Navštíveno 3039x

ahoj, psal sem ti maila ohledně tech novinek Borbetu BS,co máš v nabídce, tak at si v obraze ;-)
Ahoj ahoj, právě jsem to četl.
Přijde mi to takové dost komplikované.
Jsou i jednodušší varianty:
1) nemáš poblíž kohokoliv ze známých, kdo má na autě stejný rozměr s tímto ET?
2) na jaké je to auto? Zkusil bych to na stejné auto u někoho tady.
mishan kumpli jak může :-D
no právě že tady vubec podobné 16ky a s podobným ET nikdo nemá, je to tu uplně mrtvé :-( mám G2, snížení -60 klasika GTi s plastovýma lemama, zadek bude OK podle mě, jen předek bude možná trochu komplikovaný, aby to nedrhlo o tlumič díky tomu ET30, ale jak sem se díval pod auto, tak mám ty 15ky ATS s ET29 a mezi tlumičem a kolem je cca 3cm mezera, tak by to asi bylo v cajku, venek by se nějak upravil aby to neškrtalo...
Tak to jsi měl říct hned, že máš G2.
V neděli bych měl mít více času, tak to na jednu položenou dvojku vyzkouším a dám vědět.
:-))))) oukiii, tak už to budeš vědět, fajn, tak tu pak pisni ;-) díky zatím

19.06.2008, 15:24 |
mishan | Upraveno: 2008-06-19 15:25:44
hoj,tak jsem měl dneska auto na zvedáku a díval sem se na mezeru mezi tlumičem a kolem a je tam přesně 25mm, takže 9" s ET30 tam bude uplně přesně,mezera bude tak 2-3mm, takže to bude OK, zadek ,tlumič je OK,ale mezi ramenem jsou max 2cm, takže to pořeším podložkou a bude to v cajku, ale ještě to pro jistotu zkus,jestli mužeš myslím že to bude OK. V pondělí bych pořešil peníze a poslal bys mi je, nebo pokud ne, budu si pro ně muset dojet...
to mishan:
vydrž prosím do soboty, pak ti mohu vše potvrdit.
Včera si kola zarezervoval můj známý na BMW E30.
V sobotu mi je buď přiveze zpět nebo mi dá peníze.
Tak prosím vydrž.
Díky

19.06.2008, 16:33 |
mishan | Upraveno: 2008-06-19 16:33:51
kua :-( no co nadělám ;-) nic jiné mi nezbývá ...
tak sobota je pryč a ty nepíšeš.... co kua jeeee :-/ :-))
asi sou fuč co?
ahoj, promiň, ale byl jsem včera celý den za hranicemi...
za chvíli jedu za tím známým a zjistím, jak to s ním vypadá, tak ještě dnes napíšu
tak jsem zpět, kola už mi zpět nedal, takže už jsem je stáhl z nabídky
mám teď ale skladem další pěkný sady, kdyby sis něco vybral?

ok, budu sledovat, ale zatím nic co by mi vyhovovalo sem nenašel...