Navštíveno 2629x

HID sada do H1, za koľko by sa dalo, prípadne aj s montážou? Mám B4 Passata, už s ním v noci nevidím, samozrejme po čase by to chcelo aj parabolu, to si možno dám k meninám od FK Automotive... gyíky!
Slim
pokud je lampa ko, tak co rovnou cira optiky a bixenony ? pokud mas uz vysvicenou parabolu coz u auta ktere je starsi pravdepodobnost docela velka hidka pomuze ale asi to neni dlouhodobejsi reseni.... montaze pokud to neni narocne jako tu max do 500,- sady nejlevnejsi jsou za 4tis vc dph a zaruky
Bixenony do B4-ky? To by šlo? Na koľko by ma to vyšlo? To by som ešte kus teda pošetril... lebo som inak mal na mysli klsickú číru optiku od FK, toto:
[ Link ] a k tomu tie xenony... Bixenon to je jedna výbojka s tou klopkou, alebo ako to je?
Akurát pozerám, že tam čosi kecajú o H7 required... ako to teda je kua? Niektoré B4 boli s H7, to viem, ale ja mám H1... to by tu ale nehralo asi úlohu, keby sa to menilo komplet, nie? By sa dodali H7 HIDky a hotovo?
Nič, ozvem sa po budúcom týždni, to už budem v Prahe, môžem za Tebou aj prísť niekam a pohovoríme o tom... prípadne telefonicky. Zatiaľ vďaka.
to bude asi nejlepsi reseni reknu ti moznost a snad si nejakou vyberes k obrazu svemu