Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > VSEM !!!!

o Navštíveno 4700x o
o 01.07.2008, 20:14 | Daryl (A)
Vazeni a mili,

v posledni dobe se mnozi prapodivne/nevyplnene ucty.

Podminkou registrace je platna emailova adresa.

V nasledujicich dnech se zacnou ucty kontrolovat a ty s neplatnou adresou blokovat.

Neposilam to emailem, protoze se to tyka jen tech, kdo platny email nemaji.

POkud nekdo zjisti, ze se jaksi nemuze prihlasit, staci si nechat zaslat nove heslo na email uvedeny v profilu. Pokud tam platny email nebude, na ucet se nedostanete. Pak staci napsat mail na info@autohificlub.cz s puvodnim jmenem a heslem a provedeme prenastaveni.

Pokud se neozvete do 2 mesicu, bude ucet prejmenovan a tim padem prezdivka uvolnena.

o 01.07.2008, 20:17 | Daryl (A)
Aby bylo jasno o cem je rec, tak ukazkovym prikladem je tento "ucet" [ Link ]

Co si o tom muzeme myslet ?
o 01.07.2008, 21:12 | Skury
Dobře, ale MazliG má aktivitu 488 a chodí sem pravidelně...
o 01.07.2008, 21:14 | michal_smsmsm (A)
no ale jestli jeho mail existuje tak to mu gratuluju... a info o osobe taky veskery zadny...
o 01.07.2008, 21:16 | Midnite
asi je to tajny agent..
o 01.07.2008, 21:22 | Lucni.konik
nj, ale kdyz mě nějakej "buzerant" začne votravovat, tak si prostě ten email odmažu - jako se to stalo kdysi.
o 01.07.2008, 21:33 | TROY
:o) si tam dejte spam email a je to
o 01.07.2008, 21:33 | Milhauzz
Souhlas s Darylem.
o 01.07.2008, 23:58 | Syrup
zrovna uzivatel MazliG je docela znamej a nechapu, proc by ho mel nekdo bloknout jenom proto, ze uvedl email kterej je zcela nepravdivej?
o 02.07.2008, 00:12 | Daryl (A)
nejdeo to jak je tu dlouho.. jsou tu nejaky pravidla ... neprijde mi normalni se takhle schovavat ..

LK: sorry a jakoze kdyz ten email smazes, tak ten clovek te prestane otravovat ? asi ne ze ? Cili to neni na tom zda mas ci nemas vyplneny mail. Proste registrace je podminena paltnym mailem. At je to treba sam panbu.
o 02.07.2008, 05:40 | *DM*
Howg
o 02.07.2008, 14:39 | golfik69 | Upraveno: 2008-07-02 14:42:39
Podle me je ten mail platnej,jen je mezera mezi lounama a zavinacem.)))
o 02.07.2008, 14:48 | koren
mezeru tam ma i Daryl,tim to nebude:-)
o 02.07.2008, 14:49 | michal_smsmsm (A)
golfig, proc je jekao pripad prave mazlig... protoze v tom profilu nemel vyplneno temer nic, ted uz vyplneno ma ;)
o 02.07.2008, 14:51 | golfik69
aha,tak to byl teda fofr)))
o 02.07.2008, 18:47 | Daryl (A)
jj, mazlig si to opravil ..predtim tam mel jen a@ac.z nic jineho
o 02.07.2008, 21:47 | nocarret
Mazlika znam..je v klidu
o 03.07.2008, 08:10 | Daryl (A)
noc: neresime kdo to je ... taky ho vice mene znam. Resime neco jineho. TO jak je znamy nema vliv na to ze ma mit vyplneny profil zejmena povinne polozky.
o 03.07.2008, 08:35 | Luke-Jeep
heh tak vl"Y"v je moc i na me :-D
o 03.07.2008, 19:15 | nocarret
jo souhlasím řeším úplně stejný problémy na FCC .-))
o 03.07.2008, 21:41 | -Tomas_217-
to Daryl: se vsim co si napsal souhlasim, nicmene by bylo fajn aby kontakty, ktere jsou tam uvedeny byly dostupne az pro registrovane uzivatele. Takhle si je tam totiz muze najit kdo chce a kdy chce...zrovna dnes me kontaktoval jeden clovek, co si nasel kontakty zde...ikdyz to byl novy potencionalni hifik a byl slusny bylo by lepsi kdyby si je nasel az po registraci :)
o 04.07.2008, 09:16 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
proc jen pro registrovane? to nic neresi, spis naopak, pred casem jsme potreboval email na nekoho ze skoda fora a bez registrace to proste nejde, a prece se nebudu kvuli ziskani jednoho mailu registrovat, pak otravuju nekoho kdo tam chodi aby mi to dal. to samy rover club, nejde cist forum bez registrace, coz taky nechapu
o 04.07.2008, 10:11 | clown
kral .. i ford galaxy forum :o) proste je to asi bezne u PHP for

