Navštíveno 3221x

Ahoj, prosím tě umíš řešit i el. naklápění světel do aut, u kterých to nebylo? Jedná se mě o fávo, slyšel jsem že jde vyrobit z motorku fáva+octavia (fabia) a zabudovat ovládací kolečko do palubky, máš s tím nějaké zkušenosti?Díky za info
Delal jsem to a nedoporucuju. Moturky nemaj potrebnou silu to spolehlive preklapet a hlavne to nevyjizdi tak, jako u rucniho stelovani. Takze to nenaklapi tak jak ma.
tappaja: mě jde o to spíš tam něco mít kvůli policajtum, sice z autem vyjedu o víkendu na sraz nebo se v týdnu projet, ale když by šli do důsledku, tak bych tam naklápění chtěl, to origo co tam je vydrží chvíli, takže teď by se dalo říct že naklápění nemám žádné a světla doladěná podle regloskopu.
tomik> hele ja taky nemam el. naklapeni ani v jedom aute a u jednoho mam strhane ty naklapeci srouby na lampach takze se to neda naklopit vubec a krom toho ze me na to nastk upozornil to nenapsal ani jako zavadu (strzene srouby)...
Tomiku ja to mam vyfoceny na to favo a normalne to tu parabolu utahlo ;-) i potrebne sklopilo jen se musi upravit ten vyjizdeci kolik na delsi :o)
Bych potřebaovat vědět co všechno sehnat a pak někoho kdo by mě s tím pomohl :-)
Nejde o to jen prodlouzit ten kolik, to je taky pravda, ale jde hlavne o to, o kolik vyjizdi origo hydraulickej system a o kolik ten elektro. Dej si je vedle sebe a uvidis, ze je problem...
Manualni nastaveni hejbe tema svetlama treba o 10cm dolu, s moturkama to slo treba tak 4cm. Sakra rozdil.

mě ani tak nejde o to zda parabola se hne o 10cm nebo o 4cm, auto mám stejnak na HPčkách položený a vzadu nikoho nevozím takže mě o to štelování tak nejde,spíš jen kvůli příslušníkům aby tam něco bylo kdyby náhodou :-)
V tom pripade asi jo. Jen jak pisu, favorit ma ty pruziny sakrametsky tuhy a ty moturky s tim maj co delat, tak me jeste napadlo tam dat nejakou jinou pruzinu. Pak to nebude mit chybu.
Ještě dotaz, tady tappaja měl ten el. motorek přímo ve světle a někde jsem viděl fotku že byl ten el.motorek nacvaklej na tom origo "motorku" z Fáva, takže jsou teda 2 způsoby?
Rek bych, ze zadny dva zpusoby nejsou. Ze svetla vyhaknes origo hydraulickej, upravis svetlo a nandas ten elektrickej. Musis tam kousek odpilovat.
tappaja: myslel jsem toto, přijde mě to jako by byl ten el. motorek nacvaklej na tom origo z fáva, ale třeba se pletu...

Jo ahaa, to vypada sikovne, usetris pilovani toho zadniho krytu. Proste je na tobe jak to udelas, pokud to chces mit vratny, musis pouzit tu druhou variantu.
zkusím ten vršek origo z Fáva rozloupnoput a podivat se jak to tam je, zda je ten el. na to jen naraženej. nebo jak to tam je propojené