Navštíveno 2528x

16.11.2007, 21:34 |
Kapka (M)
tak hele...jeste jednou si takhle otevres pusu tak zaridim aby jsi byl tady z toho fora vyškrnuty... viz tvuj prispevek..už jsem ho smaznul...tak to ber jako upozornení
16/11/2007 21:18 georgeeino - P: sportovní stavitelný podvozek
Prodám sportovní stavitelný podvozek. Viz odkaz. Je to na škoda octávia. Je jetý jednu sezonu a ještě dám k tomu jeden náhradní levý tlumič který mi zbyl po nehodě. Pojištovna mi proplatila pár koplet předních tlumičů. takže mám jeden nevíc co zůstal po nehodě. Cenu nabídněte. Jinak jsem třeba na icq kdyby měl někdo zájem.
16/11/2007 21:22 JR
uz mi to neda ...... doprdele pouzivej hlavu a strkej inzeraty, tam kde maji bejt!!!!!!!!!!!!!!
16/11/2007 21:28 georgeeino
naser si čuráku

16.11.2007, 21:41 |
JR to vis Davide ..... je to jeste mladej kluk a nema z toho rozum :-D
je to HŇUP, co dodat když se holt neumí chovat...
každému ujedou nervy...ale stávat by se to nemělo...jsme rozumní lidi a hlavně autohifisti, ne¨? :-)

17.11.2007, 09:44 |
Creams | Upraveno: 2007-11-17 09:49:40
Zde aspoň vidíme jak vy staří mazaci jste zdárným příkladem inteligence a dokonalosti. Kdyby JR reagoval taky jiným způsobem tak to taky nemuselo mít takovou odezvu "DOPRDELE" někdo jednou zadá blbě inzerát a může se z toho... Jsou tady mnohem horší lidé, kteří by měli být napomínáni. Takže i trošku zamyšlení pro vás starší a zkušenější .oDDDD
Jen jsem si ještě přečetl druhý inzerát ještě a ten by taky potřeboval odmazat.
Když se budou všichni chovat slušně tak já se taky budu chovat slušně ale na kecy jako má JR nemám náladu.

17.11.2007, 10:31 |
JR Creams: Kdyz o tom nic nevis, tak se nemichej ......
georg.... tady vcera nahazel par inzeratu a ani jeden nebyl ve spravny rubrice a kazdel byl nekde uplne jinde ..... tomu se snad neda rict, ze to udelal z blbosti, ale z vypatlanosti.
JR proč do něj hned najíždíš ? Tak snad se dá vždy vše řešit rozumně....
Creams: rozumne se to da resit jen do urciteho stupne zabrzdenosti.