Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Akce / Srazy > mimonske vakly VIR?

o Navštíveno 6928x o
o 17.08.2010, 13:53 | el.barto
hele,sem ted kliknul tady nahore na odkaz mimonske valky XVII a hned naskocila cervena,vykricniky,ze prej VIR a nebezpecna stranka,to uz se mi nestalo dlouho,stalo se to jeste nekomu,nebo mam tak prisne nastaveny antivir?

o 17.08.2010, 17:09 | el.barto
no to sem z toho blazen,ted sem to zkusil znova a nic...
o 17.08.2010, 17:46 | Pepíno_Honda
stejně už nebudou, tak ani nemusíš klikat :o)
o 17.08.2010, 19:09 | Radeggast
Muhehe... :)

Nahlášená útočná stránka!

Tato webová stránka na serveru mimonskevalky.cz byla nahlášena jako útočná stránka a proto byla na základě vašeho bezpečnostního nastavení zablokována.

Útočné stránky se pokouší nainstalovat programy, které kradou vaše důvěrná data, používají váš počítač k dalším útokům, nebo jakkoliv poničí váš systém.

Některé stránky poskytují škodlivý software záměrně, řada z nich byla ale sama napadena a činí tak bez vědomí jejich vlastníků.
o 18.08.2010, 00:09 | el.barto
no to sem rad ze nejsem sam:-D
o 21.08.2010, 12:30 | Kislik
to same u mne zjevne na to kaslou, fakt se to nevyplatilo? prislo mi to asi jako nej akce vzdycky hlavne diky velky draze
o 23.08.2010, 22:48 | ruffrider
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3144 sekund.