Navštíveno 5225x

TAk jsme se vČera s Bárou vrátili z Mejta... Akci bych hodnotil jako pohodovou, akorat toho slunka mohlo bejt podstatne méně. Mám spálenou pleš :-)))
Jinak: MAM DVA POHARY Z TUNING CUPU :-D (tady něco smerdí si samochvala neb co :-P )
Poprosím zdepřítomné fotografy o nějakou tu fotku nějakejch krásnejch věcí (brouka, mě, Barči a tak :-) )
TOhle je jediná kerou sme ukradl v jiném threadu :-)

18.05.2008, 10:52 |
Daryl (A)
viz fotogalerie

Nebylo to spatny, az na ty prehanky, ty byly fakt kruty :-) A patecni jilove bahno bylo taky hnus. A jakozto rozhodci EMMA, sem si nejak ani nestihl vse projit, stejne tak jako vzdy, tak nahodte aspon fotky :-)

18.05.2008, 11:29 |
*DM* Taky hodnotím kladně,ostatně Mýto ani letos nezklamalo,jen ten déšť mohl vydržet.Jinak pohodová akce.
Az na "odchylky" jsem nadmíru nečekaně spokojená . . . :)
1. DÁVKA FOTEK NA NAŠEM WEBU TUNING XCARS
[ Link ] www.tuningxcars.com

Pěkný sraz, deštík mohl vážně chvilku vydržet, ale někomu bylo na dešti i dobře, krásný velký paraple.

18.05.2008, 12:35 |
MiBa Sraz hodnotim jak zuprrr, sice v 10 ráno ještě 0,5 promile, ale bomba auta a furt se tam něco dělo. Dešť byl od tech 3 hodin fakt hnusnej. A když jsme jeli dom, tak nás chytli kroupy a liják, že bylo vidět na 2 metry.
Nebyl někdo na motokárách když sprchlo?
Pár fotek taky zde:
[ Link ]
super sraz, pohoda, žádný magoři jezdící mezi stanama. Lukovo auti jsem nfotil když je prej prokletý, mám na paměťovce asi dalších 300 fotek a nerad bych o ně přišel:-P. Akorát mi přišlo že včera večer tam mohlo zůstat tak dvacet aut v celým areálu(ale kdo by se při takovým počasí divil, že). Jinak po cestě z Mýta do Ml. Boleslavi pár ošklivejch bouraček(nedodržení bezp vzdálenosti)

18.05.2008, 13:33 |
martin_K | Upraveno: 2008-05-18 13:33:58
sraz jednoznačně prima super.
mno, musel to bejt pořádnej slejvák. odjeli sme už před 14 a jak to tak vypadá udělali sme dobře :-) ...cestou domů pohodička projížd'ka ani jedna kapka :-D jinak první letošní spálení se na sluníčku taky proběhlo :-( :-D
Luke - Jeep, prej brouk není připravenej na sezonu, tak hold bude stát v postranní a hele už má zas další pohárky:o))jinak gratulace

18.05.2008, 14:31 |
stigi Pocasi zlobilo, ale jinak suprrr akce. Nejake fotky u nas:
[ Link ]
Sraz fajn, počasí naprd a Lukeho brouk ověnčenej kytičkama byl super.... :)) Jo a Kim na mě ňafal tak, že jsem se radši klidil, abych nedostal žihadlo... :)
jak ňafal... Emma security dog... Plní svou funkci:)))

19.05.2008, 11:31 |
D@ve

19.05.2008, 11:31 |
D@ve

19.05.2008, 11:32 |
D@ve

19.05.2008, 11:41 |
ruffrider | Upraveno: 2008-05-19 11:43:28

19.05.2008, 11:42 |
ruffrider | Upraveno: 2008-05-19 11:42:53
ty kopretiny jsou úžasný, ale to prostě může napadnout jenom Luka nebo Báru :o) no spíš Báru než Luka :o)))
2 ruffrider: JJ Škodovka je dobrá je to kamarádova tvorba :-) vše dělal sám i s lakováním
ta škodná je přímo brutální, toho brambora jsem si prohlížel snad 4x:-)
Beky: za ty dvd jsem to pěkně schytal, počkej až tě zase někdy potkám :-))
paraple moje. jen Johan mi ho potáhnul :-)

20.05.2008, 20:00 |
Lion Jsou už někde výsledky sprintů?
sry že to sem dávám tak pozdě :) tady máš jednu na stojáka a druhou na ležáka škoda že sem dorazil až v sobotu vodpoledne a i přez řádný zalejvání máš květenu zvadlou :)