Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > 2 Daryl

o Navštíveno 2191x o
o 23.12.2007, 10:07 | muSlim
Dal by sa spraviť akýsi Ignore List, kde sa u každého člena objaví tlačítko ignore a po stlačení už jeho príspevky neuvidíš do doby, než ho vyndáš z Ignore Listu? Niečo takého fungovalo na UPC dkm fóru a bolo to super... mám jedného kandidáta a kľudne zaplatím za naprogramovanie, len aby som nevidel jeho nick a super príspevky s odkazmi na hyperúspešné stránky... :oD

o 23.12.2007, 10:53 | .mycTD
me prijdou docela zajimavy. teda ty thready, ne ty linky :-D
o 23.12.2007, 11:15 | maxov
je mě jasny o kom píšete:)
o 23.12.2007, 11:30 | muSlim
2 .mycTD: to áno, ale to by mohlo byť aj bez jeho príspevkov :o))))

2 maxov: to som tak očividne popísal? :oD
o 23.12.2007, 13:30 | maxov
mě by asi stačilo i jen nadpis ignore list a věděl bych o co jde:)
o 23.12.2007, 14:16 | nome
jsem jedině pro :-)
o 23.12.2007, 18:14 | .mycTD
jsem proti, to neni systemove reseni. je treba dotycneho lidsky privest na spravnou cestu ;-)
o 23.12.2007, 18:38 | Ghofig
.mycTD: myslim, ze dotycny si zaplatil reklamu a proto si mysli, ze mu na ni musime vsichni klikat a lidsky si to vysvetlit nenecha. Jedine asi nasilim :))
o 23.12.2007, 18:47 | muSlim
2 Ghofig: o to neide, normálne by sa dalo prehliadať jeho thready, mňa to ale z princípu štve. X-milión threadov len od neho a pritom sú to dosť úbohé tlachy a hry na niečo. A ešte úbohejšie je, že si musí hľadať čitateľov takýmto ponižujúcim spôsobom, lenže jemu to asi nedochádza, že dobrý web nepotrebuje ani reklamu... :o)
o 23.12.2007, 18:52 | Ghofig
Slim: docela to chapu, jak to myslis... na druhou stranu ale kdyby si vsichni, kdo maji zaplacene Pcko rekli, ze jim na bannery vpravo klika malo lidi a zacali hazet nesmyslne linky, tak tu nebude asi nic jineho. Navrhuji zalozit samostatne tema "Spam a reklama" a tam tyto lidi presmerovavat a nebyli by na ocich v bazaru a v sekci ostatni a byl by klid :) Jinak ale dotycny, o kterem je tady rec by mohl zkusit pochopit princip reklamy...
o 23.12.2007, 19:02 | muSlim
2 Ghofig: lenže tam je ďalší kameň úrazu, každý dobre vie, koľko ľudí by si onú sekciu čítalo... inak s poslednou vetou si to vystihol pekne, toto by som mu predložil na zlatom podnose :o)
o 23.12.2007, 19:31 | Ghofig
Slim: druhou moznosti by bylo udelat sbirku na odstraneni spamu. Treba by se tim vydelalo vic, nez zaplati tady ten dotycny radoby (P)artner :)
o 27.12.2007, 11:07 | Daryl (A)
nechte toho ... jste jak mali parchanti ...

ad1) pokud mluvite o auto-news, tak uz s nima mame novou dohodu
ad2) ignore je hovadina, protoze pak ti nektere diskuse nebudou davat smysl.

ghofig: zaplatis 100.000 ? Na sbirky se ti 90% lidi vysere ...tech 5 horkych hlav to nezacaluje
o 27.12.2007, 12:45 | muSlim
2 Daryl: ide o princíp, nie sme malí... a viem dobre čo robí Ignore, mne by to nevadilo :o))))) Prípadne (zas sa odkazujem na UPC dkm fórum) je možné spraviť voľbu, či ignorovať celý thread od toho človeka, alebo len príspevky, alebo aj thready iné, do ktorých prispel... ale keď nie, tak nie, bola to len otázka :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3335 sekund.