Navštíveno 20424x

Protože má něwman keců jak newman, nahazuju téma o horách 2012
V součastné době ladíme datum, neboť v klasickém termínu začatkem března to zřejmě nepůjde... Ale to se doladí. Stejně tak bude letos přihlašovací systém maličko striktnější a řešen zálohově, neboť to dycky byl ojeb...
Sněhu zdar!
jedúúúúúúúúúúúúúúúúú ! :-)

10.10.2011, 13:36 |
Kapka (M)
jasan že jedu..že se ptate :-)
Jinak by tam mela stat uz dalsi sedacka na "nasi strane" takze bude jeste lepsi vyziti ;-)
... hlavně nehonit jako Fordík
Jestli me do te doby sundaji sadru z haxny tak jedu!!!
Kleenex - budeš potřebovat stejně potom novou :-)
u me zalezh na datumu ale mel bych ject

10.10.2011, 14:52 |
Augi Tento rok se rád přidám :-)
na hory jedině s váma :) takže joo :)
No určo nebudu chybět at je datum jaký chce :-DDD
áááá koukám, že stará sestava je jasná ... :-)

10.10.2011, 19:00 |
JR V kolik ze to jedem? :)

10.10.2011, 19:03 |
Kapka (M)
Jear ale my jedeme samo přes noc..ne jako pražaci že přijedou jenom přes den..když je nahodou manželky pustí :-))))))

10.10.2011, 19:08 |
swep jedu!
KApičko dobře ty :-)
Newman : tohle vidím už skoro jako povinnost :-)

10.10.2011, 20:12 |
JR Kapko vole .....

10.10.2011, 23:40 |
Kapka (M)
Jiriku to bylo jenom takove male neškodne dloubnutí..jako kdyby jsi me neznal wole :-) tak si to koukej zařidit at jsi s nama přes noc...nebo přes dvě noci spíše:-)

10.10.2011, 23:47 |
Kesam Letos si asi konečně koupím taky nějakej povoz asi ty krátky lyže jsou ktomu potřeba hulky já bych to bral místo bruslí :-)

11.10.2011, 11:14 |
Fordik | Upraveno: 2011-10-11 11:14:52
Jako dřevovýrobna, jedu ať je je to kdy je to :o)
JR: neser a pojeď na celý víkend. Káťa i prcek to snad jednou přežijí :o)
P.S. normálně se mi o tom o víkendu zdálo ;o)

11.10.2011, 11:51 |
Kapka (M)
Fordas hlavne o tech princezničkach co jste večer do nich hučeli dole v hospodě co? :-)

11.10.2011, 12:13 |
erix7 (K)
aaaa to zas bude na svahu nablito :))))) dle terminu, sanky mam :)))))
Kapičko: ehm, já?? To si asi pleteš. Do ledovýho trola tam poprvé šel Newman :o) A na ty dole v sobotu při druhém ročníku jsem byl jaksi unaven se i podívat a šel si pod dvou pivech lehnout. By mě zajímalo, co jste tam spíš pak těch několik hodin dělali vy??? :o))
Škoda že nemám lyže ani sáňky.

11.10.2011, 17:56 |
Kleneex | Upraveno: 2011-10-11 17:56:47
neboj neco ti pujcime :-D
Nebo si vem sebou igelitku ;-)

11.10.2011, 20:24 |
Kapka (M)
Franto rekni Roverovi..on ti ze zbytku MDFky udela snowboard :-)

11.10.2011, 21:21 |
pesa nic neslibuju, ale pocitam s tim :)
don't worry - sjezdovku uz nepiju :D
No to mas taky Pešo jediný štěstí :-D

11.10.2011, 23:54 |
Kapka (M)
no jo šílená alkoholova směstka Sjezdovka..uz jeom když jsem videl jak to ta slečna barmanka nalejvala..tak jsem za vcas utekl..neboli..Kdo utekl před Pešovou sjezdovkou,dožil se v pořadku rána :-)))

11.10.2011, 23:55 |
Kapka (M)
rok 2010..zdrave jadro :-)

