Navštíveno 2549x

tak radio dorazilo balik byl vporadku ale nechapu co si myslel tim ze nejdou naladit stanice na tuneru radio ladi uplne v poho spis mi pride ze ti nekdo to radio odrekl ale hlavne ze sem ti udelal cenu na telefony nezlobse ale takoveto jednani nechapu nebo spis chapu
jo aby sis nemyslel ze si kecam tak sem domluvenej s Johanikem ze mu to radio predvedu abych nebil za blbce tohle fakt nemam zapotrebi
Ten konektor v radiu byl opravdu špatnej. Když se připojilo tak šlo, když se zasunulo do kaslíku na místo tak už nešlo... Byl jsem u toho, když jsme ho zkoušeli...
Ja muzu Spookyho potvrdit. Sedel jsem v tom aute take. A zkouselo se to v mem autiii. Kdybych tam den predtim nemel pujceneho od Spookyho jineho Clariona tak bych rekl, ze je chyba nekde u me. Ale bohuzel neni. Jinak jsem to zkousel a pri 40 km/hod na kostkach radio preskakovalo jak blazen.
tak pockat panove ten konektor uz byl vyjebanej od tebe Spooky a nevim co tady resite mne tvrdil jedinej problem a to ze nejde naladit tuner tak se domluvte at alespon tvrdite stejne
Spooky1 kupoval jsem od tebe to radio a taky sem ti ho neposilal zpet ze je spatnej konektor preci kupuji jete starsi radio a ze preskakuje nevim nestalosemi to asi mam moc vysoke auto
v tom případě si mi ale mohl říct že je špatnej konektor, takhle sme myslely,že je to v rádiu
snad ite co prodavate a urcite spatnej konektor kterej byl zjevne specenej uz od Spooky1 nebude mit vliv na to jestli tuner ladi mne si radio vracel s tim duvodem ze tuner nenaladi zadnou stanici. a kdyz bys byl solidni tak bys posal spet vse jelikoz cena byla udelana za odber no dal uz to resit nebudu jsem rad ze uz vim komu radsi osobni prevzeti
no tak vše sem mohl zpět poslat těžko,když mobily byly hned pryč a chybu na rádiu jsme objevily až druhý den,když jsme jej testovaly. Jako kdyby to rádio bylo ok,tak si ho nechám a neřeším,ale 2 lidi mi potvrdily (spooky1,Skid tdi) že je něco špatně a jelikož ty si mi o špatném konektoru nic neřekl tak sem ho prostě poslal zpět.
Já osobně měl rádio v autě chvilinku protože jsem pak koupil od Tima 7375, kvuli tomu, že měla zesilovač aj v sobě pač jsme měl v autě na zesík udělaný jenom zadní plato tak abych mohl poslouchat i když jsem někoho vezl a nemusel mu solit plato u hlavy. Za tu chvíli co jsme ho v autě měl jsem s ním neměl nejmenší problém a aj stanice mi ladilo. i když se přiznám, že mizerně,ale přisuzoval jsme to interní anteně hozene ladem skladem kdesi za palubkou... (7375 nechytala o nic líp. Ostatně ani současná 9575) Ale po zapojení radia u SKIDa v autě uprostřed Budějovic nám radio nenaladilo vubec nic. Ano povedlo se nám něco chytit, když jsme si radio vyndali do ruky a ruzne s ním natáčeli a hejbali kabelama a tak podobně. Ale aj tak žádnej zázrak... Pokud byl ten konektor špatnej už ode mne tak jsi se mohl ozvat a mohli jsme to nějak dořešit...