Navštíveno 2413x

heled jen mě tak napadlo co mezi svátkama domluvit někde posezení v hospodě s lidma z bystřice. množej se mi na shopu nájezdy lidí od vás a pár by bylo pro.
co je za dobrou hospůdku někde přímo v bystřici. já jezdím do rychlova do picerky nebo na chvalčov když už tak at dobře vaří

19.12.2007, 18:20 |
Drtič Zdarec šéfe.Jo? To by mě celkem zajímalo,kdo v bystřici tu zbrojí :-) Protože je to tu skoro samý šamponek s Firstem zesilovačem a myslí si,co nemá ;)
Jinak...pizzerku v Rychlově koupil nový majitel,prý to tam šlo rapidně důle.Jak návštěvnost,tak kvalita.
Kvalitně vaří v Rondu,ale celkem draho.Slušně posedět se dá Reno,Dodo,Best....je toho více na výběr.A není problém se zcuknout,jsem pro :-)
Jsi s někym ještě v kontaktu od nás?
modrá mazda a zelená kokta oba jezdí TC
zkus se tea informovat u pár lidí jestli by sedli a uděláme někde reservačku a posedíme. manželku beru sebou( musí se někdy vyvenčit):-))

20.12.2007, 23:52 |
Drtič JO...už vím :-) Boris a Octu znám od vidění...ale nevěděl jsem,že je přímo z Bystřice,pač ju tu skoro nepotkávám...OK.Zkusím někoho splašit ještě.Myslím,že někdo by šel sednout.Na kdy to tak plánuješ? Mi je to celkem jedno,přizpůsobím se

20.12.2007, 23:52 |
Drtič Slim:DOjedeš? Mám ju vzít? ;-)
2 Drtič: no tomu kur že by som došiel... ale žena by šla za mnou s motykou :oD
776 176 466 už asi nebudu na netu tak mi prosím hod sms s tvým at se můžem nějak víc domluvit.