Jak zdrave jadro, kuwa kde sem jako já ? :)
I kdyby se Kapka stavěl na hlavu tak hory budou :-)))
Džounánik: a kdo to jako měl fotit? :-) a zdravé jádro... To sedí - tys měl rýmu ;-)
tsss, příště nefotím, šmejdi, takhle mně zapřít :-D

12.10.2011, 19:58 |
Newman | Upraveno: 2011-10-12 20:01:10
...
Newmane: jasně sem ti říkal, ať sem ten můj sestřih nedáváš, pěkně děkuju :o)
hifi: pojeď taky, tam je fakt prdel.

13.10.2011, 17:58 |
Ravo řekl jsem si že bych mohl po 3 letech oprášit svůj SNB a vyrazil na pekelnou AHC akci...ale když vidím ty rypáky na videu, tak sem si rychle vzpomněl, proč jsem si dal pár roků pauzu a něják mě přechází chuť :-/
No ještě to zvážím...
Když mě by každej ujel jako na motokárách :-D

15.10.2011, 19:37 |
Kapka (M)
hele ty jsi nechodil do hodin fyziky co?že na nakloněné rovině težší předmět jede rychleji :-) takže Johanik byl vždycky davno dole u vleku a ja teprve v pulce sjezdovky :-))))
To je taky pravda, uvidíme jak dovolí čas a finance...
Také se mi to líbí, takže zvažuji.
Pokud bude vcas znam termin tak pojedu určitě taky :-)

19.10.2011, 10:05 |
Kapka (M)
to bude zase sestavička..jinak pokud bude ok termin tak jede i muj kamoš david jak byl s nama minulý rok..takže Rover a spol si mate připravit jatra na alkoholovou smršt :-)
podle terminu
opráším bigfooty a kartičku pojišťovny :-)
Ty woe, Kašík žije, mazec :-D
Kapko tak mu vzkaz že u mě dobrý :-)
jj Johana nelze dohnat - je děsně rychlej ...
Newman: jojo holky to taky říkaly :-))
Já nevím, proč musíte jet na hory, když to celý stejně prochlastáte :-) Dovezte tatru sněhu k Roverovi do garáže, vemte svoje prkna a ožerte se tam :-) Jinak jestli někdo navrhne rozumný termín, tak se hlásím (jako ahc nováček) taky. Pokud teda berete kořeňa se slalomkama a alcohol-proof játrama, prknaři :-)

24.10.2011, 22:40 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2011-10-24 22:41:31
Naftu do traktora, pláňky na plot ;-)
Ale jo vemem te na milost ;-) na datu se pracuje

25.10.2011, 09:35 |
Kapka (M)
Hankie neboj prvni večer se děla probirka vybaveni..takže slalomakum se hodi jedna lyže do krbu a druhy den už budeš in na svahu neboj :-)
Kapko, kdyby se tak radši dělala probírka dovezeného alkoholu, to bych souhlasil, ale na moje Völkly Rejstajgry mi sahat nemůžete :-)
Pokud bude dobrej termín a nekrejt se mi to s necim jako posledni dva roky tak jedu taky,vlastne po letošní neúčasti prostě musim, Porsche jsem sice musel pověsit na hrebik ale beru též lyže
takze kdy ? , no kdy ? reknete kdy !
....

26.11.2011, 09:40 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2011-11-26 09:40:48
vykopávám předběžné datum:
++++++++++++
9. - 11. 3. 2012
++++++++++++
Ty vole, tři dny v lihu...no mohlo to dopadnout i hůř :-)

26.11.2011, 12:25 |
JR Bude uz v breznu snih?
Mě je datum momentálně úplně volnej, mám času dost. Ale pokud bude práce, tak uvidím, jak to půjde v tenhle datum zařídit.

