Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Akce / Srazy > Essen Motor show

o Navštíveno 7188x o
o 28.11.2010, 19:40 | el.barto
kdyby nekdo chtel jet do Essenu na Motor show jedu 5.12 zatim mam 4mista volny
muzu jet pres Usti,nebo Chomutov....
jinak vstup pisou 15 euro a ja budu chtit na naftu,podle lidi,kdyz pojedou 2lidi tak 500,3lidi 400,4lidi tak 300 a kdyz pojedu sam tak si to i sam zaplatim:-)
letos tam bude hodne Hot rodu,no a jako vzdy motorsport,tuning,autohifi,veterani i clasiky,bike a samozrejmne se tam da dobre nakoupit snad vsechno na i do auta

o 28.11.2010, 22:26 | JR
byl jsem uz v patek a ma smysl tam jet kvuli kseftu, ale nema smysl se tam jet jenom podivat.
o 30.11.2010, 05:31 | cendler
nejel by jsi přes karlovarsko, možná bych se přidal, uvidím jak natom budu s prací
o 01.12.2010, 02:21 | el.barto
no ne ze by se mi nechtelo,bylo by to ve finale jen 50km navic,ale casove to vychazi o hodinu vic a to jeste v planovaci tras,realita byva vetsi jeste horsi a uz takhle pojedeme pres 6 hodin,musel bys nejak dorazit do aspon do Chomutova...
o 02.12.2010, 15:48 | cendler
el.barto : pošly mi telefon, nebo se mi ozvy na icq, mám to pod nickem
o 03.12.2010, 17:30 | el.barto
no ja to mam taky pod nickem,ale asi je tezky se kouknout:-)
posilam sms
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3061 sekund.