Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Kaja_595

o Navštíveno 2601x o
o 07.10.2008, 23:37 | Tuner#2
Četl jsem zamčený příspěvek v bazaru a musím říct, že za Tebou pevně stojím a máš naprostou pravdu. Ono je jednoduchá podrážet ceny dovozem z ciziny, ale nechápu naivitu lidí, že by to pak měl opravit zdarma český servis za svoje peníze...

Zrovna min. týden jsem měl telefon od zákazníka, že má od nás satelit a chce druhý. Tak jsem mu řekl co a jak, samozřejmě se ptal i na cenu. No a dneska přišel mail, že má doma dva stejné satelity, ten první od nás a že ten druhý mu nečte současně kartu a jeden modul a když se koukal, tak má jiný HW. Tak jsem zapátral a výrobce pro Německý a Rakouský trh má jinou základní desku optimalizovanou pro dekódovací karty na tamním trhu. Takže dotyčný sice ušetřil v řádu sto korun, ale myslím, že je hned na začátku vyhodil z okna, protože narazil na obchod, který to tahá z Německa.

o 08.10.2008, 10:27 | Smrada (M)
Tentokrat souhlasim s tunerem. Sice kazdej se snazi usetrit, ale ja osobne elektroniku ze zasady kupuju tam, kde ji muzu vyreklamovat v pripade nefunkcnosti. Parkrat sem si taky nabehl, takze vim o cem mluvim. Lidi si jeste neuvedomili, ze byt ofiko dovozcem je rozhodne drazsi a celkove slozitejsi nez individualni dovoz. Takze kdyz kupuju veci ze zahranici, tak jsem proste smiren s tim, ze zaruku nemam. Treba veci na RCcko nebudu (i kdyz mam treba 3 mesice zaruku) posilat za raketu z5 do USA
o 14.10.2008, 13:34 | Francouz
Máš zač :o)))) !!!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3779 sekund.