28.11.2011, 17:00 |
Kapka (M)
A bude ješte v tomhle datumu snih? :-) jinak Kapka+David + mozna jeste jeden kamoš..ale to dam vedet pozdeji,jakmile Luky zacne vybirat zalohu na ubytko
Kapka: No vzhledem k tomu ze plus minus tyden tam jezdime celou dobu... ;-)
No když vidím tu sestavu, tak o tom začínám vážně uvažovat.
PS: Vzhledem ke své váze bych mohl Johanovi na svahu stačit :-)
docela bych tam zajel už dřív na víc dnů :-)
to bude boží !
Já myslím že klasicky 3 dny budou stačit :-)

10.12.2011, 21:33 |
Smrada (M) | Upraveno: 2011-12-10 21:34:47
Padl navrh, ze Q, Chabi a Eva (kdyz pry bude moct Q koukat do vystrihu) a moje zena pojede na snowboard skolicku... :-)
Jinak za me OK

10.12.2011, 22:53 |
JR Tak na to si vezmu fotak :-D

22.12.2011, 19:43 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2011-12-22 19:44:16
Ne. :-)

23.12.2011, 22:41 |
swep vcera sem byl na te ctyrsedacce co je z druhe strany cenkovickeho kopce, unava materialu ve spodni stanici a trceli sme 48 minut na lanovce, nez to opravili - stalo se to pred pul ctvrtou, nez to opravili bylo ctvrt na pet, na svahu uz celkem tma, takze posledni jizda byla docela super, zadna kompenzace ze strany provozovatele nebyla
48 minut vyset na sedačce?? To bych si přál skončit na místě odkud se dá skočit dolů. Johan měl tohle minulý rok, akorát že tam všechno jelo, jen na ně zapomněli :o)
njn vloni to byla fakt docela prdel, člověk se baví o tom, že by byla sranda, kdyby to najednou vyply a ono fakt že jo :-) Takže chytrej telefon a volat na horskou službu, kde se dobře v telefonu bavily, následně konečně rozjezd lanovky a promrzli domu :-D

25.12.2011, 19:24 |
Q Q jo :-)
Eva nee. Nechce ukazat, takze nejede. :-)
jedem uz sakra, honem honem dokud je snizek ...
tenhle rok bych se snad už přidal
ten datum 9-11.3. je již platný ?
musí bejt platnej, jinam už dovolenou nevtěsnám :-)
Už bych jel, sakra

22.01.2012, 13:19 |
Kesam Kde to je? Letos sem začal jezdit :-)
ok, hned tedy píšu žádanku na dovolenou...
Nicméňe po předchozích zkušenostech s odříkáním na poslední chvíli a se storno poplatky budu zřejmě vybírat zálohy pánové a dámy... Bohužel ;-)
Lukine s tim se pocita :) hod castku a cislo uctu :)
Jako kluci nademnou.
Honzo,jedes zase s Davidem? Potřeboval bych zase domluvit odvoz :) Díky
Jestli mne David zas nalozi, tak jo :) jeste nemame poreseno
Fordík bude mít mezizastávku ? :D
se zálohou taky nemám problém
Bohužel mezizastávka už nebude a nechci se o tom bavit.Díky
- zaloha neni problem
- docela bych jel už od středy, kdyby se nekdo pridal ?
(nove zamestnani dovoluje dovolenou :-)
kolik a kam ti to mam dovest? ;-)
S Newmanem sem mluvil včera(ty boty Pavle nebudou;o/ ) a taky bych jel klidně od středy, jen záleží na odvozu a taky na práci, to budu vědět až koncem února :o(
Od stredy to neklapne urcite... Max. ctvrtek vecer najezd (na hotel tzn. na svah ve ctvrtek rano, ale urcite bezemne)... Ale ani to si nejsem uplne jistej. Mozna to dopadne az na patek. To ale jeste potvrdim
Nicmene rozmyslet to koncem unora nepujde ;-) to uz musi bejt jasny drive ;-)
Jako pátek je jasnej, s rozmýšlením bych to měl, pokud bych tam měl jet už na tu středu nebo čtvrtek.
Když už se tu zmínily ženy, tak kdo ji bere s sebou? Kromě Smráďi, ty zas přijedou jen na den.
Já že se tu jich pár zmínilo, ale ok, nějak to vysvětlím.

