Navštíveno 2356x

Tak tady mám malou pozvánečku pro všechny. Bude nás pár dneska večer v Chlumu u Třeboně na disko. Tak kdo by neměl co dělat tak se nestydťe vezměte trika ať Vás poznáme a doražte!!!

22.09.2007, 13:16 |
hoff Woe :-DDDD

22.09.2007, 14:02 |
Pluto Škoda, žes to nenapsal dřív, to bych zajel, ale teď už mám na večer jiný plán. Tak někdy jindy
kuwa, taky si to mohl říct dřív

22.09.2007, 16:51 |
hoff To vubec nebylo v planu to sem davat :-P priste se polepsime . . dame vcas. .
Pluto: No škoda no...
Squere takže nakonec nejedeš?
Hoff: Já to hlavně dřív nevěděl...
Jinak pro všechny: Určitě to příště až něco domluvíme dáme vědět dřív!!!
tak nakonec teda pojedu...;-)))

23.09.2007, 12:51 |
hoff Squere koukam, ztrata v case :-D tam to muselo dopadnout, jeste ze jsem vstaval do ty prace :-D
chi, ulehnul sem dneska v 6 rano a v 9 jako rybička, v 10 sem už budil hrdinu, aby mě hodil k nádraží :o) věru nebyl z toho dvakrát nadšenej, jinak mu chci tímto veřejně poděkovat za ubytování a těšim se na další akci

23.09.2007, 13:23 |
sekec no kdyby to bylo driv mozna bych taky zajel
To Spooky: Mel jsi radsi ject s nama. Az ti budu vypravet a taky na kolik nas ta sranda vysla. Tak jak rikas, se poseres v kine. Opravdu levnejsi zavody jsem nezazil. ;-)
Skid: njn...věřím, že to vyšlo levně a bylo super a dost mě to sere,ale potřebuju novou spojku... :-(
Jooo akce byla vydařená... Doufám, že brzo opět něco podniknem.
no neke, carlos už funguje, vítej :o)))
to Spooky: kdyby ses zejtra dostal do tooh autodesignu tak se mi tam zeptej, vyšlo by mě to asi nejlíp u nich, teda podle ceny no :o)
ještě mě tak napadá že je tu další tečkovanej...nemá na to náhodou hrdina nějakou ochranou známku?,
Squere: Jo zítra bych tam měl jít po ránu papíry mám na stole tak jen je tam nenechat. Určo se zeptám a pak dám vědět. Jinak Carlos je druhej tečkovanej, protože jinak to prostě nějak nešlo...
pár foteček, trošku mázlej....... když on tečkovanej chvilku v klidu neposedí :-))

mazec fotky, kuwa mi to sekne :o)))))
Carlos uz je hotovej. :-DDD
Tweety bodujeeeeeeeeeee :-D Carlos sedí vedle mě a je z toho nějakej špatnej... ani neví že jsi ho fotila... Asi už byl tolik na krupici... :-D
neeeeeeeeeeee ja nikde nebyl to nejsem já............neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
2 CARLOS: Nekecej, že máš stejně jako L-J dvojníka co ti všude dělá jen ostudu... :-D
jo zřejmě mám hold nekdo má a někdo nemá.........................................