006, 19:38 |
Lada362 | Upraveno: 2006-09-04 19:39:44
Daryl je mi to vazne jedno jeste letos sem si myslel ze se to srovna bohuzel je videt ze ne a nejni to starim:-(( takze je to na vas kde si kdo ustele uz mi na tom nejak nesejde
jeste k nekolika vecem
k pripomince proc se objevil v hlavicce o poradatelich DBdragteam-protoze je jedinej kdo se o neco okolo poradani zajimal spis mne udivuje ze tam po tech letech jeste zustava autohificklub kdyz se ho to vlastne vubec netyka a nikdy se neangazoval-takze DBteam jako poradatel bude i nadale ,jednou jsem zkusil neco s partnerem a nakonec sem v tom stejne zustal sam
k pripomince ze sem to zkazil tim ze sem dal podium jinam-nezbejva nez se :-))))) blba vymluva nevim jak nekdo muze rict ze Krivonoska byla odjakziva o podiu u ping pongu myslel sem ze byla o lidech
A resume??
Smrada ,Q a jejich parta ktera nas vlastne podrzela si prala abych zmenil ze za rok krivka nebude -tak sem to zmenil bude prez se jedna o tuning cupu ,udelame 2 bodovej DBdrag jako loni a vecer si udelame super jako letos

04.09.2006, 19:57 |
Daryl (A)
lada: sice jsem nepochopil o cem jsi ted mluvil, ale budiz. Mne jen prekvapilo, ze to bylo rozdeleno na nekolik taboru. Proc, to netusim. Druha vec co mne prakvapila bylo podium. Podle puvodniho planu to mela byt slezina bez organizace nejakych soutezi. Ten prispevek tu klidne najdu. Melo se grilovat, kecat a chlastat. Ze nekdo nechtel hopsat po podiu a ztrapnovat se mu nemuzes mit za zle. Ja se taky snazil ale hlad a zizen mne premohly.
Tudiz nechapu, nad cim se zase rozcilujes. Ja tam prisel grilovat, popijet a relaxovat. To jsem udelal. Jen mne mrzelo, ze jen v okruhu takove male skupinky. JInak jsem byl spokojen.
zajimavy ze pred dvema a tremi roky ses strapnovals radosti jestli chces dolozim fotkama a podiium bylo kazdej rok
ale to je fuk nic to nemeni na tom co sem napsal a jak to bude dal

04.09.2006, 21:08 |
Q Hele Daryle, tim chceš jako říct, že tím, že jsme se bavili u/na podiu sme se vlastně všíchni co sme tam byli ztrapňovali??????
Trochu silná slova nemyslíš? Nikdo nikoho nenutil a zábava byla, jen kdyby se přidal zbytek, tak mohla být větší......
2Lada: nepochopil jsem odstavec s tim naším přáním
Jinak tam koukej AHC nechat, na těch plakátech je to stejně to nejhezčí logo............... :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
My sme byli s činností pořadatelů spokojeni a to že se snažili udělat program je jen plus (holky maj alespoň silikony)- grilovat můžu i v Praze.
Jezdím tam za lidma a abych se s nima pobavil a zapařil. Tak jako do Tuchoměřic, na Macochu, podpořit Kapku na Týnec atd.

04.09.2006, 21:28 |
Smrada (M)
Evidentne sem pichnul do vosiho hnizda a to byl i zamer.
Mrzi me hlavne patek. Argumenty typu, ze sme byli az vzadu neberu, vzadu sme byli jiz tretim rokem a vzdy si vetsina lidi nasla cestu vzhledem ke zpusobu korzovani. Co si pamatuju, pred dvema lety nas krom jinych navstivil i All, prisel k nam grilovat Zorro apod.
Co se tyce programu. Sedet v hospode, u grilu apod. muzeme i jinde. My (Smradove) sme se moc bavili a sme radi za takovy program.
Kdyz Lada rekl, ze bude na Krivce dBdrag, byl jsem hodne sklamanej, pote co jsem zjistil, jak to bude, byl jsem velice prekvapen a to velmi mile. Musim uznat, ze to Lada vymyslel dokonale, aby vsichni byli spokojeni. Vice snad udelat nemohl a proto mu za to nalezi veliky obdiv. Bohuzel se to nekterych dotklo. Nechapu proc. Pokud bude pristi rok Krivonoska s dBdragem, budu sice mozna sklamanej, ale prijedeme stejne, hlavne kvuly vecernimu programu a lidem, kteri ho spoluvytvareji. No jo, jeste kvuly Qcakovo parte, se kterou je vzdycky p-del:)))))))

04.09.2006, 21:33 |
Q Já nemám partu - tu tvoříte vy všichni. Jak by řekl FSAL m.....
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ale to, že pařím s trapákama z podia, v tom vidím problém, budu se muset asi nad sebou zamyslet..........

