Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to ALL

o Navštíveno 3257x o
o 28.06.2008, 18:12 | P3RF3KT
kurva co se to tady s vama všema posledni dobou děje???v nekolika poslednich prizpevcich v sekci tuning a ostatni se akorat urazite a nadavate prisli sem dva členove škodovkář a hp150 a vsude kde se jen objevej se strhne sprcha hádek urážek a nadávek tohle myslim ze sem na forum nepatří ne nedivim se vám sou to oba vcelku telata ale ja bych je proste neřešil nebo si to vyřikal prez mejl nebo icq tady akorat zasirate slusny forum naprostejma hovadinama a v sekci tuning a ostatni si neprectu nic jinyho nez samy nadavky a uražky nic co by s daou sekci souviselol zamyslete se trošku a zas bych zbrzdil z5 do starejch kolejí normálního slušnýho fora a (M) by to meli zacit promazavat, vzdyt každý třetí téma je LOCK nepříde vám to trosku zbytečný?fakt bych se na ty dva už vysral dal jim banana a dál je neřešil
klidne se do me pustte :))) ale ja už to musel ze sebe vyklopit pač se na to už nedá koukat!!!

o 28.06.2008, 18:44 | .mycTD
to uz je na tebe ale hodne dlouhy
o 28.06.2008, 21:56 | clown
bud rad, aspon se tu neco deje ..
jsem loglej po 14 dnech a pekna bida
o 28.06.2008, 23:21 | addamec
Teda napsat 8 radek s pouzitim jedny carky a zadny tecky. To je docela odvaz. Zadnej med, to po tobe cist :)
nj, hold ty 2 nesou spatne opravnenou kritiku druhych a pro nektere lidi je to podnetem k utoku..
o 29.06.2008, 01:08 | Nismo.Power
pán se vzbudil :) dobrý ráno :)
o 29.06.2008, 01:59 | Phitypaldy
Asi mi neco uteklo... :o))))
o 29.06.2008, 02:47 | hp150
Proč bych měla dostat já ban?? Já nikoho:
1)neurážela
2)nikomu nenadávala
3)nikoho neomezovala

Jen jsem se zastala úplně cizího člověka protože mu bylo:
1)nadáváno
2)uráženo
3)omezováno
Tak se opravdu omlouvám,že jsem "TELE" (já se nesnížím k tomu abych někomu nadávala bez jakéhokoliv důvodu) a jsem o něco hloupější,než vy všichni tady dohromady a že dělám takovou chybu,že mám pocit,že se tu k někomu nechováte dobře! Nejsem zase tak stará abych pobrala moudrost světa,ale zase nějakej ten rozum mám. A některých chování mi opravdu rozumné nepřišlo.
Jestli to tady je na denním pořádku,že se tu lidé urážejí a ponižují,tak se opravdu divím,že ještě pořád tohle forum funguje... Mám nějakou svojí hrdost a nehodlám jen tak přehlížet,jak nějaká partička zakoplexovaných buranů nadává a uráží nejen mě,ale i jak teď už víme malého kluka! Na škodovkáře teď už kašlu,jelikož on mi za to nestojí! Ale mě šlo o princip,který jaksi někomu ani trochu nedocvaknul v tom malinkym předmětu co mají někteří v hlavě a nepoužívají ho na to co by měli!
Tak prosím aby mě tu každej přestal nazývat jakýmakoliv "nadávkama" a "urážkama" a já se přestanu BRÁNIT

ADDAMEC: Já žádnou kritiku neposlouchala,nenávidim škodovky,protože je to český auto! A když chce někdo bastlit bastl,tak je to jen jeho věc a nebudu mu přece za to nadávat! To je jako bych řekla,že seš úplnej idiot jen proto,že seš vegouš a nejíš maso jako normální lidi!!! Je to tvůj styl života,je to tvoje rozhodnutí,ale je ti ukradený že ostatní si myslej jak moc to je špatný!!!
o 29.06.2008, 09:08 | addamec
hp150: nechce se mi znovu procitat ty diskuze. Vim, ze kritika byla na vytvory skodvakrova otce a zaroven vim, ze on se pres ni nemohl prenest. Stupnovalo se to, stupnovalo, az z toho byl flame. Ano, kazdy ma pravo bastlit, ale at se prosim nedivi, ze se nesetka s kladnou reakci, pokud umisti fotky nejakyho bastlu na mistni forum, kde pro to lidi proste pochopeni nemaji.
Pokud to prevedem na to tve vegetarianstvi, tak je to asi jako kdybych vlezl na stranky zeremeprasata.com a dal fotku mrkve a zacal propagovat stravu bez masa.
o 29.06.2008, 09:12 | tappaja | Upraveno: 2008-06-29 09:12:59
Pro addamce:o)))
Hold, tedy s 'd' na konci, se používá jen a pouze ve smyslu, že někomu vzdáváte hold (a samozřejmě také jako anglické slůvko).

