Zrovna jsem se chtěl zeptat,jestli to platí...nějak mezi řečí se mi včera v noci doneslo,že prej to tam na stejnej termín mají rezervovaný nějaký Muscle Cars či kdo..a na celej den a připadalo mi to celý jako nesmysl,nebo brutální chyba v komunikaci,případně vrchol arogance.Chtěl jsem pro sichr zavolat do Mostu pro info. Bodám na to a jedu :-)celou dobu jsem tvrdil,že je to blbost.Jenom se mi potvrdilo,že některejm lidem se prostě nemá věřit,co říkají(i když se u toho tváří naprosto sebejistě a přesvědčeně) :-)
Tak jak se líbilo? Já si to užil až na konflikt se stříbrnou a zejména červenou Octavií náramně. Kdyby měl někdo nějaké fotky či video mého auta, sem s tím ;)
Bylo to fajnový. Projel sem si okruh pohodovým tempem,snažil se uhýbat drakům v nadupaných strojích,někdy to tam bylo vážně o život :-) Byla Honzo nějaká škoda? Eidy si to taky pékné dával s tím Evem... :-/ Divím se,že to nikdo nerozflákal na cucky
cupra.165: Škoda naštěstí ne, ale dvakrát mě to zavřel a celý dvě kola mě nechtěl pustit ač jsem vyjížděl asi 5 aut za nima a dojel je po necelých dvou kolech. Bohužel na rovince to měl o chlup rychlejší, takže toho zneužíval a když jsem ho předjížděl, tak ukazoval vztyčeným prostředníkem asi jaká je on jednička...
Tuner#2: njn, takových individuí příbývá, co neunesou, že je předjíždí stará Škodovka. Další přiklad byl cestou domů ten stříbný Passat 4P2 za Žďárem. Jede jak s hnojem a jak ho předjíždíme, zrychluje. xenon04: mam pocit, že jsme se na dráze párkrát potkali. Moc lidí s vestama tam neběhalo :-) cupra.165: rád jsem Tě poznal, ikdyž bleskově
cupra.165: není zač ;) Tuner#2: díky, snažil jsem se Tě chytit, ale čím víc člověk chce, tak to moc nedopadne... a auta na který se člověk tolik nesoustředí tam padaj sami :D MATTESS: viděl jsem tam běhat další dva "pošuky" jako jsem já :D
V Mostě jsem svezl Eidyho a ten si zapnul v iPhonu aplikaci na odečet různých hodnot na okruhu. Takže mám přetížení v zatáčkách, na brzdách/akceleraci a max. rychlost v jednotlivých úsecích. Je otázka jak moc se tomu dá věřit, ale 1,4G v zatáčce není špatná hodnota ;)
Tak jsem se konečně dokopal. Kvalita sice nic moc, ale předjet si v Mostě EVO a nebo 2x v jedné jízdě dojet a tlačit Atom je pocit k nezaplacení... :) Komentáře raději nekomentovat :-D
Honzo,v zatáčkách ti to drzi neskutecne...co koukam na automotor sport,tak na okruhu pomeruji auta a pokud nekeca pretizeni,tak si na tom jak 911,kde ji namerili 1,4G ...to se mi zda az neuveritelny :-)
Tak info k aplikaci: Ta co jsem použil je "Race Track LT" a ta co je vyloženě na okruhy a nechtěla fungovat je "Race Union". Jinak kámoš má iPhone, ale večer mrknu zda to umí i droid ;))
cupra.165: Díky. Zatím každého co jsem svezl, tak nechápal, ono na živo je to o level jinde než nějaké video... Hodně dělají gumy, ale jinak jsem s podvozkem spokojen až na "velký" náklon, takže mám ještě v zásobě další várku pružin a plánuju předělat stabík do unibalů, tak snad to bude zas o chlup lepší ;))
Hezký, ale chtělo by to pár kilo dolu, co? :) Odlehčit tak o 100kg a bude to zas úplně jinde. A když budu trochu rejpat, tak i nějakou slušnou kameru. :)
Chystáš se na ty závěrečně jízdy? Samozřejmě záleží na počasí, ale jinak asi přijedem.
