Navštíveno 8721x

Tak jak to s náma bude? Letos to nějak zanedbáváme, měli bychom udělat konečně první větší AHC sešlost na srazu, hm? Relax je pro to ideal, poslední dva roky na závodišti byly super :o) My 100% jedem, s náma přislíbil zatim Pyvoj, dál jsem se moc neptal, jede hoff, kdo se přidá?
[ Link ] pokud bude pěkně, dal bych zase beach fotbal v kobylincích :o)
jasný, takže zagorka jede taky :o)
Zagorka nevim, ale ja jedu, vloni vyborna akce, jak v noci, tak pres den :)
na relax jedem taky, urcite jeden z nejpohodovejsich srazu
Taky doufám pojedu. Záleží na financích :o/
Já jedu určitě, loni bylo fajn :-)
výborně pánové výborně, já se pokusim oslovit ještě některý esa v rukávu
jooo,ja jedu,ale ja budu celou dobu na db dragu..

14.06.2010, 21:11 |
hoff Jedu, jen se předem omlouvám že nestihnu popít a pokecat se všema, neb vzhledem k soutěži se budu motat nejvíce kolem dB Dragu. . . . .ale budu se snažit :O)

15.06.2010, 09:36 |
Kapka (M)
Relax jedu..zaleži na počasí jestli jenom na sobotu..nebo už i na pateční noc..pokud bude hezky tak dorazime už v patek večer..
píšu si, Kapka od pátka...
Mi bychom zatím měli mít volno,ale nevím jak finance :-( (zku*vený prachy)
Každopádně kdyby byl čas a peníze tak bychom možná s Otloukánkem dojeli. Dloooouho jsem vás neviděl...
Escudo, kdysi sme celkem dobře zachlastali a nějaký sraz s autohofi pozitivníma lidma by mě celkem sedl :)
výborně pánové, no vida, to se nám pěkně plní prezenčka :o) a to je to tu den, děláte mi radost, účast přislíbil i Trueno

15.06.2010, 13:56 |
Kapka (M)
escudaku ty hade jeden..psal jsem že pokud bude hezky tak od patku :-))) takže zařid počasi a jsme tam
to už je zamluvený, dal jsem zálohu
beru altán, gril a hostesky...
v brně si Kapka stěžoval na prezentaci, tak uvidíme co se s tím dá dělat ;-)
Signum dorazí taky, pravděpodobně jen do rána
zkusim koncem týdne zavolat žralokovi, jestli by byl tak hodnej a vytyčil by nám tam plac, možná by nebylo od věci hromadný vstupný a nebo kdo chce, tak do 20.6. je předprodej
tak zatim to vypadá na pěknou akci a pořádnou sešlost..takže bych se taky rád zúčastnil pokud bude volno v práci;-)
Hanys : o hostesky se postarame, takže koukej naložit plny auto :)
na 100% ne su v praci... :-(
100% Midnite i s přítelkyní, popř bych se také mohl zeptat jestli by nešel vymezit plac pro nás, jestli by byl zájem
ahoj, předpokládám že bude většina u Emmy, takže Escudo, kam postavit? prostor jako loňské ročníky? Kousek od Vás bude bar a parket :-)
naprosto ideální kamaráde :o) ještě nám slib na místě ceny z předprodeje a my ti postavíme sochu :o))))

16.06.2010, 16:52 |
Kesam No rád bych se tam podíval auto už je v cajku Spoky carlos maxov co vyrazíme z Jihu??
Escudo, místo připravím - potřebuju počty aut
a kolik lidiček bude z tvého tábora u EMMY?
já budu u EMMY a kámoš TC, ale není problém to ráno přeparkovat...
Žralůček: hrubým odhadem 3-4, emmani jezděj většinou jen na sobotu, dá se předpokládat že pokud budou od pátka, tak budou u nás všichni
kesam: mnoo tak jako to bysme asi mohli vyrazit skupinka tady z jihu s nama ještě ten hoffik a co squere?? ten by se mohl pripojit taky..
escudo: doufám že počítáš i mě :)
počítám se všema, i s těma co tam nebudou :o))) a fakt se těšim, poslední dva roky byly výborný a zase po dlouhý době uvidim partu supr lidí
jinak tedy kompletní prezenčka našeho kempu prozatím:
Escudo & co.
Signum
Pavel 528
Kapka
Fordík
Signum
Milhauzzz
johanik
Hanys73 + 1
hoff
Midnite
trueno
Dál teda pravděpodobně:
Kesam
C.A.R.L.O.S.
Spooky ?
maxov ?
martinz ?
Viděl bych to na cca 15 aut +/- s tim že některý samo můžou bejt schovaný v pozadí

17.06.2010, 07:38 |
Escudo | Upraveno: 2010-06-17 07:43:05
ještě bychom měli uhnat Squera, dám vědět Extreme audio
a beda :o) cinknu
Kuva Escudo, je to v prdeli, nemůžu. Mám pohotovost :( Sem si nějak blbě spočítal týdny. Zasraná IT práce :( Kuva ale fakt sem se těšil .....
Bezva, takže umístit k Emma prostoru, aby byl druhej den co nejmenší pohyb:-) Tuning Cup bude hned vedle EMMY, takže taky nebude problém.
Pokoumu to :-)
Escudo, ty tam budeš z Vašeho tábora jako jeden z prvních v pátek?

