Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to FBS vzkaz od poskytovatele

o Navštíveno 2422x o
o 09.10.2007, 17:23 | htd
domeny vedene udajne pod panem Miloslavem Setkou.
Snazil jsem se ho kontaktovat, mobil ma zruseny, na maily nereaguje.
Znovu pripominam ze se jedna o castku xxxx kc, ktera nebyla do dnesniho dne uhrazena.

Davam panu Setkovi 10 dni na vyjadreni a uhrazeni dluzne castky

. Pak podavam trestni oznameni na pana Miloslava Setku.

o 09.10.2007, 17:32 | PAVELK
no FBS neblbni :-(
o 09.10.2007, 22:10 | FBS
htd: na autohificlub nechodím, mrkl jsem se na podnět brachy, ja myslim že mám telefon, můžeš ho dát "poskytovatelovi", řešíš to tady celke zbytečně, kdyby jsi zvedl telefon a zmrdal mě tak uděláš líp, než když tady vystavuješ příspěvky jakej sem kokot, ano jsem kokot, dnes jsem prodal konečně auto, a čekám nějaký číslo účtu kam mam složit peníze. Ne sem, ale do smsky...
o 09.10.2007, 22:31 | htd
nemam tvoje new cislo:) mas to v icq v historii. na icq jsme te dobu nevidel a u v. taky ne, tak nevim kde te mam nahanet.
o 09.10.2007, 23:21 | tappaja
Vzdyt ma novy cislo dobryho pulroku v profilu? Staci kliknout... a mejl na info@ tlumeni.cz nefunguje:o) to mas pravdu.
o 09.10.2007, 23:52 | htd
//
neni moje starost ho nahanet. cislo co ma na objednavce neni a to same mohl napsat nebo zavolat on me. mel na to dva roky od prvni neproplacene faktury.
//

doufam ze to poresis, pak mi cinkni a poresime ten prevod.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.9818 sekund.