31.01.2012, 13:48 |
Kapka (M)
taky jsem tohle řešil s Lukym..jestli bez bab nebo s babama :-D takže pry bez bab

31.01.2012, 15:13 |
Smrada (M)
Podle vseho jen na patek a se svou zenou, babu nechavam doma ;-)
Smradochu, reklo se bez bab, tak bez bab !
tak u me to vypada zas blbe do 9.3.jsem na dovolene, pokud nebudu muset hned v sobotu do prace tak bych rad prijel alespon ze soboty na nedeli
Smrado: to je pravda, jak píše Johan. Jen chlapy.
A já už se těším protože mi v pátek přijdou nové botičky Flow za super cenu :o)) A za 14 dní nové vázání. Jééé, já se těším :o))

01.02.2012, 22:26 |
Smrada (M)
Hele ja tam jet nemusim :-)
Smrada: ty ses baba? :-)))

02.02.2012, 07:22 |
JR Ne, jenom je zenatej (cti: pod pantoflem) :-D

02.02.2012, 08:25 |
JR Ja vim :)
Dave sorry, ale jako bez Peti ani na panskou jizdu?? To má fakt JR pravdu.
TAK MAME PROBLEM... Bohuzel v tomto terminu nemuzu jet. Pracovně musím být na Motosalonu Brno.
Je reálný to někam posunout? Pokud ne, prostě pojedete bezemne no :-(

02.02.2012, 15:00 |
Kapka (M)
hele Luky neser..bez tebe nikam nejedu..a myslim to ted zcela važne..me je to jedno jestli to bude o tyden driv..
UAAAA dneska budu vrazdit... ! Sef nam obsadil Faru i prez zavaznou objednavku :-(
Takze cekam na potvrzeni kterej termin ma volnej... Jestli ored a nebo po...
Mě na terminu až tak moc nezáleží klidně to muže byt i dřiv, volno si udělam ;-)
Do vecera bych mel vedet jestli pred a nebo po... Zalozim novy tema at vidi i nove prichozi :-)
jak jsem ti řekl do founu, můžu kterýkoliv víkend v březnu... ale co nejdříve upřesnit :)
No taky muzu, Ale spis drive...
Mě je to taky jedno, akorát kasa psal, že jiný termín nemůže :o/ Ostatní snad taky budou moct i jindy.
A raději bych taky spíš dřív, už třeba kvůli sněhu.
no takhle, každej druhej víkend dělám, takže na ten původní termín sem si napsal dovču, před i po mám volno. Dej novej termín co nejdřív abych s tím případně mohl ještě něco udělat.
Zitra by melo bejt jasne...
Takze jeste jedno posunuti...
Termin 15.-18. By mohl bejt bez problemu, ale zkousime (vzhledem k odezvam od skalnich) i ten 1-4... Definitivni Potvrzeni mam slibeno na pondeli...
Stay tuned ;-)
vikend 23.-25. nemuzu !
radeji bych taky pred
2.-4.
U mě je jakejkoliv termín než ten původně plánovanej lepší
Roste tak nadeje že budu moct přijet ,akorát nevím jak se budou tvářit v nové práci
Newmy: neboj en uz urcite ne, to uz musim delat na broukovi ;-)

06.02.2012, 11:00 |
Kapka (M)
takže pruser s terminem..ted jsem se dozvedel že v puvodnim terminu 9-11.3. nemužu jet..takže pro me tyden pred by byl uplne max.optimalni..sorry za komplikace
V poradku Kapicko, ten termin nam ocividne nebyl přán, takze je to ok ;-)
dame driv a bude to cajk !
Takze ne vazeni... Konecnej, jedinecnej a ZAZALOHOVANEJ termin je 15.-18.3.2011
Jindy tam proste neni misto :-( i kdyz jsem mel zavazne bloklej ten puvedni, predbezne ten tyden pred tak mi oba vyfoukli :-( tenhle je uz i zazalohovanej
Tak bohužel nemoho ject sem v praci.