17.06.2010, 08:52 |
Escudo | Upraveno: 2010-06-17 08:57:34
Milhauzzzzzz: hmm :o/ tak příští akci máš povinnou ale :o)
ZRALOK: pravděpodobně úplně první, klidně tam dorazíme na tu 4. hodinu
Escudo - bezva, tak to doladíme přímo v pátek na místě spolu.

17.06.2010, 09:18 |
Escudo | Upraveno: 2010-06-17 09:28:08
výborně, díky moc :o)
beda jede pokud se mu podaří prohodit službu v práci
Asi taky dorazím, rezervujte mi tam na pátek místo.
Takže přátelé na tomhle vlákně a banda okolo Escuda na AHC :-)
na bráně budete hlásit, že máte stání u Escuda :-)
aaby Vás kooegové netlačili do stanového městečka, nebo na jiné místo:-)
Signum tam bude dvakrát? Hm :o/
No se mnou to začíná vypadat bledě. Budu vědět až příští týden, jestli ano nebo ne.
raději jsem ho tam dal dvakrát kdyby chtěl jednou říct že nejede
ja s polovickou dorazim urcite a samozrejme od patku
escudo: takže tě tam najdu jo? :) taky jedu hned v pátek

18.06.2010, 13:26 |
Escudo | Upraveno: 2010-06-18 13:31:37
určitě mě tam najdete, máme v pátek volno, tak pojedeme výletně dřív a dorazíme tam na tu 4. hodinu, hledejte klasicky altán s logem a A3 Orange :o)
update:
Escudo & co.
Signum
Pavel 528
Kapka
Konny
johanik
Hanys73 + 1
hoff
Midnite
trueno
martinz
Kesam
C.A.R.L.O.S.
Dál teda s otazníkem:
beda
Fordík
Spooky
maxov
squere
Králík + Peťa i když ty dělaj zagorky :o)
no a uvidíme kdo se ještě přidá

18.06.2010, 18:48 |
OGGY 4 Escudo
čágo, já jedu z UL taky opět s panem Johanem a se mnou v autě další 3 burani. Johanik mi říkal že kemp je zařízený ale budu klidnější když si mě tam připíšeš :-)
jasný, tohle vůbec neřešte, místa bude dost a každej je vítanej :o) nezapomeňte na povinnou výbavu, tj. chlast a židli
jinak určitě někdo vemte ješt nějakej grilík ať se moc nemačkáme, ale věřim že se jich tam potká dost. Altán beru, Hanys asi taky, klidně někdo vemte třetí pokud nás bude tolik, tak by asi nebylo od věci dát tři k sobě kdyby sprchlo
Escudo..jako pokud by bylo hodne lidí asi bych mohl dovezt ten velkej stan co měl kdysi Spooky na Přibrami...tam bysme se měli vlezt snad vsichni...

18.06.2010, 23:17 |
Kesam Hele asi jo pojedu.

21.06.2010, 00:10 |
Edems dorazim s Carlosem
CARLOS: jestli myslíš toho metrákovýho drobka, tak proč ne, ten byl skvělej :o)

21.06.2010, 10:52 |
ZRALOK | Upraveno: 2010-06-21 10:58:44
orientační umístění, vše doladím v pátek s Escudem :-)

21.06.2010, 10:59 |
JR a kde budou kolotoce? :-)
Kolotoče Letos nebudou :-( protože bohužel kolotočáři jsou kolotočáři a nedá se se na ně 100% spolehnout, ještě zkoušíme někoho jiného, pro nějakou atrakci, aby večer mohl být trochu pestřejší,ale na 90% to asi nedopadne :-(
nejvíc nás mrzí Autodrom, protože ty retroautíčka byly super! V našem termínu jsou někde na Jihu Čech údajně nějaké poutě, kde jsou tyto atrakce přislíbeny :-(
Kurnik autodrom bude teda ale sakra chbět, tak se jeste snaz neco ehnat, posledne jsme blbli asi do 3 do rana a bylo to guut :)
budeme muset najít alternativu, slyšel jsem že je u areálu stáj :o))))
zkusíme nějakou centrifugu, nebo nějaké kladivo :-)
zas blízko těch bláznů co dělají jen trrrrrrrrrrrrrr :D
Escudo: jojo přesně toho sem myslel :-D takže to domlouvám a pokud se mi vejde do auta tak ho vemu :-))
Myslim že to bude lepší než ty "altánky" :-DD
ja asi pojedu ale jen na čumendu uz jsem dlouho nikde nebyl ;-)
pokud se najde místo a počasí se vydaří dorazil bych
místo určitě, počasí zařídí Žralok, prej za něj ručí sklama u auta :o)
Tak já teda taky dorazím.
no budu v praci misto pracoviste je na dostihovej draze v Pardubkach tak se asi odskocim kouknout -))
Já myslím, že to počásko Žralok objednal až moc dobře, možná by nějaký ten mráček neuškodil.. :-)) Takže slamáky, mokré ručníky apod. s sebou.. :-))

