Navštíveno 2570x

timousi, neni u vas v klubu coupecek nejaka holka se stribrnym coupe 2T8 XXXX ?? :-)
Hoj, už jsem to ráno četl na FCC, já osobně o nikom nevim :o)))
kua :-(
fakt pekny vnitrek mela ta slecna ... ten panel stredovy byl pekne osvetleny ... aj ona taka prijemna byla :-)
ale, zabozroutek se mirne porouchal ... vypadl v krizovatce cep (doted nikdo nepochopil jak to, kdyz ani neklepal, nic ..) a pak i poloosa. Tak ted davam nove cepy na obe strany ... :-(
Jinak behem asi 7 hodin, co jsme tam stali, zastavilo asi max. 5 lidi a byli ochotni pomoci ... mimo jine i ta divka v coupe :-)
tak to je maras, takže ti legálně upadlo kolo jo ?
jinymi slovy ano :-)
kua, ale vic me ted stve, ze nevim, kdo byla ta divka v tom coupe :-)
jj, nejprve vypadl cep, pak poloosa, takze kolo slo ven
ale jako nic se nestalo, ale byt to na dalnici, tak jsem v perdeli ... :-(
pak prijel kamarad s podvalem, .... zasadili jsme poloosu zpatky, pote za pomoci hrube sily cep zarazili taky na puvodni misto, auto nalozili na podval a trada na vymenu obou cepu ..
ale fakt by me zajimalo, jak mohl jen tak vyskocit ... stalo se to v Nove Vsi nedaleko za prahou .. jeli jsme zpatky s kamaradem z vyletu z hory Rip ... no a tak to dopadlo ... ale rikam, jsem rad, ze se to stalo tam, bo kdyby nas to potkalo na dalnici, tak uz toto asi nepisu ...

04.10.2007, 11:33 |
Tas El_Vita - to bylo na AXku??? kdyz jsem procital fora pred koupi tohoto malozerouciho hajzlicka, tak tam o tomhle problemu psali dost casto - mohl bys mi prosim po oprave atd, dat vedet, jak se to mohlo stat, abych si na to dal pozor.... (napriklad spatna konstrukce atd atd...)
diky
Tas
nevim, kamarad ted bude davat nove cepy .. ale rikal, ze to asi bylo zrezle ... a ta rez se okolo utrepala a cep povolil .. :-(
kazdopadne ted tam budou nove cepy, rozvody, spojka, brzdy :-) a asi casem taky pujde do sveta .. bo chci zase Fiat Coupe ... :-D
jako to se neda ... ...sice to zere 4L ale ..... ty vogo .. a jeste po tom, co jsem zahledl tu slicnou slecnu ... :-) uz jsem zaukoloval mati, at se po necem v It. podiva :-) klidne jeste zimu s chrochtakem preziju ... ale to coupe ... kurnik .. pokazde kdyz vidim tve fotky (jako auta :-D ) tak je mi smutno a lito zaroven
foto po tom, co jsme sundali kolo ....
[ Link ]
nějak mi nešel odkaz, tak snad už jde ...
[ Link ]
hele Vito to se mi u mazdy stalo taky a to ten cep byl novej preskocila samosvorna matka v zavitu a problem byl na svete
jj, ja uz mam ted oba novy ... tak uvidime .. uz by to melo byt ok :-)