P.E.T.R: NJ na tom se bude pracovat přes zimu. Nevím jestli jsi viděl kolik jsem letos navážil, ale je to fakt hodně. Min. 100, možná i 150kg půjde dolů. EMMA SQ už u nás stejně není, tak k čemu v autě muziku :))
No právě, že jsem to viděl a na Škodovku mi to přijde strašně moc. Čekal bych spíše něco kolem 850kg a při tomhle výkonu je každých 50kg hodně znát. Pak ještě dáš nějakou jízdu bez spolujezdce a čas bude o dost jinde.
Jinak to jezdí moc hezky a ještě jednou se zeptam, jestli plánuješ jet na ty poslední jízdy? Rád bych se jednu jízdu svezl jako spolujezdec, když by to šlo a klidně tě zas svezu v Saxu.
NJ tak série má 890kg + je tam halda tlumení, MDF, a nějakých dnes už nepotřebných krabiček a reproduktorů ;) Podzimní Most ještě nevím, možná už to začnu před rozebírat, ale je to ještě měsíc, třeba se k tomu nedostanu, protože teď dělám na garáži abych tam mohl v zimě plně fungovat.
Zjistili jste Davide s Honzou,kde byla chyba v emailu? Přišel mi od Honzy email s jeho přezdívkou a Tvojí email hlavičkou :-) a odkaz na nějakou zavir. adresu nejspíš.
Tady jedno video, bohužel jsem blbě nastavil kameru, takže je tam spousta záběrů na palubku. :D Na konci pár záběrů z první jízdy na mokru, to byla docela sranda. :) Byli jsme se jen tak svezt, nejlepší čas byl asi 2:06, za těch podmínek to neni nejhorší, ale jde to líp. :)
Dík, na 1.6ku to nejede špatně. :) Parametry jsou tak nějak odhadovaný, na brzdě jsem byl, ale to už je pár let zpátky a proběhlo mezitim dost úprav. Odhadem 145-150k a cca 800kg + 2 lidi v autě. Gumy X let starý Toyo R888, chtěl jsem je tam dodělat, ale pořád drží. :D Který Mini bylo to tvoje a nemáš náhodou video z auta? :)
Tak to jede hlavně kvůli váze, motorově to neni špatný, ale tak 150k má dnes kde co, ale většina aut váží o dost víc. Podivnej kombík to byl, to je pravda :D ale pěkně udělaný a na kombík to i jede. :) Jestli je někde video i z toho druhýho Mini, tak sem klidně hoď odkaz, jezdil kolem mě, tak bych se podíval.
P.E.T.R.: jestli myslis toho zelenyho, tak toho mas tady ;-) stejna jizda jako moje i tvoje ;-) Youtube video:
Jojo u me vaha neni uz takovej slagr, preci jenom necelych 1200kg a vykonove cca 185koni... s vahou toho moc schopen udelat nemohu, je to jako druhy auto v rodine a jezdi s tim zena na nakupy s malym :-))) takze jedine kde se da pridat, je trosku na vykonu... posledni cas co jsem zajel bylo 2:10 ;-)
LadaF: tebe jsem tam videl a dokonce si myslim, ze jsme spolu i prohodili diky Vaskovi (cupra.165) par slov :-) a jezdi ti to pekne ;-)
moc dík :) myslím, že jo, Vašek je zmamá firma :-D miník vypadá suprově z hora - koukal jsem na něj od boxů, když jsi jel na další jízdu, někdy kolem oběda
Dnes jsem to konečně zvážil a je tam 791kg včetně 2 sedaček, pásů a cca 10l benzínu. Snad se povede ještě pár kilo dolu, ale i tak celkem spokojenost, chtěl jsem se s rámem dostat pod 800kg a to se povedlo.