Taky dorazím už v pátek, jelikož jedu TC... tak se u vás možná na chvilu vytočím ;-)
Moje maličkost + Kleneex bychom meli dorazit taktéž v pátek podvečer ;o)
Tak nevím nevím jak my .. Spooky sice psal že asi jo, ale mám hlášenou možnost návštěvy našich .. ještě to nějak probereme a uvidí se .. zatím je ještě čas .. trochu :-D
Počasí bude pěkné, asi si udělám výlet.

28.06.2010, 07:04 |
slama Escudo: Je ještě místo? Mohl bych se také k vám přidat?
Já myslím že místo se určitě najde :-))
Jinak Johanik +1 v pátek dorazí :)
slama: každopádně :o) vůbec nemějte strach o plac, dodržte pokyn Zralokouše s tim že na přijezdu řekněte že jste u Escuda a oni už vás nasměrujou :o)
už se těšim na po delší době zase velkou sešlost

28.06.2010, 10:29 |
Kesam Lednička,basička,židlička připravená,basa už čeká ve sklepě na vyzvednutí a v pátek snad ve 2 hodiny zvedáme kotvy z jihu.
Přivezu vám pořádný pivo klucí :D

28.06.2010, 11:29 |
Kapka (M)
hele nebude nekdo potom zustavat v okoli nekde? jsou 4 dny volna,tak s mladou mame v planu zustat do uterka nekde v okoli ..Rozkoš,pak do Zooparku Dvur Kralove,výlet do Babičina udoli atd..mate nekdo tip na dobre a levne ubytovani?nejsme nejake nobl saze,takže nepotřebujeme vyrivku na pokoji atd :-)
Kapicko, ty woe, zrovna to resim taky :-)
Kesame .. Budvara nech doma .. akorát by vám bylo blbě .. :-D
Kapka, Johanik a co rock for pople tam budete mit kemp se vsim vsudy a muzete pokracovat v parbe
to jsem zvědav co ten Kesam dotáhne :D ale nezapomeň že je nás hodně, tak vem aspoň dvě bečky ;-) já si vyjímečně vemu metaxu

28.06.2010, 16:50 |
Kapka (M)
matin: ja si myslim že pareni po pateční noci budeme mit ažaž..takže fakt pohoda klidek..valeni se u vody..vzhledem k tomu že fakt hlasi 30st
jojo taky už schanim nějaký to pítí a kus flakoty na grila...a lednička už je taky doma...:-))

01.07.2010, 22:12 |
Kesam Auto umyté všechno připravené zítra jdu ještě ke kámošovi vyladit ohrádku a jedeme :D Tak kdo jede teda nakonec medi????
noo řekl bych že se nás tam sejde celkem dost...jinak ja mám taky nachystano zejtra pobalit a vyrazit...
Escudo: tak "malej-velkej" stan bude takže budem aspon pekne schovany před sluncem..
já myslim že obsazení bude jedno z nej v historii i když spousta zagorek nedorazí :o) ale už se fakt těšim pánové

02.07.2010, 00:05 |
Kesam :-)
Escudo: v 16:00 mě čekej :)
nějáké žluté mraky nás přece neodradí od parádní akce :-) kolem 15h vyrážíme z ostravy takže příjezd asi v 19h
tak nejedu,nemam odvoz zpet....
taky dorazím, když tam bude i pár hifíků a Emma :-)
Zítra dorazím a než vstanete, tak alespoň obhlédnu a nafotím auta.
Pywoj tam opravdu nebyl :D

05.07.2010, 22:43 |
Kesam Já tam skákal mezi lidi :D
Kesam: a zneužival si chudáka Midnita na vaření :D

07.07.2010, 14:36 |
Kesam Ty vole ty ses ani nepředstavil a už jsi mi rval do huby kuře :D

08.07.2010, 09:28 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2010-07-08 09:35:54
Tak pokud jen kuře, tak to ještě jde :-)
Počasí bylo super a bylo i na co koukat. Pěkný sraz.