Navštíveno 3140x

Q a ostatni co meli plany dojet... jak ste na tom tenhle weekend? Jsem myslenkama uplne nekde jinde a bylo mi taktne pripomenuto Konnym ze sem mu tedka slibil parbu a ja juknu do kalendare... a skutecne ;-)
spani: polni podminky... kam kdo upadne, spacak povinnosti... spani v zazemi nahravaciho studia kde je v obyvaku kulecnik atp. ale spani na zemi.... zima tam zatim neni takze by to melo bejt v pohode... kdo ukoristi nekterou sedacku ma vyhrano ;-)
muzu ale slibit BarBar (koktejlovej bar se zradlem do 3 do rana) prohlidku zameckyho vinnyho sklepa ( www.vinokrumlov.cz )
je to spis zatim ne pruzkum trhu ;-)

12.10.2006, 11:00 |
PRESS ještě že sem abstinent....

14.10.2006, 01:02 |
Q no vidíš a já tím, žes nic nevymejšlel, tak sem postavil jinej plán. Hm, musíme domluvit jinej weekend. Každopádně jsem rád, že sis vzpomněl, ale teď už to nezorganizuju :-(((
Q: v poho pocitej predbezne s weekendem kolem 11tyho listopadu... bude to pro me i rozluckova party...
hodnoceni tehle akce najdes o tri thready vejs... smutne manzelstvi aneb to mi ho teda vyTas

16.10.2006, 11:41 |
Q 11. listopadu prosím o rezervaci (aby měli kam padnout) pro 8 lidí.
:-)))
jasan rezervace se zapisuje jen jak sem psal... podminky kapanek polni.. spacak na koberci ale za techhle podminek se vejde asi tak 100 lidi :-D

16.10.2006, 17:20 |
Q hele, pokud nejsem v jednom baráku - no městě s chrápajícím Routem88, tak je všechno naprostá pohoda.