Navštíveno 2337x

26.11.2007, 20:44 |
JR jestli takhle hodlas nahonit aktivitu, tak je to spis na ban nez na pristup do bazaru ;-)

26.11.2007, 20:52 |
empiK (M)
H-Honza uz ho ma v merku :-)

26.11.2007, 20:54 |
JR a jeje jestli si ho vzal na musku kreckofil, tak uz mu neni pomoci :-)

26.11.2007, 21:19 |
empiK (M)
:-)) ono tech chytraku je tady vic, napr. Octavista. Snazej se placat do starejch prispevku, ale uz je nenapadne, ze vetsina clenu ma zobrazovani podle poslednich prispevku a ne podle data zalozeni
jo jo vsiml jsem si tech duchaplnych smajliku v kazdym druhym prizpevku.....
JR rozsir si obzory, krecci uz nejsou muj obor, ted jsem pres jiny zvirata

26.11.2007, 22:05 |
JR vsak ja vim, ze uz si konecne dostal rozum
empiK (M) : Jestli máš na mysli mě, tak tohle je přesně ono, co se po těch lidech přece chce. AKTIVITA v ostatních sekcích fora a to přesně dělám. Jinak když se někdo ptá který světla jsou na tom autě nejlepší., tak mu napíšu můj názor, stejně jako člen s aktivitou 10.000 ... Najednou je to posuzovaný špatně - zajímavý. Asi sám moderátor vlastně neví, co se po členu fóra vlastně má chtít.
H-Honza: Abych si nevyhledal tvoje duchaplný smajlíky. Určitě máš jen samý konkrétní odpovědi.
Záměrně jsem to napsal do jednoho příspěvku, aby nějakej dotyčnej (M) neřekl, že honím aktivitu...

28.11.2007, 15:33 |
Smrada (M) | Upraveno: 2007-11-28 15:34:46
Octavak: Potrefena husa. Netykalo se to Tebe. Jinak byses spise mohl zamyslet nad kvalitou Tvych prispevku. Kdyz se nekdo zepta na kvalitu 2.0 FSI, ty mu odpovis, ze 1.8T je lepsi, tak to neni presne to co ocekava. Dale Tve papouskovani o tvrdosti kol, o ktere prise Marauder o dva dny drive, je proste jen UMELE nahaneni aktivity,bez jakekoli kvality.
Jinak objektivne uznavam, ze smajliku po zmene pravidel rapidne pribylo a take dochazi k jejich castecnemu promazavani
Smrada: Už to nebudu znova opakovat, ale není to umělé, ale to co se od každýho člena očekává a já jdu do sebe... ;o]
To bych mohl rovnou napsat, že každej honí aktivitu a ti co se ptaj na názor, tak ať se na to rovnou vykašlou, protože ten kdo jim bude odpovídat, tak honí aktivitu. Furt nesmyslně dokola...
Kromě toho si myslim, že ten motor je opravdu lepší, pružnější, s příznivější spotřebou a nižší sazbou povinného ručení takže asi tak

28.11.2007, 15:46 |
Smrada (M)
Ale vzdyt to tak presne zrovna u Tebe vypada. Prispevky, ktere jsou 3-5 dni stare jsou najednou new a je tam prispevek od Tebe.
Jinak uz mas 100 :o)))
Já vim :o))) Před nastoupenou jednotkou slibuji, že budu plnit vytyčené cíle svědomitě ! a budu přispívat celou větou nikoliv pouze " :o) " " LooooL" a jim podobným

28.11.2007, 16:40 |
Daryl (A)
a uz o nem uslysimejen v bazaru :)
Daryl: Ty jsi ale kecka :o)