Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to: SilverGhost (P)

o Navštíveno 3043x o
o 12.07.2008, 09:10 | TOMIK__007
čusík, koukám k Vám do obchodu na rádio [ Link ] a chci se tě zeptat zda nemáš zkušenosti jestli se to vejde do felďácký palubky, jde mě kvůli vyjíždění a naklopení LCD.Díky za rady

o 13.07.2008, 19:26 | SilverGhost
No, zkus se u nás zastavit a kluci ti řeknou, co se s tím dá udělat. Případně, když budeš na to čas, tak by se to snad dalo i vyzkoušet.
o 13.07.2008, 22:51 | TOMIK__007
jj zkusím ještě nejdřív kdyžtak sehnat někoho s vyjížděčkou a vyzkoušt zda se to tam vejde a pak bych se kdyžtak ozval, páč k vám jsou schody a s těma mám prodlém (inv. vozejk) Zatím díky,kdyžtak se ozvu
o 15.07.2008, 16:07 | SilverGhost
K nám je jen jeden schod a to společně zvládneme :-)
o 16.07.2008, 08:30 | cendler
soory že se vám do toho vměšuji, ale vyjížděčky jsou stejně velký jako klasický rádia, takže pokud tam už mám teď klasický rádio, tak tam vyjížděčku dáš taky no problemo
o 16.07.2008, 16:25 | SilverGhost
O to nejde, jestli jsem to pochopil, ale spíš o to, jestli až ji otevře, jestli se na ní bude dát koukat.
o 16.07.2008, 16:43 | TOMIK__007
SilverGhost (P): jj přesně tak, ot o mě jde jestli na to bude vidět, aby to LCD nebylo naklopené jakoby moc do země.
o 16.07.2008, 20:39 | H-Honza (M)
divny
psal jsem sem post... a neni tu ani fotka??
Nepujde to, rekl bych ze dat LCD monitor do puvodni sachty ve feline je kravina, jednak se tam kvuli sklonu nebude dat normalne instalovat, druhak bude mit problem s vyklopenim, a do tretice sledovaci uhel bude nesmyslnej, stejne jako velice nizko umisteny radio, bude odpoutavat pozornost.
Resil bych presun ovladani topeni, nebo jeste lip ovladacich prvku nebo vydechu topeni ....

foto k příspěvku  od H-Honza

o 17.07.2008, 00:23 | cendler
eeech pravda
o 17.07.2008, 00:41 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
kamos to ma jak pise H-onza, najdi si tu nick "bella" treba Ti posle par fotek
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3228 sekund.