Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > MiraF- třetí člen a první výstava s chlupáčem

o Navštíveno 2292x o
o 24.09.2007, 12:39 | Kallin

foto k příspěvku  od Kallin

o 24.09.2007, 12:41 | Kallin

foto k příspěvku  od Kallin

o 24.09.2007, 12:43 | Kallin
svod máme uspěšně za sebou. z dorostu máme 1 místo a ještě tuhle dračici sme zvládli dovýzt. ted zase krátkosrstá
o 24.09.2007, 12:53 | HIGHTOWER
Pěkný, držím palce, ať se ti daří a nedopadneš tak, jako my. Měli jsme chovnou stanici "Ze Zdětínské třešňovky" na německé dogy, výstavy výhry, i na mez. výstavách apod. ale pak to došlo tak, že ceny si dávali rozhodčí jen svým známým chovatelům a sobě navzájem, no na blití.
Fenku, která byla parádní a vyhrávala by, na bonitaci schválně neuznali kvůli jako kvůli předkusu a za 2 roky jí ten rozhočí sám chtěl koupit asi za 30 tis., neprodali jsme, páč jsme z doslechu věděli, že by jí nechal schválit jako chovnou a pak s ní chtěl vyhrávat a vydělávat na štěňatech......
o 24.09.2007, 12:59 | MiraF
.....gratuluji,......a něco podobnýho,......

foto k příspěvku  od MiraF

o 24.09.2007, 13:04 | Enismo
no týýý kráso, fakt pěkný pesové :)
o 24.09.2007, 13:25 | Šlaušek
ty voe, tenshi je už dobrej váleček :D
o 24.09.2007, 14:04 | ruffrider
krásný jsou všechny, ale ten nejmenší je nádhernej:-)
o 25.09.2007, 07:50 | píďa363
mi z toho na blití. pořídit si živé zvíře na prachy. máme švycarského salašnického. Je hodná máme ji rádi a nejvíc mě vždycky zkazí náladu když jedem na výstavu abychom ji mohli uchovnit. (máme to ve smlouvě). Ale jak se píše nahoře. Rozhodčí si názor obhájí a dá titul tomu komu chce. Co mě sere je organizace těch soutěží.
o 25.09.2007, 14:29 | Kallin
U Bšo to vypadá naštěstí v pohodě. lidi fajn a supr vedení. Jsem zvědavej jak to bude mimo klubový výstavy, ale to mě až tak netrápí. na národkách se umistují v ovčácích i bělouši tak uvidíme. Pro prachy je taky neuchovnujem tak je to OK:-))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3713 sekund.