neresim :o) kontakty nehledam :o)
o 04.07.2008, 14:00 | -Tomas_217-
no vy ne, pac jste normalni :)cteni tohoto fora zakazovat neregistrovanym mi prijde zbytecny, ale ty kontakty...no nevim...na skoda foru jsem taky potreboval jeden kontakt (na cloveka kvuli brzdam), pak jsem to vyresil jinak, ale kdybych ho potreboval fakt nutne tak nekomu reknu a nebo se regnu, nevidim v tom problem. Porad mi to prijde lepsi nez to mit takhle volne pristupny...aspon trochu to odradi lidi, kteri by toho zneuzili a ti co ho potrebuji pro normalni ucely, navic sobe prospesne si tu registraci klidne udelaji. Taky ale zase chapu, ze ti co okolo autohifi podnikaji jim to naopak vyhovuje...je to proste zacarovany kruh...
o 04.07.2008, 17:12 | Daryl (A)
Tomas: jak zakazaes nekomu aby nezneuzil kontakty ?

POkud uz o to nekomu pujde, registrace je zalezitosti 2 minut. A dostane se k tomu stejne. Ochrana proti robotum je dostatecna a vic neni potreba.

Taky mne nenapada zpusob zneuziti emailu krome toho, ze ti nekdo posle nevyzadany mejl. Kterych stejne kazdemu chodi tisice.
o 04.07.2008, 23:24 | -Tomas_217-
to samozrejme nezakazes, ale jak jsem uz psal, i kdyz je registrace otazka dvou minut, porad to nejake omezeni je :) a k tomu dalsimu, jasne je to jen mail, ale by ses divil co se s nim da vsechno podniknout a z nej zjistit :)Ale nechme to byt, me to osobne zas tak moc netrapi byl to jen navrh k zamysleni :)
o 04.07.2008, 23:39 | Daryl (A)
tomas: ne vazne povidej .. jsem z branze (IT) a vim co vsechno se da/neda zjistit z mejlu. A ver, ze mail je jeden z nejbezpecnejsich udaju, protoze pokud se do nej nenabouras, nezjistis skoro nic.

Bezpredmetne.

Nevyzaduji vic nez funkcni mejl. Kdo ma problem, staci aby si zalozil novy na nejakem free serveru a hotovo. Jen musi fungovat. Tot vse.
o 05.07.2008, 23:33 | -Tomas_217-
Vsak jo v poho ja proti tvemu pozadavku nic nemam, viz. muj prvni prispevek, jen jsem vznesl poznamku kdyz uz se to tu resi, ze by nemuselo byt od veci aby to nebylo volne pristupne vsem, ale jen registrovanym. Ze si z brazne vim neboj, dokonce te osobne znam, i kdyz ty si me uz pravdepodobne nepamatujes :)Jinak ano,hlavni zatapeni emailem souvisi s vypatranim te,zjistenim tvych udaju a samozrejme hesla ikdyz to opravdu neni tezke jak sam urcite vis :)
o 05.07.2008, 23:34 | -Tomas_217-
proste jsem vznesl podmet k diskuzi zda to tak lidem vyhovuje ci ne, me je to ve finale putna :)
o 16.07.2008, 12:58 | MazliG
ježišinky, zrovna jsem si všiml, že je ze mě mediální stár .o)

- nebude důvodem šťourání po mailu v mém případě spíše něco jiného, než nevyplněný mail ?

H.
o 03.08.2008, 15:35 | clown
ono si platnym mailem stejne prd pomuzes .., mam mailu asi 6 .. 2 mam specialne na vyplnovani takovych povinnych kokotin ..ty vybiram 1x mesicne pres DELETE, jeden uz je jen ze stereotypu, protoze na nej chodi potvrzeni o domenach vybiram tydne a dva normalni komercni, ktery fakt na zadny forum nehodlam publikovat i kdyz blacklist neni problem ani na jednom ..:o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3439 sekund.