Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > All : Někdo z Mostu .. ?

o Navštíveno 2478x o
o 04.12.2007, 21:25 | Kotass | Upraveno: 2007-12-04 21:26:56
Ahojte, nemáte prosím někdo zkušenost s bazarem :

MOST VELEBUDICE
Dělnická 16
Areál SHD KOMES
434 01 Most

V nabídce jsme si vyhlídli jednoho focuse combi a anýbrž to je opět přes půl republiky, chtěl bych požádat někoho kdo je z okolí a měl by čas jestli by to nemohl omrknout a dát info .. je to dovoz D, moc se mi nezdají kilometry na ty roky ale třeba budeme mít štěstí a není to totálka opravená horkou jehlou :-)

Ford Focus combi 1.6i 16V GHIA 74 kW

[ Link ]

Díky všem ..

foto k příspěvku  od Kotass

o 04.12.2007, 22:47 | TheTimo
Vím kde to je, ale já jsem už exMostečák :-)
o 04.12.2007, 22:57 | Rajdlos
ja jsem z Mostu :-) jen jestli to nebudou "gulasovci" :-)

mrknu Ti na to, ve CT budu v Moste
o 05.12.2007, 09:15 | Kotass
TheTimo : Takoví dezertéři jako Ty se za války bez milosti stříleli. =o)

Rajdlos : ok super zkusím to zarezervovat do pátku a pokud bys mi dal pozitivní reference, zajel bych pro to ..

.. kdyžtak až (jestli) budeš mít info prozvoň 724 574 482 a zavolám zpátky ..

MOC DÍKY !
o 05.12.2007, 09:42 | Rajdlos
radsi mi v ve CT napis jeste zpravu :-) abych fakt na to nezapomnel na 777271126, sjedu tam a dam Ti vedet
o 05.12.2007, 10:30 | Pepino
podle fotky ani netuším kde to tam je :-))
o 05.12.2007, 11:41 | Kotass
Rajdlos : No tak poté co jsem mluvil s panem majitelem (?) jsem mírně řečeno znejistěl. Pořád se dušoval že je to v naprostým pořádku, po nekuřákovi, kilometry sedí, nebouraný atd.
Chtěl jsem po něm nějaký další fotky motoru, interiéru atd. říkal že nic nemá a nepošle. Chtěl jsem VIN, kopii techničáku, servisky, origo německýho techničáku na prověření jestli to není čórka - nemá čas.
Ptal se co konkrétně chci vědět a pořád opakoval že je to super auto bez vady .. pár bazarníků už jsem potkal ale tenhle mě svým přístupem skutečně dojal. Osobně bych se už z principu kvůli jeho jednání a chování na to vykašlal ale bratr si to nenechá vymluvit takže to má do zítřka zamluvený a zajede si pro to přímo ..

.. problém je v tom, že autům vůbec nerozumí a když už tam pojede přes půl republiky a ten bazarník ho ukecá tak to vezme, na to dám krk .. Zjišťoval jsem servisy, v Mostě sice je origo ale nemají diagnostiku, ta je až v Teplicích a při "ochotě" bazarníka se mu tam určitě jet chtít nebude ..

No každopádně díky za snahu, můžeš na to zapomenout, dám pak info jak to dopadlo ..
o 05.12.2007, 11:52 | Rajdlos
jako jestli to jsou "gulasovci" tak je takova pricmoudla rodinka :o) tahaj auta ve velkem, veci za ne vyrizuji jini, protoze kdo by si koupil auto od "italu"

kdybys pockal dneska jsem v Moste odp, tak bych tam sjel uz dnes
o 05.12.2007, 12:54 | Mario
hehe, vsechny jejich auta najeto 50-120k :-) tam se umazavalo urcite:-) pocitej s tim ze bude stahle 150-200 nebo to je opravena bouracka....
ostatne, vsechny auta jsou bud stoceny nebo opraveny bouracky, zalezi jen jak opraveny:-)
o 05.12.2007, 13:02 | Šlaušek
to je ale náhoda... 5 octávek rv 2000 a všechny maj najeto 12-15tis km ročně :D a z toho dvě jsou ještě s LPG a zbylý tdi, já teda nevim jak kdo ,ale já když jsem měl auto na LPG, tak jsem s nim jezdil pomalu i na záchod a kilometry lítaly neskutečně. a nezlobte se na mě, ale kdo s tdi za 7 let neudělá pomalu ani 100.000 tak asi neumí počítat, nebo je blázen
o 05.12.2007, 13:04 | Šlaušek
he, a to ani nemluvim o tom, jaká je asi šance, že se na place sejdou dvě 7 let starý auta, který maj naprosto stejně málo km a k tomu tohle všechno ještě dvakrát.... nejspíš zázrak :D
o 05.12.2007, 13:40 | tommas
Souhlas... Octavka v TDI a nebo jeste s LPG nema najeto 100 tisic, takze na to Focuse bych si taky dal pozor...
o 05.12.2007, 14:11 | m1tv
vado opravdu nakej dokonalej bazar všechny auta maj od 80-do 120t a to včetne tranzita :) to budou 100% pravdivy kilometry :)
o 05.12.2007, 17:36 | Rajdlos
tak jak jsem slibil auto jsem omrknul, tak davam jen info pro ostatni, vizualne pekne, ale auto ma nalitano kolem 300 :-) a to vesmes vsechny z toho bazaru
o 05.12.2007, 19:53 | Freerider
autobazarní xindl -. převzato od d-fense
o 07.12.2007, 13:35 | Kotass
Moc díky RAJDLOSOVI za jeho pomoc, opravdu si toho cením a má to u mě schovaný. ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3107 sekund.