Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > the timo

o Navštíveno 2570x o
o 04.10.2007, 03:48 | El_Vita
timousi, neni u vas v klubu coupecek nejaka holka se stribrnym coupe 2T8 XXXX ?? :-)

o 04.10.2007, 07:42 | TheTimo
Hoj, už jsem to ráno četl na FCC, já osobně o nikom nevim :o)))
o 04.10.2007, 09:05 | El_Vita
kua :-(

fakt pekny vnitrek mela ta slecna ... ten panel stredovy byl pekne osvetleny ... aj ona taka prijemna byla :-)
o 04.10.2007, 09:36 | TheTimo
btw. jaká nehoda?
o 04.10.2007, 09:55 | El_Vita
ale, zabozroutek se mirne porouchal ... vypadl v krizovatce cep (doted nikdo nepochopil jak to, kdyz ani neklepal, nic ..) a pak i poloosa. Tak ted davam nove cepy na obe strany ... :-(

Jinak behem asi 7 hodin, co jsme tam stali, zastavilo asi max. 5 lidi a byli ochotni pomoci ... mimo jine i ta divka v coupe :-)
o 04.10.2007, 10:08 | TheTimo
tak to je maras, takže ti legálně upadlo kolo jo ?
o 04.10.2007, 10:10 | El_Vita
jinymi slovy ano :-)

kua, ale vic me ted stve, ze nevim, kdo byla ta divka v tom coupe :-)
o 04.10.2007, 10:14 | El_Vita
jj, nejprve vypadl cep, pak poloosa, takze kolo slo ven

ale jako nic se nestalo, ale byt to na dalnici, tak jsem v perdeli ... :-(

pak prijel kamarad s podvalem, .... zasadili jsme poloosu zpatky, pote za pomoci hrube sily cep zarazili taky na puvodni misto, auto nalozili na podval a trada na vymenu obou cepu ..

ale fakt by me zajimalo, jak mohl jen tak vyskocit ... stalo se to v Nove Vsi nedaleko za prahou .. jeli jsme zpatky s kamaradem z vyletu z hory Rip ... no a tak to dopadlo ... ale rikam, jsem rad, ze se to stalo tam, bo kdyby nas to potkalo na dalnici, tak uz toto asi nepisu ...
o 04.10.2007, 11:33 | Tas
El_Vita - to bylo na AXku??? kdyz jsem procital fora pred koupi tohoto malozerouciho hajzlicka, tak tam o tomhle problemu psali dost casto - mohl bys mi prosim po oprave atd, dat vedet, jak se to mohlo stat, abych si na to dal pozor.... (napriklad spatna konstrukce atd atd...)
diky
Tas
o 04.10.2007, 12:34 | El_Vita
nevim, kamarad ted bude davat nove cepy .. ale rikal, ze to asi bylo zrezle ... a ta rez se okolo utrepala a cep povolil .. :-(

kazdopadne ted tam budou nove cepy, rozvody, spojka, brzdy :-) a asi casem taky pujde do sveta .. bo chci zase Fiat Coupe ... :-D
o 04.10.2007, 12:42 | TheTimo
Vita: LOOOOOOOOL :o)))
o 04.10.2007, 12:48 | El_Vita
jako to se neda ... ...sice to zere 4L ale ..... ty vogo .. a jeste po tom, co jsem zahledl tu slicnou slecnu ... :-) uz jsem zaukoloval mati, at se po necem v It. podiva :-) klidne jeste zimu s chrochtakem preziju ... ale to coupe ... kurnik .. pokazde kdyz vidim tve fotky (jako auta :-D ) tak je mi smutno a lito zaroven
o 04.10.2007, 12:49 | El_Vita
foto po tom, co jsme sundali kolo ....

[ Link ]
o 04.10.2007, 13:13 | TheTimo
nějak mi nešel odkaz, tak snad už jde ...

[ Link ]
o 04.10.2007, 13:27 | El_Vita
jejda :-)

diky :-)
o 07.10.2007, 14:40 | Machča
hele Vito to se mi u mazdy stalo taky a to ten cep byl novej preskocila samosvorna matka v zavitu a problem byl na svete
o 07.10.2007, 20:59 | El_Vita
jj, ja uz mam ted oba novy ... tak uvidime .. uz by to melo byt ok :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3122 sekund.