04.09.2006, 21:34 |
Daryl (A)
smrada: to bude tim, ze jsi neco vedel .. ja prisel s tim, ze zadny program nebude ... o nicem jsem nevedel a netusil jsem ktera bije. Pak nekdo rekl dbdrag a jelikoz je to neco co mne jaksi neajima, sel jsem grilovat. Pak jsem se cestou do hospody zastavil u podia, zarval do mikrofonu nacez to bylo ukonceno z duvodu vecere. U vecere jsem zustal, stejne jako u Jacka. Nikdo nerek ani mekke "Ň" ...
Q: pokud nikdo nikoho nenutil, proc je nam to ted vycitano, ze jsme tam nebyli ? To neni natlak/nuceni ? Vzpamatujte se lidi .

04.09.2006, 21:37 |
Q Já sem vzpamatovanej docela dobře, jedinej kdo tam viděl bobříky si byl ty - jestli ještě umím číst.
Každopádně tam třeba byli lidi, kteří ač z prdele se třeba snažili soutěžit a to publikum by jim to mohlo docela zpříjemnit a třeba víc povzbudit a tak podobně. O tom to je. Vzpamatuj se člověče.

04.09.2006, 21:40 |
FSAL | Upraveno: 2006-09-04 21:42:52
D: bylo to super, jo a do koho j***s woe? ;)))

04.09.2006, 21:41 |
Q | Upraveno: 2006-09-04 21:43:23
..

04.09.2006, 21:42 |
Daryl (A)
Q: no a ? Takze jsem spatnej proto, ze jsem si chtel pokecat a nechtelo se mi stat u podia ? Takze jsou spatni vsichni, kdo u podia nebyli ? Kteri se bavili jinak ?

04.09.2006, 21:43 |
Smrada (M)
Jezismarja. Vzdyt na kazde Krivonosce byl vecerni program. Treba pred dvema lety AHC hleda Superstar apod. Pred 4mi lety soutez v piti piva na cas, pojidani Tatranek, jeceni apod. O dBdragu jsem se dozvedel tady z fora asi tyden pred Krivonoskou. Ja si ale myslim, ze se stejne neschodneme. Jen me mrzi, ze nas nekdo bere za trapaky. I kdyz taky mi to muze byt jedno, pac sem se dooobre bavil. Viz treba "kastrace"

04.09.2006, 21:47 |
Q Víš moc dobře jak to bylo myšleno Daryle, takže s hodnejma a špatnejma seš zase někde jinde.

04.09.2006, 21:49 |
Daryl (A)
Smrado: precti si to jeste jednou co jsem napsal. Nenapsal jsem "JSTE TRAPACI" ... to na psal Q. Ja napsal, ze jsem se nechtel ztrapnovat. Tak prestante s tema zabomysima valkama ... ze vas to bavi ... ja tam jel s tim ze to bude bez soutezeni, bez programu a podle toho jsem se choval. Vsichni si pochvalovali tenhle napad.
Hele je to jedno. Nekdo se urazil, ze tam byl dbDrag, jinemu se nechtelo stat pred podiem a dalsiho prave tato skutecnost zase nasrala.

04.09.2006, 21:50 |
Q Tuším, že vzkaz od Loonyho............

04.09.2006, 21:51 |
Daryl (A)
Q: no asi ne ... nejak mi unika smysl tehle debaty .. co je/bylo spatne ? Krome toho ze nekoho nasralo logo dbDragu na plakatu ?

04.09.2006, 21:53 |
Smrada (M)
Jesteze me nestihli pri kastraci/prefiknuti :)))))))

04.09.2006, 21:53 |
Q Já bych to uzavřel, prostě každej se bavil po svém a my budeme rádi, když to Láďa uspořádá zas a pro VŠECHNY.
Jestli bude potřebovat a chtít helfnout od nás AHC smrtelníků, tak není problém a je kdykoli vítán.

04.09.2006, 21:54 |
Smrada (M)
Trapak = clovek ktery se ztrapnuje ;-))))))
Jinak Loonymu to fakt sluselo

04.09.2006, 21:55 |
Smrada (M)
Q: Ja myslim, ze tak je to spravne, tesim se na dalsi rok

04.09.2006, 21:56 |
Smrada (M)
Jen hlavne Vladiku makej s fotkama. To je duvod, proc tady vysedavame ;-)

04.09.2006, 21:56 |
FSAL jj

04.09.2006, 22:05 |
Zdenek (A)
Hele, nechte toho, nebo vas Niki vsechny smaze ;-)))

04.09.2006, 22:14 |
Q Nevyhrožuj páprdo.....

