Navštíveno 3328x

Sondujem záujem o E90 s komplet balením, zárukou minimálne rok a pol (kupoval som nedávno (cca 2 mesiace? v O2), všetko k tomu je, plus veľmi rýchla 8GB microSD SanDisk Class 6... za koľko by sa dala? :o) k výbave naviac patrí originál Red kryt, ktorý je teraz nosený a pôvodný Brown leží v krabici ako náhradný (menil som, lebo sa mi Red páči viac). Na telefóne mám aj Field Test (aka Net Monitor)...
Sorry za OT, da se na symbian foun, konkretne N78 dohrat nejaka aplikace jako field test?
2 tappaja: dá sa na určité modely, N78 je s60v3?
ty brdo je pěkná,telefon bych vzal za 8000,- + 500,- za kartu
2 H.E.R.O.: uff, to je málo na mňa :oD Ešte skúšam aj inde, v najhoršom sa ozvem :o)
Slime: Mela by byt. Kamos mi rikal, ze N73 v poho, tak snad jo, pak by to byla asi posledni mensi prekazka ke koupi.
2 tappaja: ty potrebuješ k životu FieldTest? :o) Inak teoreticky na každú s60v3 to ide, aspoň na tie čo sme skúšali s chlapcami... my sme totiž pôvod hacknutého FieldTestu :o) (see ipmart for details :oD )
Hej, potrebuju ho. K zivotu ho nepotrebuju, ale v praci se obcas hodi:o)
málo??? :-) a kolik si představuješ?
2 H.E.R.O.: no rozhodne viac, je to skoro nový mobil :o) to si to radšej nechám :o)
tak jestli si ho kupoval za plnou cenu tak se ani nedivím :-) já jí tu měl měsíc starou od vodafonu za 9999,- a šla za 9500,- ale byl to boj. Problém je,že je to hodně specifický stroj a ten kdo ho chtěl tak už si ho dávno koupil nebo ho dostal za pár korun k vysokým paušálům (potencionální kupci - vyšší management = vysoké utraty za volání) a většinou manageři nekupujou jetý telefony :o) jinak už sem tu možná 2-3 lidi měl,který chtěly přejít zpět na 9500 nebo 9300 protože E90 pokud pracuješ na velkým lcd tak ti přesune rozvržený projekt po zavření na malý displej dopředu a to ty lidi prostě nesnášely (všechno lidi co prošly celou řadou nokia komunikátorů). Jinak uznávám,že nenabízím nějakej balík,ale stále je to o 500,- víc než mobilpohotovost,
i tak už jsem ale osobně na hranici. za nějakých 10500 umím dovozku.
2 H.E.R.O.: ja chápem Tvoje argumenty a sú na mieste, ale čakal som vyššiu cenu, to si to radšej počkám chvíľu kým sa prípadne nájde kupca za viac, v najhoršom to nepredám. Inak čo sa týka presúvania veci z displeja na displej, na to je v nastaveniach switch, že to nemá presúvať :o)
fakt? tak to je masírka :-) já těm lidem vždy říkal že to nejde :-D tak hlavně zdraví.Kolik máš přesně představu jen abych měl představu?
2 H.E.R.O.: no rozhodne by som chcel aspoň 10 tisíc, už len kryt samotný ako prídavný stojí skoro 3 litry SKK (viem že to nikto neocení, ide o princíp :oD ), takže takto nejak. Hodím to na mobilmaniu za 11 a uvidíme :o)
hm,to je fakt dost :-( to je jen taktak pro koncáka. máš mě dyžtak v záloze za 9000,- komplet at nežeru :-D
2 H.E.R.O.: ja viem že to je dosť, zhliadol som inzeráty, predávajú horšie kúsky za 12, nečeské, drhuá vec je koľko sa z nich za tú cenu predá samozrejme... proste uvidím, zbaviť sa toho silou mocou nechcem, len som si pomyslel že by som vyskúšal niečo iného :o) inak dík, počítam s tým keď tak :o)