Navštíveno 4260x

Dovoluji si Vás pozvat na Tuning Show v letním kině v Ústí nad Labem, předběžně začátek kolem 19.00 hod, s tím že do 21.30 budou vystaveny auta na všech plochách letního kina a od 21.30 promítání filmu Rychle a zběsile 3 - Tokio drift. Vstup pro řidiče a jednoho spolujezdce zdarma, více info ještě dodám později

26.07.2006, 08:28 |
Kapka (M)
hm...docela by to mohla být good akce...akorát že me tam asi nepustíte co?protože nemám to správné "tuning" auto :-((( ...žádné polepy,plasty,křídlo atd... :-))) asi by jsme dorazily s pár autama,at je nejaka sranda..
jj prijedu mam to jen kousek z brna :-DDD
Kapko, v klidu doraz, budem jen radi :-)

26.07.2006, 12:50 |
erix7 (K)
1.9. ??????

26.07.2006, 12:51 |
erix7 (K)
neni krivonoska ?

26.07.2006, 13:24 |
Q jeeeeee!!!!
taky sem si říkal že to jaksi koliduje s Křivkou :-((((
Johane neříkej že letošní bude bez tebe!!!!!
hmmm ... to je škoda že se to tluče :o((
je to v patek urcite. No a jestli je krivka, tak holt neco z tehle dvou akci vynecham........ je jasny ze FF3 bude nejspis vynechano :-)

26.07.2006, 15:59 |
Kapka (M)
aha...jestli je Krivonoska...tak je to jasné..tak až v patek večer přilitne na branu kempu cinkajicí auto,tak to jsem ja /oni se mi ty flašky vodky vždcky nejak rozutečou po autě/ :-)))

26.07.2006, 17:53 |
Q hele johaniku, vemu promítajdu, a pustím ti to na Křivce, jo??
:-)))
Celovíkendové promítání filmů s autíčkovou tématikou
Herbie (originální film)
Tajný závod (1981)
FaF 1-3
atd..... :-)))))
Q ty máš herbieho? já chci taky... je to ten starej jak začal závodit?? vyměním za můj auták brouk, to je pokračování .-)

26.07.2006, 20:03 |
Q kdesi je DivX (tady sem jen machroval, co by se jako mohlo pouštět), podívám se po něm.
:-))
Jinak Křivonoska a zadní chatičky to jistí. Rezervace provedena Leničkou, takže UL no chance...
A jeje,zas tam budete mit veselo.

26.07.2006, 22:07 |
Pluto Jesně, promítání na Křivce bereme, jak jsme říkali, jakou si letos Křivku uděláme, takovou jí budeme mít :-)

27.07.2006, 00:33 |
erix7 (K)
a nemluve o tom ze k 1.9. to bude uz zapomenutej film- dyt premire byla pred ca.2 tydny :)
F a F 1,2,3
herbie (taky asi 3 díly)
60 sekund
dálniční závodníci
únos aut
manta manta
ono by se toho našlo hromady :)
btw, na křivku se chci asi už potřetí vydat a furt mi do toho něco leze... tentokrát se 2.9. ženim :) takže to taky neklapne
šlaušek: a jak se jmenují ty filmy o herbiem. origo název by se mi hodil. mám jen můj auták brouk
A kde je v Ústí letní kino??
Letni kino je primo uprostred mesta, to najdes :-)
Tak to jsi mi moc neporadil :-)
nevim jak moc znas Usti, kdyz pojedes u Hotelu Vladimir serpentynama nahoru, tak vyjedes u kina
Takže myslíš někde u Hypernovy??
Díky za link už jsem v obraze.....:-)
A ještě malá upoutávka :-)

Takže jen pro upřesnění, vjezd zdarma platí pro upravená auta - řidič + spolujezdec, neupravené, či rozpracované auto nebude do areálu vpuštěno z důvodu nedostatečných ploch pro parkování. PArkováni pro upravené vozy bude možné po celém letním kině, vjezd horní branou, případně boční branou. Pozor na cesty v LK, nejsou extra kvalitní, ale dá se tam jet i s relativně dost sníženým autem, případně zaparkovat již někde nahoře u brány. Nájezd možný cca od 17. hodin, do 19 hodin by jste měli být všichni na místě.