Navštíveno 5541x

Předběžně sonduji, zda-li by byl zájem pro skalní členy uspořádat podobně jako SpookyFest TimoFest tady na západě. Pokud ano, šel bych do jednání o chatě a parkovacích místech, počítal bych cca. 30-50 členů (lidí) s tím, že by se to spojilo s prohlídkou kralových Varů atp.? Program by se upřesnil, datum taky, podle toho aby nebyl jiný sraz nebo akce...
Ale jo :-) A ideal v cervenci
Určitě ale v červenci ee jsem na dovolený, někdy v červnu nebo konec července
ok, to mi stačí, zkusím něco naplánovat na ČVC :o) budu průběžně informovat, jakmile budu mít něco ofiko, pujdem do toho :o)

19.05.2008, 20:56 |
Q tož já bych i přijel jestli smím. já ale nejsem skalní.
Ty už jsi za skálou :o) takže seš tam :D:D

19.05.2008, 21:13 |
Q já vám na to seru, barrandov to bude z principu bojkotovat. už sem dlouho nerebelova a nerozvracel.
:-)))))))))))))
TT: Možná bych dorazil aj ja ;-) Pokud to bude vycházet...
taky budu bojkotovat, už sem dlouho nezvracel
Spooky tebe se nikdo neptal ty to mas povinne

19.05.2008, 22:16 |
choze jo to zni gut

19.05.2008, 22:19 |
Pagoš Když já mam KV hrozně daleko :-))

19.05.2008, 22:28 |
clown ja vas neznam ..
nekousete ?
mohu prijet ? :o)
kua Timo to bude velky asi raci neprijedu... Bara by to mela daleko :-D

19.05.2008, 23:04 |
hoff a jeje, no ale asi by to šlo

19.05.2008, 23:58 |
Fridom | Upraveno: 2008-05-19 23:59:31
Jasně, nejsem skalní, ale tak podíval bych se rád.
Kdy to bude, mi je tak nějak fuck, hlavně aby bylo :o)
Teda když to nebude 8.9. pač to jedu na rodinou dovolenou :o)
skalní určo nejsem ale pro Tima....... podle datumu by se jistě dalo přijet :-))

20.05.2008, 07:45 |
Smrada (M)
Ja bych prijel, ale nepanemaju parusky:o)

20.05.2008, 09:01 |
Kapka (M)
pocitej i se mnou...oprašim ruštinu co do me rvali na zakladce a bude to OK..

20.05.2008, 09:17 |
Smrada (M)
Kapka: Beru si Te jako prekladatele :o)
hosi ja Vam rikam porad nebavte se s cizima lidma... pak tu rustinu nebudete potrebovat... a hlavne si neberte bonbony od radoby hodnych strejdu s ruskym prizvukem ;-)

20.05.2008, 09:47 |
Q už sem sehnal bednu AK47 a T72 abysme zapadli mezi místní.
jen nemůžu sehnat podobné auto co má timo, to bude problém. ale tanků je dost.... :-) cena dohodou (czhermex.cz)
budu si muset pučit od Petara BMW.... :-) jedinej mafoš co znám.

20.05.2008, 10:21 |
Daryl (A)
Q: tos nevidel co si privez chose :)
ozbrojenou eskortu zařídíme :o) napadlo mě ošéfovat plavání v thermalu, pokud by byl zájem, pořád řeším chatu, mám plán a, b i c, nebude to easy, ale uvidíme :o)
pokud by mě vzal Johanik sebou, tak bych se taky hlásila :-)
jako Tweety i když já můžu vlastně skoro pořád ale nemam se čim dostat, takkže vlastně jako Tweety :-D
Pokud to nebude víkend 11.-13.7. tak klidně.To máme sraz na Křivonosce s Focusákama a to by mi neodpustili :o(
clown: Tebe tam asi nechtej.Prej nejsi skalni stejne jako ja :-))))) Ja se pro jistotu nehlasim.Stejne by to neproslo.Treba tam par lidi chce natocit akci v novem pokracovani filmu ,,Vrchni,prchni" :-))
TheTimo: Urcite mas paln ,,D". ,,Nocovani - v pripade ze nevyjde nic,nocleh je pry u tebe doma". :-)))
Jsem v jednání o hotelu, byl by každý ochotný zaplatit cca. 200 Kč za noc/osobu? Pronájem od pátku do neděle...
bylo by to na Božím Daru...

kua tak to zacina bejt velkej luxus sakra!
nástřel trasy z prg...

