Navštíveno 2628x

25.09.2007, 11:18 |
empiK (M)
Par lidi mi psalo na icq, ze si zase neco komentoval a kdybych hledal nejaky prispevek, kde si se vyjadroval jak ti je uplne jedno, ze mam mercedesy, tak mi poslali treba tady:
[ Link ]
A to se ty lidi probudili az ted nebo co? Trousku "out of date" rek bych...

26.09.2007, 07:52 |
empiK (M)
necet si, co tomu predchazelo, tohle je jen reakce na jinou diskusi.
ano ale to nemá s MB jako takovým nic společnýho, kdyby si jezdil v Superbu napíšu Superb, kdyby v Žigulu tak napíšu jeho a jestli tohle bereš jako vyjádření závisti tak asi trpíš stihomamem, ten post tam je z naprosto jinýho důvodu než závist po majetku, ale to může napadnou pouhopouze člověka co tak uvažuje ....

26.09.2007, 08:07 |
empiK (M)
zvlastni, ze kdyz si chtel urazit, tak si ty auta vezmes vzdycky do huby
dobře tak příště napíšu ať sedneš na metro jestli to bude pro Tebe lepší. Nejsem si vědom, že bych někdy někomu něco záviděl a že znám sakra lidi co maj auta který by k závidění byly,. Neleží mi v žaludku, žádný Tvoje auto potažmo ani Ty, ale ty neustálý keci na M a A a uživatele tohohle fora. Nechápu co Tím jako chceš dokázat. Tohle forum neříděj roboti, ale lidi proto nikdy nebude dokonalý a možná to je na tom to super. Stejně jako Tvoje dedukce jak obhajuju Dekla protože od něj kupuju žrádlo, koupil sem ho jednou a to ještě ani ne pro sebe, ale pro mámu která těch koček má 5. A chápu dekla, že si na tom stovku přihodí neb s tímmá prostě starosti, stejně jako dost lidí ví, že mám 30% slevu v elitu a když něco chtěj a jedu přez celou Prahu do Elitu jen kvůli nim taky si na to hodím kilo, ne proto, že bych na tom vydělával, ale proto že tím zabiju hodinu cestováním a další hodinu tvrdnutím ve frontě - ale říkat tomu výdělek nebo komerce mi přijde naprosto out ...

26.09.2007, 08:46 |
empiK (M)
tak pak nechapu, proc to jaky auta vlastnim nebo nevlastnim a dedukci, kdo mi je zaplatil schazujes svoje prispevky, kdyz spolu diskutujeme.
kdyz jsem psal, ze kazdymu se nemeri stejnym metrem pri posouzeni, jestli je nebo neni jeho inzerat komercni nebo soukromej, tak sem byl hned za cloveka, co si vymysli.
Daryl chtel, at na nekoho ukazu. a vybral jsem si jeden inzerat. bylo a je mi naprosto sumak, jestli tu nekdo prodava zradlo a ma na tom milion nebo na tom prodelava. ale tady se prodava kompletni sortiment jedne firmy a neni to jednorazovy prodej. cili definice komercniho inzeratu jak vysita. a to ani nekomentuju, jak by se te firme libilo, ze se prosly zbozi objevuje v dalsim prodeji. Kazdopadne Daryl nebo Zdenek se vubec nenamahali odpovedet, co si o tom mysli, jednodusi je to smazat.
hele podívej já když sem se tu dohadoval už nevím s kým to bylo a byl sem sprostej tak se taky najednou všichni popadali za hlavu jak je to strašný, tolik vulgarity a otevřel sem náhodně thread a v něm se to prdel hovno sračka jen hemžilo a nikdo nic neřešil - taky sem měl pocit že se měří každýmu jinak, nicméně nic sem s tím neudělal neb ani nebylo co a jak a je klid. Myslím, že pokud by Dekl někomu tak extrémě vadil myslím z jiných návštěvníků dávno by se ozval, Daryl a M to nepovažují za komerční i když ano je, ale není to pro ně nic co by jim trhalo žíly, inzeráty tu má 2 za půl roku tak ho nechávaj bejt a já si myslím, že to je dobře a neříkám to proto, že sem od něj koupil jedno balení žrádla neb kontakt dávno na něj mám takže pokud by ho smazali bylo by mi to víceméně fuk. Nakonec když to přeženu je téměř každej inzerát za účelem výdělku neb nikdo to tady přece nestřílí jen tak pro dobro nás ostatních aby na tom tratil ...

26.09.2007, 11:10 |
empiK (M)
jasny, ale prece je jedno, jestli sem ten inzerat dava kazdej den nebo jen jednou kdyz ta nabidka plati porad. To sem muzu dat jednou inzerat typu:
Prodam den prosly jogurty, cena 2,50. Veskary sortiment Mlekarny Kundin. Sleva pro cleny AHC. Plati stale.
Nevim, jestli by se Darylovy libilo, aby mu tu nekdo pro nic za nic vydelaval treba na tech jogurtech, je to stejny jako psi a kocici zradlo.
Ale klidne tu ten inzerat muze zustat, ale pak se nemeri stejnym metrem, jak se tu tvrdi a schovava se to za veticku, ze posouzeni inzeratu je v kompetenci (M). Jeden vydelavat muze, druhy ne. A jen tezko (M) poznaji, jestli se da na kocicim zradle vydelat minimum oproti prodeji nahradnich dilu