05.09.2006, 07:29 |
X-sat (M)
To je zase diskuse... Ale čekal jsem ji. Už v sobotu jsem nepochopil, proč se Láďa čertil. Každý si trávil sraz po svém a byl spokojený - neni to to nejdůležitější??? K podiu řeknu jen to, že když jsem slyšel po celém kempu řvát nejmenovaný shluk prdů satelité, vylééééz, policijééé - nijak mě to nemotivovalo šaškovat ;-)
Nevim proc se dohadujete bylo to super ....jsem rad ze jsem poznal lidi s kteryma jsem si zatim treba jenom psal ono usporadat takovy sraz neni zadna sranda a je to jenom a jenom o lidech jak se k tomu postavi ....doporucil bych Ladovi aby na pristi Krivce udelal knihu prani a stiznosti......:-))))))

05.09.2006, 09:28 |
Smrada (M)
Ted budeme vsichni hodny, koukam, ze Q ma na kazdeho neco :D

05.09.2006, 09:45 |
Yawor ty vole to se nedá číst, z toho by ses posral ty vole ;o)

05.09.2006, 10:39 |
Newman | Upraveno: 2006-09-05 10:42:01
dekujeme sponzorum :-)

05.09.2006, 11:15 |
Etien (M)
já si to užil po svém a o to snad šlo...
jinak jako erik, attim, bmw.318d...

05.09.2006, 11:45 |
PRESS já sem si to užil, bylo to super, i když chvíli jako separatista, chvíli jsem poznával nové lidi. Bral jsem to jako malou dovolenou a prostě paráda. Nato že jsem dorazil s chřipkou a jel jsem 200km tam a 200 zpátky tak toho vůbec nelituji . jinak jako Vlasta, nechápu, proč se hádáte o takových prkotinách
Podle mého názoru byla Křivonoska nejlepším srazem této sézóny ze všech na kterých sem byl. Každý si našel zábavu podle svého gusta. Nikdo nikoho nenutil stát u/na pódiu a ,,ztrapňovat se´´, mě ostatně nepřišlo, že by se někdo strapňoval. Bylo to o srandě. Za to dbDragu děkuju a budu rád za další Křivku na kterou se už moc těším!!! Já osobně sem poskakoval mezi pódiem a partou lidiček u grilu, byl sem tam kde se mi chtělo být. A o tom to je!

05.09.2006, 14:32 |
clown | Upraveno: 2006-09-05 14:37:34
sice jsem byl schovany u rybnika ale me bylo fajn .. ,
pokud sem chtel nekoho videt, tak jsem ho videl .. a dekuji vsem prazakum, ze si vzali Katie a ze ji pak vratili zpet na rodnou hroudu.
:o))))
podium mne prekvapilo, ale absolutne sem to neresil .. proste sranda akce .. a jestli se tam jel nekdo vylejt jak hovado, tak mohl .. :o))
jeste jednou dekuji Konnymu, Carsumitku za poladeni, po kterem lehce nechapu co s tim udelali :o)))
btw .. proc mam ty zesy na max ???? :o)))
spoluprace Mazda a Ford .. bliz uz to bez ujmy na zdravi asi nejde ..
:o)))

05.09.2006, 17:26 |
Yawor

05.09.2006, 21:33 |
Ivouš Krivoska joooo ??? :-)

05.09.2006, 21:36 |
Yawor no jo :o)))
no a já si to taky užil , akorát kdybych si vzpoměl jaký to bylo ve čtvrtek :-)
jinak pátek si pamatuji velmi dobře. přivezli jsem dřevo na táborák a nakonec nás tam bylo 5 a půl :-) ale jinak dobrý .
Rome ja sem ti nestacil?? ;-)
ale jo v pohodě , já si nestěžuji :-)

06.09.2006, 15:27 |
erix7 (K)
Rome, hlavne posldni v 5 hodin rano sme odchazeli od taboraku ja a Silver. vsichni ste vykapali jako vzdy, ale nic noveho pro mne :)

06.09.2006, 17:23 |
Pluto Prosím, hlavně nemotat to Křivky dB Drag. Měřili jsme ho jen narychlo asi 2 hodinky, kvůli Písku a končili jsme kolem poledne. Víc tam dB Dragu nebylo, nebo snad jo? No, jesli je řvaní na mic, hod gumou, atd v kategoriích dB Dragu, tak to potom promiňte, už se to příště nestane.
Ostatním, kterým se to s náma líbilo děkujeme za to, že se bavili.

06.09.2006, 18:39 |
aTTim Ale prece to, ze jsme nebyli pred podiem neznamena, ze se nam tam nelibilo ... ja jsem si prijel pokecat, zachlastat a relaxovat a to se mi splnilo, ja fakt nevim, co tady resite.
jo jasne Eriku ale to je v pohode :-)

07.09.2006, 12:17 |
X-sat (M)
erix7 - ty woe, protože si neviděl, co se dělo ze čtvrtka na pátek ;-)

07.09.2006, 15:03 |
erix7 (K)
Sate to ste vykapali uz v 1:30 :))))) dorazil sem kolem 3-ti, bylo mrtvo.

07.09.2006, 15:47 |
X-sat (M)
A 2 litry slivovice v čudu ;-)

07.09.2006, 16:50 |
clown X Sat ..
prej bylo
"ja tak rad trsam trsam ... "
hod to nekam na web ...