Jinak cena 200 za osobu by byla zhruba a jen za ubytko, pokud by byl zájem o cattering, je možnost, ale museli bychom se domluvit co, jak, pro koho a kolik koupit...
Ha 200 za noc, to budeme spát před hotelem na zemi za ty prachy ne ? :o DD
No pokud by to vyšlo, tak by to mohlo bejt velmi zajímavé :o))
200 za dva dny je fakt směšný :o)
escudo ja vim ze delas u operatora kde prakticky vse davate dvakrat ale ja tam vidim napis 200/noc ne dve noci woe
[ Link ] Tady je jeste neco o tom pensionu, vlastni webovky budou az po lete:D:D
Btw. kdyby chtel nekdo ubytovani pres leto (treba dovca nebo tak neco) tak dejte vedet, ten barak je vesmes prazdnej.... Cenovka by byla cca 250Kč za osobu/noc... zalezelo by na poctu lidi a poctu dni....

20.05.2008, 18:47 |
Q dá se tam zaparkovat ten tank? :-)
timo: budeš mě vozit audi!! s oktávkou by nás tam ukamenovali... :-))))
jinak penzion vypadá super!
Vypada to fakt super, jeste trefit spravnej termin a jedeme :-)
takže jelikož je to tak daleko že bych letěl letadlem asi 20 hodin tak bohužel se bohužel nemůžu přidat.. JOOOOOOOOOOO leda že by pro mě někdo dojel odvezl a přivezl + nějaká příjemná společnost na zadním sedadle + něco k pití :D asi ne co? :D
woe mozna... ;-) ale to zalezi na jedne bytustce jestli bude doma nebo jinde... :-)
jaj.. takže Luke je první, kdo dál by mě chtěl? :D
to zase vypadá na pořádný úchylnou akci, ještě by to chtělo upřesnit termín
třeba pojede aj Nismo.Prcek a konečně se mnou bude chtít spát :D
Midite: To zmákneš. Clio to přežije... :-D
jakakoliv akce z AHC jedu i kdyz nejsem skalni:-)))
Jinak k ubytku, po rozpočítání to hrubým odhadem tak vychází...
Pastor Troy je majitelem, tudíž mám jednání s ním a jeho komplici :o) termín budu nastřelovat až po osobním jednání s Pastorem a spol...

20.05.2008, 22:37 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2008-05-20 22:40:58
ty woe jestli tam bude ten snih tak platim tvoji utratu bracho :-D
edit: i s devkama :-D

20.05.2008, 22:42 |
TheTimo | Upraveno: 2008-05-20 22:49:16
Takže velice předběžně:
Luke-Jeep + Barunka
Q + Kačka + Petr + Terka + (nějaká děfka? :D)
Fridom + 1
Cendler + ?
choze + 1
Fordik + 1
Escudo + Jana
Tweety + Squere
hoff
Smrada + 1
Kapka + ??? :oD
Spooky1 + Kačka
johanik + Šarlotka
tommas
H.E.R.O
Daryl + Darylova
To jest i se mnou zatím 32 lidí ...

20.05.2008, 22:47 |
Daryl (A)
daryl+darylova

20.05.2008, 22:48 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2008-05-20 22:49:20
Timo woe nemyslim ze tam das polarkovej snih pred vchod... myslim tyhle kvanta :-P beru prkna ;-)
nebyl by lepsi nejaky chliv, nebo stodola? Stejne to pripraveny na rekonstrukci po tom vikendu
jooo to bych aj ja nekde mozna tu fosnu ze sklepa vyhrabal... Kdyz se na to sedne tak se na tom da sjet az dolu z kopce... :-D
Milý Ondro .. fotečky jsou krásný .. tam chci bejt ikdybych měla jít v práci marodit .. a teda jestli nějakým způsobem získám na cestu .. musíme se spolčit na nějaký rozumný datum .. jinak pokud mě Spooky vezme sebou tak semnou předbežně počítej :D:D:D
Datum prostě jedno vyber dej ho dodatečně dopředu vědět a pak uvidis... ;-) pokdu se budes chtit ze 30 lidmi domluvit na jednom datumu tak se nedomluvis. ;-)
Sasanka: POkdu budeš mít rpcovní víkend tak asi budeš mít dost smulu.
Sasanka: S Tebou se Kačí počítá ;o)
Termín vidím předběžně na polovinu července...uvidíme...
Spooky .. ikdybych ho měla prcvní tak v ráci nebudu .. radši budu marodit .. tě přece nenechám samotnýho těmhle vlkům :D
TT ... supeeer .. ale jak jsem již řekla . nejdřív se tam musím nějak dostat :D však termín ještě domluvíme
já až podle datumu, musím, taky chodit do práce :-((

21.05.2008, 12:00 |
hoff jaj - 295km
a obávám se že ten termín mám zrovna dovču a jsem v Alpách. Uvidím jak se vrátíme - třeba se to stihne.

