Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to empik:

o Navštíveno 2554x o
o 29.11.2007, 19:27 | tmx.806
nechtel bys empiku trosku vychladnout? Co jsi dostal zavorku, tak tady radis jak mirek dusin ve stinadlech. Nemyslim si, ze by cwok nejak vyrazne tapetoval forum kvuli aktivite, navic 4 prispevky behem celyho dne neni takova tragedie. Jestli se tady bude nejak posuzovat jeste navic smysluplnost prispevku tak potes koste.
To nemluvim o locknutym inzeratu v bazaru potom, co jsi to Becko prodal. To tady asi nepamatuju...

o 29.11.2007, 20:54 | empiK (M)
Jasne, ze radim. Kdyz sem nebyl (M), tak to ani dost dobre neslo.

1. Precti si moje prispevky v tomhle threadu [ Link ] .

2. Nejde o to, kolik sem denne narve tech prispevku, ale za poslednich par dnu sem jich dal tolik, aby hned v momente kdy mel aktivitu 101 dal inzerat do bazaru: 29/11/2007 15:09 C.W.O.K. !17! - P:ufo masku [SMAZANO by empiK].

3. B je prodano, tak sem si inzerat zamkl. Stejne jako ty nebo kdokoliv jinej muze napsat (M) nebo (A), aby prispevek zamkli. Nebo si mi chtel jeste neco duleziteho napsat do inzeratu, ktery uz ztraci smysl?

Novackum, kteri chteji diskotovat k autohifi nebo k tuningu popripade se smysluplne vyjadrovat v sekci Ostatni, asi nebude vadit, ze jim budem mazat smajliky. Bude to jen vadit lidem, co touzi jen inzerovat. A jinak vsechno tohle mazani vzniklo hlavne na podnet zdejsich clenu, kterym vadi mraky new, v kterych jsou jen nicnerikajici blaboly slouzici k honeni aktivity.
o 29.11.2007, 21:07 | tmx.806
ad 1. neboj sleduju to tu peclive

ad 2. ja fakt toho cwoka neznam, ale uz jsem tu tu masku videl nejmin 2x a vidim tady spoustu vetsich kravin nez zrovna tohle. Nebo mel nasazet jeste 5x LOL, pockat den aby mela tvoje duse klid??

ad 3. sam jsi nekde psal, ze te nebavi mit spoustu new - takhle to bylo i s tim tvym beckem - posledni prispevek "prodano" - a jeste navic "top".

Neber to zle, ale kdyz jsi M nebyl tak jsi porad kafral co je tu spatne a navazel se do M. Ted uz moderator jsi a zase jedes trosku na hrane, ovsem v jinem kabate, rekl bych...
o 29.11.2007, 21:25 | empiK (M)
nechapu, o co ti jde:
neznas uzivatele C.W.O.K, tak proc o nem pises? Nevis, ze dal hned jak mohl inzerat, tak neni duvod se ho zastavat. A i kdyby dal 5x lol treba az za deset dni a pak az inzerat, tak bezne (M) delame, ze koukneme na kvalitu prispevku inzerenta a pokud tam je jako u C.W.O.K.a samej blabol, smazeme inzeraty a zpetne i ty blaboly, aby se uzivateli snizila aktivita. Stejne tak sem postupoval i v jeho pripade. A delame to tak vsichni.

ted k memu inzeratu: opet nechapu, co resis?? TOP sem si zaplatil jako kazdy jin, abych ho prodal. Nebo myslis, ze to mam jak (M) zadarmo nebo co? A kdyz se prodalo, tak je myslim slusnost napsat prodano. Mel by to tak delat pro prehlednost kazdy. A kdyz napisu, ze je prodano a jeste ten prispevek zamknu, tak logicky uz nikdo nenapise treba za tyden "Mas ho jeste?" jako se sto stava u jinych prispevku. A NEW se neobjevi.

Kdyz sem nebyl (M) tak jsem rikal, co mi vadi. Ted kdyz jsem, tak se snazim jak nejlip umim likvidovat to, co mi nejvic vadilo. Merit vsem rovnym metrem.
o 29.11.2007, 23:01 | Escudo
tak doufám že se to promazávání bude týkat lidí s nízkou aktivitou, nepobírám promazávání lidí s aktivitou větší než 1000 (viz [ Link ] ) , ať už OT nebo ne OT, sám příspěvěk si o to řikal a takhle to tu chodí vcelku dlouh... Nebo si fakt někdo myslí že v tom byl účel zvednout aktivitu?
o 29.11.2007, 23:30 | empiK (M)
Osobne nevim, z jakeho duvodu to bylo promazany, ale urcite nebudeme mazat prispevky lidi s velkou aktivitou, kdyz nebudou psat prispevky, ktere nejsou koser
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3089 sekund.