Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to H.E.R.O

o Navštíveno 2548x o
o 11.12.2007, 20:40 | vwlucek
tak radio dorazilo balik byl vporadku ale nechapu co si myslel tim ze nejdou naladit stanice na tuneru radio ladi uplne v poho spis mi pride ze ti nekdo to radio odrekl ale hlavne ze sem ti udelal cenu na telefony nezlobse ale takoveto jednani nechapu nebo spis chapu

o 11.12.2007, 20:42 | vwlucek
jo aby sis nemyslel ze si kecam tak sem domluvenej s Johanikem ze mu to radio predvedu abych nebil za blbce tohle fakt nemam zapotrebi
o 11.12.2007, 21:00 | Spooky1
Ten konektor v radiu byl opravdu špatnej. Když se připojilo tak šlo, když se zasunulo do kaslíku na místo tak už nešlo... Byl jsem u toho, když jsme ho zkoušeli...
o 11.12.2007, 21:02 | Skid-TDI
Ja muzu Spookyho potvrdit. Sedel jsem v tom aute take. A zkouselo se to v mem autiii. Kdybych tam den predtim nemel pujceneho od Spookyho jineho Clariona tak bych rekl, ze je chyba nekde u me. Ale bohuzel neni. Jinak jsem to zkousel a pri 40 km/hod na kostkach radio preskakovalo jak blazen.
o 11.12.2007, 21:21 | vwlucek
tak pockat panove ten konektor uz byl vyjebanej od tebe Spooky a nevim co tady resite mne tvrdil jedinej problem a to ze nejde naladit tuner tak se domluvte at alespon tvrdite stejne
o 11.12.2007, 21:28 | vwlucek
Spooky1 kupoval jsem od tebe to radio a taky sem ti ho neposilal zpet ze je spatnej konektor preci kupuji jete starsi radio a ze preskakuje nevim nestalosemi to asi mam moc vysoke auto
o 12.12.2007, 08:53 | H.E.R.O.
v tom případě si mi ale mohl říct že je špatnej konektor, takhle sme myslely,že je to v rádiu
o 12.12.2007, 09:43 | vwlucek
snad ite co prodavate a urcite spatnej konektor kterej byl zjevne specenej uz od Spooky1 nebude mit vliv na to jestli tuner ladi mne si radio vracel s tim duvodem ze tuner nenaladi zadnou stanici. a kdyz bys byl solidni tak bys posal spet vse jelikoz cena byla udelana za odber no dal uz to resit nebudu jsem rad ze uz vim komu radsi osobni prevzeti
o 12.12.2007, 13:08 | H.E.R.O.
no tak vše sem mohl zpět poslat těžko,když mobily byly hned pryč a chybu na rádiu jsme objevily až druhý den,když jsme jej testovaly. Jako kdyby to rádio bylo ok,tak si ho nechám a neřeším,ale 2 lidi mi potvrdily (spooky1,Skid tdi) že je něco špatně a jelikož ty si mi o špatném konektoru nic neřekl tak sem ho prostě poslal zpět.
o 12.12.2007, 14:29 | Spooky1
Já osobně měl rádio v autě chvilinku protože jsem pak koupil od Tima 7375, kvuli tomu, že měla zesilovač aj v sobě pač jsme měl v autě na zesík udělaný jenom zadní plato tak abych mohl poslouchat i když jsem někoho vezl a nemusel mu solit plato u hlavy. Za tu chvíli co jsme ho v autě měl jsem s ním neměl nejmenší problém a aj stanice mi ladilo. i když se přiznám, že mizerně,ale přisuzoval jsme to interní anteně hozene ladem skladem kdesi za palubkou... (7375 nechytala o nic líp. Ostatně ani současná 9575) Ale po zapojení radia u SKIDa v autě uprostřed Budějovic nám radio nenaladilo vubec nic. Ano povedlo se nám něco chytit, když jsme si radio vyndali do ruky a ruzne s ním natáčeli a hejbali kabelama a tak podobně. Ale aj tak žádnej zázrak... Pokud byl ten konektor špatnej už ode mne tak jsi se mohl ozvat a mohli jsme to nějak dořešit...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3381 sekund.