21.05.2008, 14:02 |
Šarlotka | Upraveno: 2008-05-21 14:02:19
Johanik psal jedeme? Tak to mě teda asi opravdu vezme sebou :-), jupí.

21.05.2008, 14:29 |
Smrada (M)
Sarlotka: Ses si jista?
:o))))
Sory blbej joke

21.05.2008, 14:33 |
Q když tě neveme Johaník, tak my jo... :-D

21.05.2008, 14:36 |
PRESS ajéééjee to zas bude v álejích nablito :-)))

21.05.2008, 14:54 |
Q hele pan fotograf a mudruje
ok, píšu si, PRESS potvrzuje účast, je tak?
to je účast, tak to aby si objednal i sklep

21.05.2008, 17:14 |
PRESS jop nevím, tááákže cca 360km ( co jsem vyhrál? ) a za druhé nemám dostatek zbraní ani mafiánské auto do válečné zóny, za třetí neumím rusky, a za čtvrté se tam zase sleze pěkná sebranka :-)))
Docela bych se přijel kouknout aspon na denni program (a na cast vecerniho asi taky), abych poznal skalni cleny, pokud by vam to nevadilo :o) Kdyz je jednou neco tak blizko Varu. :o)
PRESS: Mno tak já to měl asi tak 420 km na Macochu a vyhrál jsem zesik, tak že když budeš tak šikovnej jako já, tak možná také něco vyhraješ, ale co, to je otázka :o DD
No ale když si TheTimo sečte kolik najel díky mě a dalším km tak nevim, nevim, kdo to měl nejdál :o))
celkem sem za macochu najel 1100km ;o)

21.05.2008, 21:28 |
Daryl (A)
uz mate termin ?
tady je nekdo tehotnej ze uz ma znat termin? :-D to jako Timo a Friiiiiidom? :-P :-D
jednání bude next week ... tento týden nemožno z důvodu hospitalizace majitele...
Takže jelikož je to fakt daleko a nikdo kdo by jel tak se tam neukážu :(

21.05.2008, 21:48 |
clown Luke :o)))
střednínoc: zatím nekřič... pokud nepojede Bara... :-( tak bych mel misto
Luke-Jeep: Kurva mělo to bejt překvápko a ty si to zase svou užvaněnou hubou vše vyprášil a hned za tepla, kua :oDD
Jo a kua proč mi nechodí na mail, že jsem někdo napsal nějaké moudro, že Luku :oDD
Jednou mi to příde a pak zase prd.
Fridom: podle toho jestli to má hlavu a patu :D
no ne sám pan vévoda? a sakra tak to vypadá na podařenou taškařici :-)
SPL a SQ Team Chomutov je samozřejmě zván také! Jednání o pronájmu hotelu příští týden...

22.05.2008, 08:39 |
Pagoš hehe, no já během macochy najel 1365km :-/
A na tuhle akci určitě jet chci, jen doufám, že vybereš dobrej datum :-)
Tak kdybych mohl,tak by jsem se také zůčastnil.Nebojte,sednu si někam do kouta , dám si mattonku ,a ani o mě nebudete vědět.
Pagoš: pokusím se :o)
signum: jsi samozřejmě zván!
to zase vyhraje celou tombolu :-)
tam bude tombola? Lidi necekejte organizovanej sraz! tohle ma bejt o pohode a pokecu a chlastu a devkach (co to kecam... sorry holky :-) snad si to neprecte Bara :-D ) zkratka kdo byl na Spookyfestu ten vi o čem mluvím

