Navštíveno 2760x

Sem ti volal a telefon si nezvedal a nebo tam nekdo kecal nejakej nesmysl,ze jsi prej nedostupnej :-)

27.11.2007, 08:13 |
Mila Ahoj Feldiku, ja Ti taky volam a ty to zas nebereš, máňo :-)) Já sem v nemocnici, víš, takže tu telefony kontroluju tak ráno a večer a mezi tim tak maximálně net ;-)

27.11.2007, 10:39 |
Q STODOLA: koukej se kurýrovat a vyser se na internet!!

27.11.2007, 11:40 |
Mila hele esesáku, moc se neloooluj :-))))
Q - kurýruju, kurýruju.... dneska tu ale bohužel byla doktorka a ještě si mě tu nechaj... chjo :-(
makej a neflakej se :))) valet se umi kde kdo :)))

27.11.2007, 14:08 |
Smrada (M)
To je dobre, ze si Te tam nechaj, neboj on se Vlada o Lenku postara :o))))))))))))
Dneska se stavim

27.11.2007, 14:31 |
Q jj Davide, počítáme s tebou. lenka je k neutahání.
Ale nemusel si to psát sem, my víme, že se stavíš.... :-DDDD

27.11.2007, 14:46 |
Mila už to tu psalo moooře lidí - ale jsem rád že vo kurwu tu prostě nezavadim :-)))))
Mila: Volal jsi jen jednou,ale neslysel jsem to,tak jsem Ti pak nechtel uz ten den ve 22:00 volat,protoze by jsem te treba od neceho vyrusil.No to je hezky.Ja byl minulej tyden doma,protoze jsem lehnul.Celkove vycerpan z prace.Od pondelka zas chodim do prace:Sem zavalenej stosem papiru,do toho inventura majetku DRP,same podpisy po me chtej a do toho vysvetlovat nektere veci a resit kuriozni pripady.Do toho vseho jsem se dneska pred chvilkou dozvedel,ze otec je v nemocnici.Zatim nevim proc a co se stalo.Jinak se nemusis bat o Lenku.Jak pise Smrada.Stavime se u ni,ja udelam palacinky a bude nam dobre.Budem vzpominat na tebe,jak lezis v nemocnici a nechas se obskakovat tema hezkyma sestrickama. :-))))

27.11.2007, 16:03 |
Smrada (M)
No hezky sestricky tam moc nejsou, alespon sem nevidel

27.11.2007, 16:04 |
Smrada (M)
Ale to nas u Lenky nemusi zajimat. Dneska prijedu k Milovi v sest, takze Barrandov se muze vyradit s jistotou ze Mila neprijede na prepadofku s kapavkou (ehm. kapackou) v ruce

27.11.2007, 16:17 |
DJ_Felda | Upraveno: 2007-11-27 16:17:56
Smrada: Ja byl minulej tyden pro segru na chirurgii ve vinohradsky nemocnici na luzkovem oddeleni a tam maj pekne sestricky.

27.11.2007, 16:21 |
Q Jenomže mílovi jsme tam se Smráďou objednali samé "zachovalé"... :-)

27.11.2007, 16:37 |
Mila Ty woe, teď mi skoro prdnul teploměr, jak jste mě roztentovaly :-O
Felda : Takže takhle ty to na mě hraješ palačinkáři :-)))) jen počkej :-))))
(jinak díky za zavolání a nehroť)
Smrada a Q - hezký sestřičky tu sou jen pro mě, ty vám vokazovat nebudu :-))) - to byste tu pak byly furt nakvartýrovaný a já bysem z toho měp prd. Jinak ta, co mi tu v předklonu každý ráno sbírá drobky vedle postele není špatná (až se u telefénu naučim vypínat zvukovou signalizaci spouště při focení, tak to blejsknu :-)))))))
A vůbec, nechte mě napokoji, sem těžce raněn a nemocen a vy mě tady takhle stresujete... fuj, že se nestydíte :-P
Mila: A skutecne to byl teplomer??????? Jen sem zvedam,jestli se dockam a taky coho se dockam....... A uz to mam.Lenky???? No super.Tak to si pockam a dockam se :-))))))

27.11.2007, 18:15 |
Smrada (M)
Milo prijedu pozdeji. Nejak sem se zadrhnul
Milo,nevim jak dopadne ta dohoda,co jsme o ni mluvili po telefonu. Nastalo par komplikaci.
Q, Smrada....husty:-D se Lenka konecne ma dobre:-D

29.11.2007, 07:29 |
Mila Felda - Hele, hlavně nehroť, já taky ještě nejsu doma netuším jak to celý bude. Prostě až k tomu oba budem mít propozice, tak se scuknem, hmm ? :-)
Ufon - Ty woe, že já napíšu Janče :-))) ? A všichni mi ty kurwy u tebe doma vodsouhlasej :-))) Vidíš přece, že tu o sviňu nezavadíš :-))

29.11.2007, 07:39 |
Mila :-P hehe, ty sis začal moulo :-))

29.11.2007, 10:20 |
Q šmudla a moula se potkali a starý jim šušššká Felda.... :-DDDDD

29.11.2007, 10:38 |
clown Q :o)))))))))
Ty jo,to je mazec.
Q: jsem spadl ze zidle. To priste nepis. To bylo prekvapko pro Milu :-))))))))))))))))))
Mila: Asi te prijedu navstivit. A zastavim se za jednou sestrickou,co tam dela a na te z te postele zvedne jedna dve. :-))))))
kolegy tam dela mlada:o) tak ji rekni:-D