Navštíveno 4321x

28.09. 2006,
13,00 - 18,00 hod.
NEJVĚTŠÍ SRAZ SPORTOVNÍCH VOZů V ČR
kdo jede??
nevim jak tam, ale tady chcije, jestli bude mokro, bude to masakr....

27.09.2006, 20:16 |
Smart Info zde :
[ Link ] Jestli bude ale jenom trochu pršet, tak jim tam za 200,-Kč /os. asi moc lidí nepůjde. Mě se to zdá cenové dost natažený.
haleluja, doufam ze jezdit woe........
200,- za cumila je v pohode, myslim ze to vycisti sraz od nezadoucich nebezpecnych existenci.......
nechci kurvit pneusky tak jedine cumendo, sezenu si na priste nejaky slupky ;-)
jenze priste budes mit .......... o neco vic koni woe takze nebudu mit s cim srovnavat :O))

28.09.2006, 09:23 |
Smart No nečetl jsem tam nic o veřejných jízdách.
200,- za čumila se dá, ale za dva čumily 400,- je dost nato, že tam přijede 20 sporťáků který člověk obhlídne a jde za 2hodiny domu.
V Mimoni dám pomalu to samé, auta tam jsou také a kromě nich se dá čumět i na jiné věci ( sprinty, drifty, stánky, baby ....)

28.09.2006, 10:31 |
pesa jo, ale presto jedu :)
mno rekl bych ze tech sportaku tam bylo pres 200, a byly tam exkluzivni kousky ....
Udelam galerku.
Sam jsem jezdil, a jsem nadsenej, i kdyz jsem malem rozsekal auto :O//
hodne velkej mazec k videni, akorat absence stanku s pitim
nejlepsi kousky asi MC12, Zonda, Porsche GT

28.09.2006, 20:42 |
pesa pozde vyfocene hodiny

28.09.2006, 20:46 |
pesa krasnej "muscle" zvuk :)

28.09.2006, 20:49 |
pesa best of show

[ Link ] tohle je muj vylet do kacirku, na vyjezdu na cilovou rovinu na 3jku asi ve 140 uz se mi zdalo ze to je moc rychly na drift, a ubral jsem..... takhle to dopadlo.
Nic se nestalo, cekal jsem zed, ale vyssi moc me poslala do kacirku a na travu.

28.09.2006, 20:53 |
pesa nejaka ta libovka - howg

super den. vubec me nesralo ze jsem porad byl jako kdysi v civicu.... predjizdeny ze vsech stran :o))

mazec :-) super fotky Honzo,diky...ted jen lituju,ze sem nejel :-(
Myslis,ze v te zatacce slo udelat neco lepe? :-) Tohodle se u zadokolky hodne bojim :-)))
udelat neco lepe??
nevim. nemam to auto jeste v ruce a mam z nej respekt.
nemel jsem to nechat ujet tak moc, do posledni chvile jsem si myslel ze to je v pohode, ono se to nezda ale ta prdel jela smykem cely ten vyjezd, mno a pak jsem se proste uz bal, pustil plyn, a bylo vymalovano. Kdyz jsem pred sebou jen videl cumakem do zdi, vyslapnul jsem spojku, zadupl brzdu a cekal odkud mi ta rana prijde.
I kdyz mi to prislo jako desne dlouhy ted kdyz vidim to video byl to mzik.
Kazdopadne lepsi obuti bude na priste zaklad, ale slicky nechci, chtel jsem jezdit na tom, co jezdim normalne.
Zonda byla masakr, potkal sem jí naproti mě, když jel směrem na Louny, neskutečnej zvuk ...
H-Honza: Takhle jsem kdysi vymlel šestku, tohle je u zadokoly úplně to nejblbější, co se dá udělat, pozdě kontra, moc velký a pustit plyn. Kdybys stál na plynu, tak uděláš jen hodiny a auto se roztočí, ale pořád ve směru dráhy. No, učenej z nebe nespad, tak ať ti S2k dál rozdává radost :o)
Jak rychle je třeba dávat kontra, to jde odkoukat:
[ Link ]
mno pac jsem uz cumel celem do zdi, proste jsem vymekl....
:O))
Mně říkalo pár lidí, co jezdí trochu agresivněji, že je dost důležitý, kam se díváš. A když se podíváš kam nechceš, tak tam většinou skončíš :o)
RB :-))) ja nastesti vzdy skoncil v kacirku,i kdyz uz sem videl svodidla :-))
Honza: 140 na tuhle zatacku je akorat, akrotat musís vyjíždět a už bejt připravenej na kontra, protože to už je docela nahraně.
ja ji tam jezdim s tezkou predokolkou 110 :-) ve 140 bych uz lital po trave :-/
kuwa to se nepovedlo, link je tady
[ Link ]
wow to je K1-Attack az takovej polet? To koukam..

01.10.2006, 19:55 |
Kapka (M)
co bylo za typ te Octavky c 41.????asi RS ale serie,uprava atd...jinak gratulace Honzo,je videt že to nekdy spise zaleži na te spojce mezi vilantem a plynem než na spouste konich pod kapotou...
sedim tam na fotce 21:44 v 996 cabrio jako spolujezdec... :o))))) Byli jsme 51.. :o)))))) Ale priste uz bude misto cabria 997 GT3 bílá
:o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
taky naky fotky.. pozde ae prece..
[ Link ]

06.10.2007, 17:34 |
H-Honza (M) | Upraveno: 2007-10-06 17:43:58
na zadost Klubu sportovnich aut, kterou jsem obdrzel emailem jsem smazl tabulku s vysledky, jelikoz se udajne jedna o privatni vysledkovou listinu.
nakupni taska 4. misto :-) na tech konich fakt nezalezi
[ Link ] 
koukam samy sportovni auto tam bylo, viz ten passat :O)))))))))