Navštíveno 2474x

MAlej dotaz, na ICQ ses online, ale nekomunikujes :-) Tak s tim koukej neco udelat :-)
Tomu se nemuzes divit. To tam mozna na PC ma mladsiho brachu.
taktak HERO se dostává dom nejdřív cca 18:00 takže pokdu píšeš dřív sedí tam na 100% jeho brudr. ;-)
Chová se jak kotot, má tam uveden i telefon a když se tam zavolá, tak tam má nakecáno, že právě hovoří a asi to vůbec nevypíná, celý den stejné. Když pošlu imejl, tak se vůbec neozve. Nejspíš zbankrotoval a nechce to přiznat.
bartosek : trosku klidu by to mozna chtelo ne ?
Spooky1: odpovidal mi tu na neco, chtel sem to doresit na ICQ a nic :-)
bartosek: Tak tenhle mobil co má na www (v profilu) už hoooooodně dlouho nemá. Jinak zatím neskrachoval. Alespoň včera ještě fungoval. :-D A nevím proč se vztekáš. Mohl jsi se tu v klidu zeptat jako johanik.
johanik: Bohužel nemůže v práci celé dni viset na foru, tak ho pls omluv. Jinak na mejl ti hodím ICQ na kterém ho doženeš aj v práci ;-)
děkuji za podporu. s johanikem sem už včera po icq mluvil, omlouvám se,ale mám opravdu povícero icq a i když to vypadá že jsem všude online,tak tam opravdu může sedět někdo jinej,ale i tak se snažím vždy zpět všechny kontaktovat co mi psaly...
to bartosek: máš pravdu,že telefon uvedený na webu neběží,neb sem ten web několik let již neaktualizoval,ale e-mail mám již přes 10 let stejný a pochybuju,že by se někde cestou od tebe mail ztratil,popř. to tedy zkus znovu poslat jestli je to důležité: 9110@seznam.cz
PS: s tou aktivitou 21 ti nějaký rozhovor o tom kdo se chová jako kokot a kdo ne zatím nedoporučuji :o)
vy si to prehazujete jak na ping-pongu ;-)
H.E.R.O: zadny online, celej den se pripojujes a odpojujes. nikdo jinej mi furt dole na obrazovce neblika jako h.e.r.o. :-)
mmch, nevi nekdo, jak to upozornovani vypnout? kdyz mam v seznamu vic lidi, tak o musi byt docela voser.
tak ho smázni, on pak blikat nebude :-)
to .mycTD: ono je to u nás složitý,mám adsl linku nahoru a přes den si máma občas potřebuju stáhnout maily,tak si jí dole linku vytáhne a dá k sobě do ntb takže se to u nás pořád střídá :-)