A pokud holt chcete někomu napsat, že "je to holt tak", tak tam, jednou provždy, patří holt, tedy s 't' na konci!
o 29.06.2008, 14:00 | hp150
To addamec: Ano já naprosto chápu jaký má člověk pocity,když je něčí auto "znehodnocené" a někdo se ho ptá na názor jestli se mu to líbí nebo ne! Já sama preferuji decent tuning a nebo tuning od určitých společností. Některé laminátování není zlé,ba naopak některé se mi líbí,ale to musí být něco co vybočuje od ostatních "tunerů"!!! A když se mi to nelíbí,tak se tomu směju,ale řeknu si: "No co není to můj nevkus,tak proč si s tím dál lámat hlavu". proč se nesmát v hlouby duši příšeře na 4řech kolech,která jen hučí,než mu to říct na plnou hubu a tím vyvolat hádku,která nikam nevede! Já vůbec nevím co jste čekali? na takovýhle lidi je prostě nejlepší odpověď: "Ne nelíbí,pro mě je to vrchol nevkusu,ale je to jen můj názor"!! Jsem ráda,že tato "debata" je konečně na úrovni,nebo alespoň s tebou to tak zatim je ;-)
o 29.06.2008, 15:23 | addamec
tappaja: diky, budu si to pamatovat :) je to asi poprvy, co jsem to slovo psal :)
o 29.06.2008, 19:07 | Kesam
tappaja : :)
o 29.06.2008, 19:42 | P3RF3KT
za 1) nismo...neser :))))
za 2) na čarky a tečky kašlu psal sem to ve spěchu
za 3)clown: je sice hezky ze se tu neco deje ale ja teda radsi kdyz se deje neco zajmavyho nez jen nadavky a uražky nic proti tomu nemam taky si klidne do nekoho rejpnu :))) ale abych to cet v kazdym druhym prispevku to se mi zrovna nechce...
o 29.06.2008, 21:41 | Rudi
za 3) tak běž jinam :-))
o 30.06.2008, 14:45 | SilverGhost
Ban by měla dostat úplně jiná sorta lidí, než ty dva, takže nechápu tvůj příspěvek. Navíc když neumíš psát. A taky nechápu tappaju, že ho baví neustále kopírovat do každého druhého příspěvku stále tu samou předepsanou větu :-)
o 30.06.2008, 15:02 | Dave1984
jakou udělá jeden(dva) lidi hned rozruchu :-))) ale většina zdejších lidí myslela, nebo myslí tu kritiku v dobrém, prostě skodovkář je zaslepený, srdcervoucí škodovkář a tak už to bude a těžko pomoci, je to úchylka, každý máme nějakou :o)
o 30.06.2008, 16:10 | hp150
Na mishana a spol se nedá reagovat jinak než..... [ Link ] :-D :-D :-D (vtípek) taky to myslim dobře,ale každej druhej by to nevydržel a asi by mu začal nadávat!! Mishan to opravdu přehání... Ať si mě radši nevšímá a nerejpe do mě! PLS :-)
o 30.06.2008, 16:15 | DaveX
dáš jim bann a oni se regnou s novým nickem. já je neřeším a je mi to u prdele. já se tady většinou dozvím co chci a to mi stačí..
o 30.06.2008, 16:19 | hp150
To DaveX: Dám na tvoje rady ;-) nebudu si ho absolutně všímat:-)
o 30.06.2008, 16:52 | Daryl (A)
Jako SG. A tak to taky bude. Budeme se vice zamerovat na ty jedince, kteri svuj nesouhlas neumi vyjadrit slusne a neurazlive ci bez impertinentnich posmesku.

Bere se to jako provineni proti pravidlum, zejmena casti o slusnem chovani.
o 30.06.2008, 21:05 | hp150
Tak a já toho mám dost....udělejte něco s těma provokatérama TROY a MISHAN!! Není to vtipný ani (jak oni si myslej) machrovský....
o 01.07.2008, 03:06 | Fordik
Troy - provokatér :o)) LOL.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3275 sekund.