22.05.2008, 09:25 |
Q Báře sme to přeposlali, jsme přeci "kamarádi".
Tombola nebude, tu připravujeme až na Křivonosku.
tohle není a nebude komerce, tohle je prostě posezení, přespání a exkurze po Karlových Varech ;o) kterou bych rád zařídil...čili tombolu nečekejte :o) ale signuma rád uvidím a pokud by dorazil pelo, byla by to pecka, ale pelo to má krapet z ručky :o(
Q: to by me zajimalo kam kdyz je na letisti... leda elektronickym holubem :-D
slyseli jste slovo Timovo
jéééé, ta tombola byla jen sranda, je jasný, že tohle bude pohoda sraz :-)))
L-J: :o)))))))))) slovo Timovo je víc než slovo boží ;o)
Co to byl ten Spookyfest? No pokud bude dobrej datum tam bych se možná taky ukázal...
Spodky1: Ty to máš povinný i s Kateřinou :oP
Spooky ma veliky minus za macochu bude mit co (panakove) vyrovnavat... takze jako ten vysokej nademnou :-)
TT: Jsem ti zapoměl říct, že nedorazím. Už na ten termín něco mám.Škoda nooo
A jak na tom bude Kačka se taky ještě neví...Uvidíme jak to vše dopadne a jak se vše vyvrbí.
Termín se ještě neví, takže se klidní panáčku ;o)

22.05.2008, 11:46 |
Daryl (A)
lol spooky ma neco na termin ktery jeste nikdo nezna ... nebo jo ?
Daryl: přesně Spooky1 už ví teď že nemůže :D >> v tom něco/někdo bude :D
Když mě sveze Luke-Jeeb tak dojedu :D
ja ti da jeeb :-P az te jebne ;-)
týbrdo tohodle tématu sem si vůbec nějak nevšim :-) děkuji timovy že si na mě vzpomněl na seznamu,přijedu 100% i kdyby to bylo 500 km :-)
H.E.R.O.: Škoda, že ten termín nemůžu. By jsi jinak mohl jet s námi. ;-)

22.05.2008, 13:17 |
TheTimo | Upraveno: 2008-05-22 13:19:24
Luke-Jeep + Barunka
Q + Kačka + Petr + Terka + (nějaká děfka? :D)
Fridom + 1
Cendler + ?
choze + chozeová
Fordik + Fordíková
Escudo + Jana
Tweety + Squere
hoff
Smrada + Péťa
Kapka + ??? :oD
Spooky1 + Kačka
johanik + Šarlotka
tommas
H.E.R.O.
Daryl + Darylova
Žaneta
signum
Pagoš
SPL a SQ Team CV - RFM, TAZZZZ, kral007?
PRESS?
pelo?
takže zatím 37, jednání o hotelu jak jsem psal budou příští týden...
kapacita pro spaní je 45 míst

22.05.2008, 14:15 |
Q proč je napsanej dřív L-J, to je nějaká protekce?
Kapku napiš s Herem, těm to bude slušet.... :-D
Timo: tak ti potvrzuju Midnite + Midnitová :)
píšu si střední noc, s trhačem dám vědět stejně jako žanetě...
TT: Díky. Jsem ráda, že na mě myslíš :)
timo: ale asi jo, jen doufam ze vyberes rozumnej termin a ze projedou i placky :-)
kualik: ma nakazany ze musi projet brouk... tkze ty tvoje offroady projedou urcite...
Q: :-P
budou volný cca 2 fleky v nějakém autě, ve kterém pojedeme :o) nedoporučuju 7.-9.6., to jsme mimo, další dva víkendy je Kapkosraz a Zralokosraz, takže potom? :oD
no posledne s pagosem bych mu zakroutil krkem, sem to 2x polozil :-)
asi pojedu pro jistotu pajerem a kdyz brouka polozis tak to odtahneme :-D
Q.se podívej kam napsal mě s Kikinou.A to jsem to v zásadě hned po Escudovi navrhl :o)
Escudo co zmatkujes? od zacatku se tu bavime o cervenci ;-)
fordik: nemachruj ;-)
:O tak jsem právě zjistila že mám cosi povinného v jakém si neurčitém termínu tak vůbec nevím jak to udělám :D a jak již řekl Spooky ví bůh jak to se mnou bude .. :-/
TT : Ti dám takovou Kateřinu že ti bude špatně ... mi neštvi nebo si vyskočím až Tě někde potkám :D
Sasanka: už se těším Kateřino :o)
TT : Kateřino ???? Risknuješ Ondrášku :-p
Midnite: ukázat moje foto ? koukni se na Spookyfest a myslím že mě tam někde objevíš :-D a nebudeš muset ani moc hledat
L-J já a krásná jo ? jak jsi na tuhle pitomost přišel ??? :o
toz jestli bude ok termin pridam se rad :-)
tak o termínu budu jednat až ke konci týdne, majitel je stále nemocen :o(
Tak pane TT jak to vypadá ? hmmm :-O ;-)
v řešení :( mám nějaké osobní problémy, mějte prosím strpení...