Navštíveno 7251x

Takže jelikož se pomalu blíží termín Příbrami tak by se mohla začít tvořit nějaká soupiska kdo všechno jede a nejede!
Já bych se podívat jel,doufám že mi to práce dovolí.:-)

25.07.2010, 23:14 |
hoff no hnus, v 19h končím denní a v sobotu v 18h začínám noční - ale určitě jooooooo :O)))
No kua snad to stihnu no :-/
Fordes: nezapomeň tenhle víkend na Rallycross s náma :o)

26.07.2010, 20:54 |
Kesam NE máme pit bike závody.:(
Já jedu.Ale nikoho jsem neviděl minule v Plasech.
Ani nevím kdy je termín... :-(

27.07.2010, 09:54 |
Alííí Plasy jsem nestihl kvůli závodům na čtyřkolkách, Panenčák jsem vynechal kvůli počasí, KUA tak snad tu Příbram bych dát mohl, když jí mám za humny... :-(
Escudo: Kde je Rallycross? A sobota?

27.07.2010, 10:23 |
Escudo | Upraveno: 2010-07-27 10:33:27
měla by bejt Rallycross trophy a to hlavní je v něděli 1.8.
[ Link ]
huh, Escudo, jestli je to tuhle neděli, tak bych možná vyrazil taky mam to 30 kiláků
Spooky: máš od Kesama moji řadičku a chystáš se na jaký srazík nejdřív? Mě ty Budějky nakonec asi nevyjdou, takže jedu možná až na Křivku, ale jelikož mám akorát dovolenou, tak to není úplně jisté.
Squere: no tak paráda :o) cinknem si
Fordík: O ničem nevím... Každopádně dneska mám odjíždět směr Dolomity a dále na jih až do příštího úterý.

29.07.2010, 08:36 |
hoff Fordiku Pribram jedu,Krivku též. . . .kdyz se domluvite, popovezu :)
Krivku bych mel ject taky aspon jen na kukacku, takze taky Fordiku neni problem neco dovalit. ;-)
Díky díky, ale domlouval sem se s Kesamem, že se už někdy minulý týden bude stavovat u Spookyho a nechá mi tam hlavu řadící páky?! Asi mu to budu muset připomenout. Až pojedu na Křivku, tak se pro to už můžu u něj stavit sám :o) Nejede někdo směr Praha ještě před Křivkou?
Escudo: volal sem ti a obsazeno.
Fordik: možná že mi to do cesty přijde ale nevim kdy každopádně bych se ti ozval;-)
Escudo: jo, dneska jsem jal telefonní ústředna
tak kdo jede uz v patek??

06.08.2010, 07:57 |
hoff V deset jsem tam :)
popravdě je už od rána pěkně hnusně a je otázkou jestli má smysl z tohodle dělat nějaký mecheche :o( skoro pořád prší
no vypada to že bych teda dorazil asi až na sobotu ráno

06.08.2010, 10:08 |
Alííí Pršet přestane asi až v SO odpoledne... :-( Asi na to prdim, prostě mi srazy letos nepřejou. Pojedu s kolem na Lipno, a v neděli už má bejt líp, tak se aspon projedu...
NEjedu, pocasi totalne o nicem, tak co tam
taky rušim, nestojí to za to, to radši pojedu zejtra do Plzně nakupovat vybavení
přesně kašlu na to též:-( počasí je mrcha
Ste sracky... Já už jsem od 6ti od rana v Příbrami... Pravda zalezlej zatím podzemních garážích, ale su :-) cestou jsem nemusel ani jednou nasazovat střechu... I když jak jsem tak Koukal na radar tak to dycky bylo vo prsa

07.08.2010, 09:20 |
Alííí Kecáš žes jel bez střechy... :-O Navečer už kolem Hořovic poprchávalo, a celou noc tu leje...
Kde jsou v PB podzemky? :-O
Nevím tady nejaka billa... Jj jel jsem bez střechy pac prší strašně utrzkovite

07.08.2010, 09:33 |
Alííí Takže jsi mokrej jen útržkovitě... :-D