Navštíveno 2283x

tak po tech vsech pepripetiich a smule sem mel na zaver broukarske sezony moc velkou radost... treti misto na zaverecnych broucich zavodech v kategorii special... prvni misto uklo o 2 desetiny a druhe o jednu setinu...
.Nicmene ted stojim na benzince v Mohelnici a cekam na odtah. Ano... umrel mi v broukovi motor. Moje jedina radost a laska tady stoji tak strasne smutne ze brecim jak malej jarda... uz vazne nemuzu :-(
Někdy je toho hodně najednou. Musíš vydržet to se jednou zlomí ....
Hm tak podle toho co porad pises, te jednoho dne potka neco z ceho se poseres ( mysleno v dobrym ) protoze vsechno spatny je pro neco dobry, takze si nic nepripoustej a Broucek Ti dal najevo ze konci sezona a na pristi potrebuje vyjet s necim novym...
ma slibenej novej podvozek, vyvareni a lak... je v tuhle chvili to jediny co mam...
a to mam dneska tak krasny fotky z jeseniků :-(

30.09.2007, 21:27 |
hoff :-( ouvej, kazdopadne je brouk celej az na ten mechanickej problem :-( Neboj a vydrz, ono se to obrati ;) kuwa drzim palce!
luke kua to je smuly ,ale lepsi mrtvej motor nez mit brouka na kasi ;-) Pevne nervy a trochu trpelivosti a zase vse bude jak ma bejt :-) Hlavne me porad dluzis to svezeni :-P
Luke: víš co přesně se stalo? :o(
Je to smula, kua, ale motor byl novej, co zaruka?
no kdyby se stavel z novejch dilu tak vy stal cca 4x tolik... napred potrebuju zjistit co se vlastne stalopak budu resit zaruku... :-/ ale jak rikam zajima me co se stalo... mazalo to oleje je tam dost je menenej cca pred 14ti dnama teploty OK

30.09.2007, 23:26 |
Augi no a co s ním teda může být?

30.09.2007, 23:34 |
Smrada (M)
Ty voe ja se snad s Tebou prestanu kamaradit, abys na me nejakou smulu neprenes :o)))))))))))
To je takova skoda, doufam, ze to bude nejaka prkotina, ale z vlastni zkusenosti vim, ze kdyz je autiko nemocny, tak to stoji zaprd
No hlavně zdraví a pevný nervy. Snad už se to opravdu vše obrátí v dobrý...

30.09.2007, 23:57 |
htd ucpanej karbec hold webry a nachylne sychrave pocasi, tod muj nazor. tak se drz a pak napis.
Tady uz to taky fakt vzdavam :o))

01.10.2007, 00:13 |
Tobin na to se hodi jen jedno:Potkalo me stesti,reklo promin a slo dal
to je snad poprve co si preju aby mel HTD pravdu... ale mechanik Jirik Vichta z Viva racing teamu me ujistil ze se neboji ze by s tim motorem bylo neco extremne podstatnyho tak snad...
Jinak timto bych mu chtel i tady podekovat za supr odtah takhle v noci...
drž se chlape, a pokud budeš chtít někdy zlepšit nálada tak se stav na jihu a něco se podnikne :-)

01.10.2007, 10:39 |
Smrada (M)
Sedim tu napnutej jak struna a cekam, jestli se v tech s*ackach alespon najde svetly misto? Tak co tomu je?
Smrada: to nikdo nevi a hned tak se mi odpovedi nedostane... pokud by se na me prece jen aspon malicko usmalo stesti tak by mohl bejt v prcicich jen levej karbec tzn. oprava radove kolem 5ti 6ti tisic... no ale pokud ne tak se mi ani nechce uvazovat :-/
snad ti to aspoň trochu zvedne náladu
[ Link ]
Luku:I když tě osobně neznám, tak co tu poslední dobou pročítám tak chlape mrzí mě to za tebe.....mně osobně se taky za poslední dva měsíce podělalo všechno na čem jsem stavěl, takže to plně chápu, držim palce at je líp chlape
Squere: to videjko je supr :D
sakra,to snad už ani neni možný :-O chlape,pevný nervy.
jej to hrůza,tak držim palečky.........
Tak co, jeste furt nevis? Tejden utek jak voda...
tappe covece porad nic :-( a hned tak to nebude muj mechanik nema vubec cas :-(dneska sem mu akorat odvezl novy karbece co mam puceny od kamosa aby se to vozkouselo... snad koncem pristiho tejdne budu neco vedet... ver mi ze chcipam :-( venku tak krasne a milacek stoji v garazi :-(
A jak se to vlastne projevilo? Nejede to, nestartuje, netahne, nebo co vlastne se stalo?
napred prestalo tahnout a proste: jede jen na pravou stranu valcu