Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > 2 H-Honza: Novy auto -stejny pako

o Navštíveno 2918x o
o 29.09.2007, 17:16 | Hartik
Tak ti posilam par fotek toho Subaru , akorat mi kluci vyhodily spojku nez jsem si ji stacil vyfotit. Kdyz to spocitam tak s tim autem co mel pred tim (to modry WRX) a origo spojky tak za rok jich oddelal 6 kusu- vydrzi mu to tak 2-3 mesice , nejvic na tom najel 2500 miles.Uz si z neho delame srandu aby si sel koupit neco s automatem - ale jak se tady rika "NAS ZAKAZNIK MA VZDY PRAVDU" takze on trvdi ze s manualem umi a ja mu to vyvracet nebudu- navic mam o praci postarano. A cas na vymeneni spojku mi jde dolu takze jsem to schopnej vymenit do 3 hodin.Mozna to ztahnu na 2 hodiny az ji budu delat po devaty.
Taky jsem prikupil Oldsmobile za 150 tollaru, no nekup to kdyz to bylo tak levny.posilam par fotek. Akorat nevim jestli to mam prodat nebo si to nechat a kdo vi mozna poslat do Cech jen tak na blbnuti. Jo a to posledni je jedna z praci co jsem tady za posledni tyden delal. Nejsem velkym fandou V8 ale bylo to celkem zajimavy a hlavne to vydelalo 2 tisice nasi garazi tak to jde( celkove to stalo 5K ).
Pak tady mam Land Rover Discovery 1998 V8 4.0 a nevim jestli se mi to vyplati odvezt do Cech pro zenu a nechat to na U.S. cislech , takze jesti mas nejaky rady , rad si je poslechnu. Jo ten Land Rover je za 1000. Zatim cus

foto k příspěvku  od Hartik

o 29.09.2007, 17:17 | Hartik

o 29.09.2007, 17:18 | Hartik

o 29.09.2007, 17:19 | Hartik

o 29.09.2007, 17:20 | Hartik

o 29.09.2007, 17:21 | Hartik

o 29.09.2007, 17:22 | Hartik

o 29.09.2007, 17:22 | Hartik

o 29.09.2007, 17:23 | Hartik

o 29.09.2007, 17:24 | Hartik

o 29.09.2007, 17:25 | Hartik

o 29.09.2007, 17:26 | Hartik

o 30.09.2007, 11:55 | H-Honza (M)
ahoj, jsem ted bez netu.... tak jsem skocil do prace.
Hele to je hukot, ten oldsmobil sem dovez, to je masakr :O))
Jinak tohle Discovery mel nas starej pan, v tom je nejakej ten pramotor 4,0 V8 taky z olsmobilu nebo z ceho ne? Vim ze to nejelo, chcal z toho olej, a zralo to jako prase... takze nevim....
Kup tu prezu ;O))
o 30.09.2007, 17:50 | Hartik

Az ji zase rozmlati (jako tu prvni) tak jsem mu rekl aby se ozval ,ze si ji od nej vykoupim za odhad pojistovny. A nebo si koupim uplne novou rok 2007- tlacim ted na zenu ,aby byla na vanoce (je to posledni model opravdovyho WRX) tak snad me Santa udela radost.
Co se tyce Land Rover ,tak jsem to ukazal Lence , a ta me s tim poslala do pryc , ze tak hnusny auto jeste nevidela, takze kupce kterej se o to ma zajem v praci mam a auta se zbavuju.
Ten muj Oldsmobile je ten malej, bilej , s tim cervenym vnitrkem . Je to V6 3.1L 4spd Auto. Je to rok 1990 . Mela to stara pani , koupila to uplne novy a ted ji sebrali ridicak a navic to potrebovalo opravu na elektronice a na motoru a uz do toho nechtela davat prachy.
Ta velka lod ,to je zakaznika , to je to co jsem do toho daval novej "engina"
Stejda uz mi rikal ze by to byla celkem dobra sranda mit to v Cechach ,ale to je pro me uz moooc velky.Navic to potrebuje strasne moc prace na karoserii.
Zkusim te prozvonit zitra z prace, kolem ty 3 odpoledne vaseho.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4019 sekund.